نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: آیا با وجود نصب انتی ویروس پیش فرض ویندوز 10 بازم نصب آنتی ویروس دیگری لازم است؟

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question آیا با وجود نصب انتی ویروس پیش فرض ویندوز 10 بازم نصب آنتی ویروس دیگری لازم است؟

سلام. آیا نصب آنتی ویروس لازم است؟ من در حال حاضر از آنتی ویروس خود سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنم. آیا لازم است حتما آنتی ویروس نصب کنم؟
    ویرایش توسط S!RUS : 15-02-2020 در ساعت 23:38 دلیل: اصلاح عنوان اصلی موضوع

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط deuxshiri
    سلام. آیا نصب آنتی ویروس لازم است؟ من در حال حاضر از آنتی ویروس خود سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنم. آیا لازم است حتما آنتی ویروس نصب کنم؟
    سلام .
    مطمئنا لازم هست . انتی ویروس خود سیستم عامل نمیتونه تضمینی کامل برای سیستمتون باشه .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

اره نیازه ولی اینکه بخوای تمرکزتو بزاری برای این موضوع اونقدر مهم نیست

5. نمایش تشکر

6. CYBER WARS

سلام ؛
    بستگی داره به اینکه از کدوم نسخه ویندوز استفاده میکنید .

آنتی ویروس مایکروسافت در ویندوز 10 پیشرفت های زیادی داشته و من خودم از همون استفاده میکنم .
    فقط بهتره با یک ضدبدافزار ویندوز رو هر از گاهی اسکن کنید ؛
    مثلا HitMan یا Super Anti Spyware .

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    اگه از ویندوز 10 استفاده می کنید لزومی نداره آنتی ویروس نصب کنید و خود آنتی ویروس ویندوز نیاز ها رو برطرف می کنه

9. عضو ثابت End of All آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام عزیز ؛
    اینکه بگیم انتی ویروس لازم است یا خیر بستگی به خودتون داره .

ولی اگر نصب کنید امنیت سیستم بهتر میشه .

انتی ویروس ها اکثرا خوبن و باید ببینید با کدوم راحت ترید و از اون استفاده کنید .
    انتی ویروس ویندوز 10 در سایت های مثله AV _Test رتبه خوبی کسب کرده و میتونید ازش استفاده کنید .

اگر هم خوشتون نیومد سرویس انتی ویروس رو غیر فعال کنید و به جای اون انتی ویروس مورد نظر رو نصب کنید .
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •