نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: پر شدن ناگهانی درایو C

1. عضو ثابت mammad.dez آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پر شدن ناگهانی درایو C

سلام خسته نباشید. بنده از ویندوز 10 استفاده می‌کنم و دیشب برای کرک کردن نرم‌افزار سیف آنتی‌ویروس رو خاموش کردم و ولوم uac سیستمم رو هم بستم ولی به هرحال کرک نشد و سیستممو بستم. امروز که روشن کردم و دوباره آنتی ویروسمو غیرفعال کردم و سراغ uac که رفتم متوجه شدم که از دیشب بسته هستش! خلاصه بعد از یه 1ساعتی دیدم همینجوور داره درایود Cم پر میشه و 12 گیگ حجم خالی رو صفر کرد برام!! سیستمو دوباره تو حالت امنیتیش قرار دادم و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
    ریستارت کردمو دیدم 5 گیگ حافظه خالی شده ولی ایندفه با سرعت کمتری شروع به پر شدن کرد. با نرم افزار Kaspersky.TDSSKiller هم اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد. system restore رو هم چک کردم ولی من شک دارم که بد افزار وارد سیستمم شده! خواهشا کمک کنید تا متوجه بشم که دقیقا اشکال کار کجاست.

ممنون که پیاممو خوندین

2. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mammad.dez
    سلام خسته نباشید. بنده از ویندوز 10 استفاده می‌کنم و دیشب برای کرک کردن نرم‌افزار سیف آنتی‌ویروس رو خاموش کردم و ولوم uac سیستمم رو هم بستم ولی به هرحال کرک نشد و سیستممو بستم. امروز که روشن کردم و دوباره آنتی ویروسمو غیرفعال کردم و سراغ uac که رفتم متوجه شدم که از دیشب بسته هستش! خلاصه بعد از یه 1ساعتی دیدم همینجوور داره درایود Cم پر میشه و 12 گیگ حجم خالی رو صفر کرد برام!! سیستمو دوباره تو حالت امنیتیش قرار دادم و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
    ریستارت کردمو دیدم 5 گیگ حافظه خالی شده ولی ایندفه با سرعت کمتری شروع به پر شدن کرد. با نرم افزار Kaspersky.TDSSKiller هم اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد. system restore رو هم چک کردم ولی من شک دارم که بد افزار وارد سیستمم شده! خواهشا کمک کنید تا متوجه بشم که دقیقا اشکال کار کجاست.

ممنون که پیاممو خوندین

سلام ؛
    شاید ویندوز آپدیت شده باشه
    در start عبارت diskcleanup رو سرچ کنید و برنامه رو باز کنید .
    درایو c رو انتخاب کنیدok بزنید .
    درپنجره باز شده cleanup system files رو بزنید و تصویر رو برای بنده قرار دهید تا بررسی شود .

3. عضو ثابت mammad.dez آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط immer
    سلام ؛
    شاید ویندوز آپدیت شده باشه
    در start عبارت diskcleanup رو سرچ کنید و برنامه رو باز کنید .
    درایو c رو انتخاب کنیدok بزنید .
    درپنجره باز شده cleanup system files رو بزنید و تصویر رو برای بنده قرار دهید تا بررسی شود .
    بنده در قسمت ران %temp% رو هم سرچ کردم و متوجه فایل دایرکت شدم که حدود 20گیگ بود! اون رو حذف کردم ولی کماکان درایو C در حال پر شدن هست
    از diskcleanup هم اسکرین گرفتم براتون
    Disk Cleanup for (C_) 20_01_1399 01_48_39 ق.ظ.pngSettings 20_01_1399 02_01_45 ق.ظ.png

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بنده در قسمت ران %temp% رو هم سرچ کردم و متوجه فایل دایرکت شدم که حدود 20گیگ بود! اون رو حذف کردم ولی کماکان درایو C در حال پر شدن هست
    از diskcleanup هم اسکرین گرفتم براتون
    Disk Cleanup for (C_) 20_01_1399 01_48_39 ق.ظ.pngSettings 20_01_1399 02_01_45 ق.ظ.png
    سلام ؛
    حدود 4 گیگ به دلیل آپدیت کردن پر شده .
    شما باید تیک windows update cleanup رو فعال کنید و بعد روی ok کلیک کنید و در آخر روی delete files کلیک کنید .
    حواستون باشه پوشه های مهم مثل downloads رو پاک نکنید .
    تیک هر گزینه ای رو که فعال کنید پاکسازی میشه .

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت mammad.dez آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط immer
    سلام ؛
    حدود 4 گیگ به دلیل آپدیت کردن پر شده .
    شما باید تیک windows update cleanup رو فعال کنید و بعد روی ok کلیک کنید و در آخر روی delete files کلیک کنید .
    حواستون باشه پوشه های مهم مثل downloads رو پاک نکنید .
    تیک هر گزینه ای رو که فعال کنید پاکسازی میشه .
    بسیــار خــب .
    ولی آخرش نفهمیدم چرا 10گیگ ازم پرید ممکنه توی تایمی که آنتی ویروسو uac ویندوز خاموش بودن سیستم ویروسی شده باشه؟؟یا اگر اینجور باشه باید علائمی دیگه هم داشته باشه؟
    ینی آپدیت‌های سیستم میتونه این کارو انجام بده؟؟

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بسیــار خــب .
    ولی آخرش نفهمیدم چرا 10گیگ ازم پرید ممکنه توی تایمی که آنتی ویروسو uac ویندوز خاموش بودن سیستم ویروسی شده باشه؟؟یا اگر اینجور باشه باید علائمی دیگه هم داشته باشه؟
    ینی آپدیت‌های سیستم میتونه این کارو انجام بده؟؟
    پوشه temp رو پاکسازی نکردید ؟!
    برای اینکه بدونید ویروسی هستید یا نه یک انتی ویروس خوب مثل 360 total security رو نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید .
    اپدیت ویندوز حدود 4 گیگ حجم اشغال کرده بود .
    میتوانید glary utilities یا Wise Disk cleaner رو نصب کنید و هارد رو اسکن کنید تا فایل های اضافه رو پاک کنه .
    بهتره از دومی استفاده کنید .

یک سوال ؛
    الان هنوز هم درایو C در حال پر شدنه ؟!

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت mammad.dez آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط immer
    پوشه temp رو پاکسازی نکردید ؟!
    برای اینکه بدونید ویروسی هستید یا نه یک انتی ویروس خوب مثل 360 total security رو نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید .
    اپدیت ویندوز حدود 4 گیگ حجم اشغال کرده بود .
    میتوانید glary utilities یا Wise Disk cleaner رو نصب کنید و هارد رو اسکن کنید تا فایل های اضافه رو پاک کنه .
    بهتره از دومی استفاده کنید .

یک سوال ؛
    الان هنوز هم درایو C در حال پر شدنه ؟!
    عرض کردم وارد پوشه temp که شدم متوجه شدم که عمده‌ی حجمش مربوط به یک پوشه‌ است که نام گنگی هم داشت و وقتی واردش شدم یک فایل زیپ به اسم دایرکت که 20گیگ حجم داشت و با پاک کردن اون سیستمم فضاش باز شد. ولی دوباره چند گیگی ازش اشغال شد. بعد از حذف این پوشه 25گیگ فضا داشتم و الان با وجود حذف محتویات آپدیت ویندوز 19 گیگ حافظه دارم!ینی تا الان طی 2 روز حدود 12 13گیگ ازم هدر شده!ولی در حال حاضر ثابت مونده

بنده INTERNET SECURITY رو دارم ک کاملا آپدیت و فعال هستش ولی بعد از اسکن هیچ موردی یافت نشد. اگر بازهم نظر بر این دارین که یکی از این دو نرم افزار رو تست کنم که انجام بدم.

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

عرض کردم وارد پوشه temp که شدم متوجه شدم که عمده‌ی حجمش مربوط به یک پوشه‌ است که نام گنگی هم داشت و وقتی واردش شدم یک فایل زیپ به اسم دایرکت که 20گیگ حجم داشت و با پاک کردن اون سیستمم فضاش باز شد. ولی دوباره چند گیگی ازش اشغال شد. بعد از حذف این پوشه 25گیگ فضا داشتم و الان با وجود حذف محتویات آپدیت ویندوز 19 گیگ حافظه دارم!ینی تا الان طی 2 روز حدود 12 13گیگ ازم هدر شده!ولی در حال حاضر ثابت مونده
    بنده INTERNET SECURITY رو دارم ک کاملا آپدیت و فعال هستش ولی بعد از اسکن هیچ موردی یافت نشد. اگر بازهم نظر بر این دارین که یکی از این دو نرم افزار رو تست کنم که انجام بدم.
    سلام
    به e.SET زیاد اعتماد نکنید .
    به نظرم کار دیگری که میتونید بکنید این هست که از دیسک نجات استفاده کنید .
    در اینتزنت سرچ کنید کلی مورد هست مثل این :
    دانلود Kaspersky Rescue Disk 18.0.11.0 Build 2020.04.03 (ISO) + USB - دانلود دیسک نجات کسپرسکی - سافت گذر

برای پاکسازی فایل های اضافی موجود در هارد یکی از دوبرنامه ای که در پست قبل گفتم رو امتحان کنید .
    حواستون باشه هنگام کار با برنامه های بهینه ساز پوشه های شخصیتون پاک نشن .

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •