صفحه 3 از 70 اولین 123451353 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 696

موضوع: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

سلام:
    من4 ساله از آنتی ویروس آواست استفاده می کنم از نسخه رایگانش واقعا" آنتی ویروس خوبیه حجم آپدیت هاش هم خیلی زیاد نیست من تو اداره روی تمام دستگاه ها آواست نصب کردم و ازش راضی هستم چون تو کامپیوتر های که سرعتشون خیلی پائین هستش خوب جواب میده از نود32 هم سبکتره تو همه کشور ها نماینگی دارهتو لیس کشور ها ایران هم هستش ولی کسی نمایندگی نگرفته مثل بقیه شرکت های آنتی ویروس، ایران رو تهریم نکره می تونیم از امکاناتش بهتر استفاده کنیم

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    دوست عزیز مورالیست بنظرت نورتون سیکیریتی واسه استفاده مناسبه؟
    یا...
    اگه میشه یکم راهنایی کنی؟!
    با سلام خدمت شما

معمولا افرادی که زیاد با اینترنت سرکار دارند چه خوب است که از نسخه های اینترنت سکوریتی استفاده کنند

من سه اینترنت سکوریتی بیت دفندر ، کاسپر و نورتون را قبول دارم

هر سه اینها خوب هستند البته این نکته را باید ذکر کنم که اینترنت سکوریتی کاسپر مانند انتی ویروس ان کاهش سرعت را برای سیستم بوجود می آورد (البته امنیت بالایی را برای سیستم بوچود می آورد ) اگر سیستم قوی ندارید و یا کاهش سرعت را دوست ندارید از این نسخه از اینترنت سکوریتی استفاده نکنید

میماند دو نسخه نورتون و بیت دفندر نسخه انتی ویروس و اینترنت سکوریتی ورژن 2010 منابع کمی از سیستم را اشغال میکند و امنیت بالایی را برای سیستم بوجود می آورد که طبیعتا باید این مزیت در نسخه 2011 افزایش یافته باشد پس نتیجه میگیرم که این اینترنت سکوریتی گزینه مناسبی است
    البته من از بیت دفندر هنوز استفاده نکرده ام و نمیتوانم نظر قطعی درباره ان بدهم ولی با تجربه ای که از این شرکت دارم محصولات این شرکت نیز مناسب هستند

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

مرسی از راهنماییتدوست گرامی Moralist! شما از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    دوست گرامی Moralist! شما از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟
    دوست عزیز
    من در حال تست انتی ویروس ها هستم مدتی از نورتون 2010 استفاده میکردم مدتی از نود و الان هم از کاسپر 2011 استفاده میکنم
    دعا کن تا توفیق شود تا از بیت دفندر 2011 نیز استفاده کنم

در حال حاضر از کاسپر

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!
    نوشته اصلی توسط reza_i7
    دوست گرامی Moralist! شما از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟
    دوست عزیز
    من در حال تست انتی ویروس ها هستم مدتی از نورتون 2010 استفاده میکردم مدتی از نود و الان هم از کاسپر 2011 استفاده میکنم
    دعا کن تا توفیق شود تا از بیت دفندر 2011 نیز استفاده کنم

در حال حاضر از کاسپر
    شما همه رو تست کردی به غیر از نورتون 2011 واقعا عالی هست و کارش حرف نداره به نظر من بهترین انتی ویروس هست امتحانش مجانیه

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

comodo هم آنتی ویروس خوبیه اون هم اضافه کنید

11. نمایش تشکر

12. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

فعلاً که آویرا پیش‌تاز هست.
    نورتون نسبتاً سبک شده و آنتی‌ویروس خوبیه. ولی نمی‌دونم چرا تو تست‌ها هنوز خیلی بالا نیومده!
    با نصب روی سیستم که نمی‌شه فهمید کدوم آنتی‌ویروس قوی‌تره! باید تست بشه که در شرایط خاصّی که کار ماها نیست...
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نورتون نسبتاً سبک شده و آنتی‌ویروس خوبیه. ولی نمی‌دونم چرا تو تست‌ها هنوز خیلی بالا نیومده!
    نورتون توی تستها همیشه جزء بهترین ها بوده و چندین سال هم به عنوان بهترین آنتی ویروس انتخاب شده است.
    Avira و Avast و AVG توی قدرت تشخیص یکی هسنتد.

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

حالا كه همه نظر ميدن بزارين ما هم نظر بديم///
    من هم زمان از ويندوز7 و xp‏ استفاده ميكنم و روى 7 نود 32 نصب كردم و روى xp‏ كاسپرسكى" نود32 رو تا حالا بيش از 10 با آپديت كردم' اما كاسپر رو از وقتى نصب كردم يكبار هم آپديت نكردم, يه روز, اول با نود23 كه تازه آپديت شده بود كل سيستم رو اسكن كردم و فقط 4 ويروس رو شناخت" بعدش با كاسپر اسكن كردم با اينكه حتى يه بار هم آپديت نشده بود 7 ويروس و تروجان رو نابود كرد.

اين نتيجه تست من با اين دو آنتى ويروس بود كه كاسپر بدون آپديت سربلند بيرون اومد/ در پايان به همه كسانى كه از نود32 استفاده ميكنم پيشنهاد ميكنم يه بار سيستم رو با كاسپر اسكن كنن و نتيجه تست رو همينجا اعلام كنن

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehrdad
    حالا كه همه نظر ميدن بزارين ما هم نظر بديم///
    من هم زمان از ويندوز7 و xp‏ استفاده ميكنم و روى 7 نود 32 نصب كردم و روى xp‏ كاسپرسكى" نود32 رو تا حالا بيش از 10 با آپديت كردم' اما كاسپر رو از وقتى نصب كردم يكبار هم آپديت نكردم, يه روز, اول با نود23 كه تازه آپديت شده بود كل سيستم رو اسكن كردم و فقط 4 ويروس رو شناخت" بعدش با كاسپر اسكن كردم با اينكه حتى يه بار هم آپديت نشده بود 7 ويروس و تروجان رو نابود كرد.

اين نتيجه تست من با اين دو آنتى ويروس بود كه كاسپر بدون آپديت سربلند بيرون اومد/ در پايان به همه كسانى كه از نود32 استفاده ميكنم پيشنهاد ميكنم يه بار سيستم رو با كاسپر اسكن كنن و نتيجه تست رو همينجا اعلام كنن

دوست عزیز اولا باید مد نظر داشته باشیم که تاریخ دیتا بیس ها یکی باشد

دوما یقینا هوش مصنوعی کاسپر قوی تر از نود است برای همین موفق تر میباشد

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 70 اولین 123451353 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •