صفحه 2 از 70 اولین 12341252 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 696

موضوع: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: از کدام آنتی ویروس استفاده می‌کنید؟

bitdefender که بهترینه دومین آنتی ویروس بعد G-data است مخصوصا نسخه total 2011 من این آنتی ویروس را نصب کردم عالی بود حتی می تونی پسورد رو فایل ها بزاری اینترنت رو محدود کنی واسه بچه هایت :D و خیلی کارایی دیگه
    ولی یه مشکل که هست کرک معتبر نداره یعنی من ندیدم
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

يکي از مراکز معتبر تست و آزمايش آنتي ويروس‌ها Virus Bulletin است که هر ماه نتيجه تست‌هاش رو منتشر مي‌کنه. تست اکتبر (آخرين تست موجود) نشون ميده که از بين آنتي ويروساي معروفي که معمولا توي ايران استفاده ميشه، Eset از بقيه نتيجه بهتري رو کسب کرده:

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام دوستان عزیز! من از Eset Smart Security استفاده می کنم . به نظر من تو ایران این آنتی ویروس بهترین گزینه است! چون رشته نرم افزار می خونم{نیست فقط من تو ایران نرم افزار می خونم و اینا...!} و چند ساله که تو مغازه کامپیوتری کار می کنم اکثر آنتی ویروس ها رو نصب و باهاشون کار کردم؛ اما مشکل اصلیه آنتی ویروس هایی مثل کاسپرسکای و اویرا و ... اینه که به کرک های نرم افزاری اجازه ی نفس کشیدن نمی دن!!! تا میخوای یه نرم افزاری رو کرک کنی مبینه رفته به مهمونی قرنطینه!!! هر چند میشه واسه برگردوندنش یه کارایی کرد ولی .... بگذریم . لپ کلام اینکه نود32 هم سبکه ، هم شیکه! ، هم راحت آپدیت میشه‌، هم تنظیماتش ساده تره، هم اینکه خیلی کمتر به کرک های نرم افزاری گیر میده ؛ همین....

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط REZA.KH
    سلام دوستان عزیز! من از Eset Smart Security استفاده می کنم . به نظر من تو ایران این آنتی ویروس بهترین گزینه است! چون رشته نرم افزار می خونم{نیست فقط من تو ایران نرم افزار می خونم و اینا...!} و چند ساله که تو مغازه کامپیوتری کار می کنم اکثر آنتی ویروس ها رو نصب و باهاشون کار کردم؛ اما مشکل اصلیه آنتی ویروس هایی مثل کاسپرسکای و اویرا و ... اینه که به کرک های نرم افزاری اجازه ی نفس کشیدن نمی دن!!! تا میخوای یه نرم افزاری رو کرک کنی مبینه رفته به مهمونی قرنطینه!!! هر چند میشه واسه برگردوندنش یه کارایی کرد ولی .... بگذریم . لپ کلام اینکه نود32 هم سبکه ، هم شیکه! ، هم راحت آپدیت میشه‌، هم تنظیماتش ساده تره، هم اینکه خیلی کمتر به کرک های نرم افزاری گیر میده ؛ همین....
    دوست عزیز همانطور که در مطلب قبل گفتم به نظر من این آنتی ویروس خیلی بیخیال است
    اینکه به کرک های نرم افزاری اجازه نفس کشیدن میده!! از بیخیالی ایشون هست
    در موارد زیادی بوده که ویروس های جدید که از اینترنت وارد سیستم شده بودند این نرم افزار به هیچ عنوان آنها را تشخیص نمیداد البته درست است که باید همیشه آپدیت باشد ولی این نکته نیز هست که اول ویروس می آید بعد آنتی ویروس آپدیت ارائه میکند و در انتی ویروس هایی که هوش مصنوعی بالایی برای تشخیص ویروس نداشته باشد این مشکل حاد تر میشود که متاسفانه نود هوش مصنوعی پایینی دارد بر عکس انتی ویروس های دیگر مانند کاسپر که حتی اگر دیتا بیس آن آپدیت نباشد باز هم در موارد بالایی با استفاده از هوش مصنوعی قادر به تشخیص هست

البته من نود را برای سیستم های ضعیف پیشنهاد میکنم چون زیاد منابع سیستم را اشغال نمیکند بنابراین امنیت بسیار بالایی ندارد تازه این مسئله فرع بر آن است که ما مشکلی با یوزر و پسورد آن برای آپدیت نداشته باشیم

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

به نظر من سيمانتك اندپوئينت بيزنس كه از ديد سافت گذر نيز بهترين انتي ويروس مي باشد گزينه خوبيست كه مهمترينش احتياج نداشتن به كرك سريال يا كيجن مي باشد و در ضمن داراي بهترين انتي ويروس و فايروال مي باشد و مطمئنا با نصب اين انتي ويروس پشيمان نخواهيد شد

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز مورالیست بنظرت نورتون سیکیریتی واسه استفاده مناسبه؟
    یا...
    اگه میشه یکم راهنایی کنی؟!

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پس شما می گید کدوم بهتره که تو ایران جواب بده ؟؟؟؟!!!
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

آنتی‌ویروس فقط Avira !
    Kaspersky آنتی‌ویروس بدی نیست ولی نسبت به آویرا خیلی سرعت را بیشتر پایین میاره و بدتر هم نباشه بهتر نیست!
    انصافاً آویرا آنتی‌ویروس خیلی خوبی‌ست. لطفاً اوّل امتحان کنید بعد در مورد آویرا بنویسید.
    همون‌طور که دوستان هم گفتن NOD32 کلّاً بی‌خیال بازی زیاد در میاره و چندین بار خودم شاهد بودم که ویروسی که با چشم داشتم می‌دیدمش را نگرفت و به راحتی ویندوز ویروسی شد!!!
    در جواب دوستی که گفت آنتی‌ویروس نیازی نیست هم باید بگم که دوست عزیز! آنتی‌ویروس یکی از حیاتی‌ترین برنامه‌های ویندوز هست و شما اگر آنتی‌ویروس نیاز ندارید دلیلش اینه که دارید از Mac یا Linux استفاده می‌کنید که در این‌صورت واقعاً (تقریباً) نیازی به آنتی‌ویروس نیست!
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

بازم میگم فقط ESET رو عشقه! فعلاً که تو اکثر نظر سنجی ها پیشتازه! میزان رأی ملت است!!!

18. نمایش تشکر

19. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط emanamini
    من هم از آنتی ویروس استفاده نمیکنم چون به نظر بنده اصلا نیاز نیست
    من هم تا چند سال پیش از آنتی ویروس استفاده نمی کردم و کامپیوترم پر انواع ویروس شده بود که وقتی فلش مموریمو بیرون می بردم با این جمله ی تکراری مواجه می شدم که فلشتون ویروس داره
    دیگه از اون به بعد تصمیم گرفتم که از آنتی ویروس استفاده کنم
    خودم انواع آنتی ویروس ها رو چک کردم ولی هیچ کدوم به پای کسپراسکای نمی رسه
    این آنتی ویروس فوق العاده است،هم از لحاظ محیط کاربری و هم از لحاظ قدرت
    من به شما دوست عزیز کسپر اسکای را توصیه می کنم

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 70 اولین 12341252 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •