نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: خراب شدن فایل ها

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض خراب شدن فایل ها

سلام و خسته نباشید
    چند تا رایانه داریم که یک مشکل خیلی بزرگ برای فایل هایش اتفاق افتاده!
    اول یک خلاصه ای از وضعیت رایانه بگویم: دارای سه کاربر هست (اصلی، محدود و مهمان یا main , limited , guest )، آنتی ویروس اصلی کاسپراسکای دارند و چند نرم افزار مهم و اصلی روی آن نصب شده.
    خب بریم سراغ مواد لازم (منظورم همان اصل موضوع است)
    ویندوز هفت را روی آن نصب کردند بعدش پاک کردند و دوباره Xp رو نصب کردند! خلاصه فکر کنم چند بار ویندوز پاک کردند و نصب کردند!! الان فایل های موجود در رایانه مثل ورد و پاورپوینت و پی دی اف و ... نه اجرا می شوند نه حذف و نه جابجا!!! در ضمن رنگ اسم فایل ها (که در حالت عادی سیاه رنگ است) تغییر کرده (فکر کنم آبی یا سیز شده). و هر فایلی هم که در این رایانه درست می کنیم همین داستان برایش پیش می آید! فرقی ندارد که در کاربر محدود باشیم یا اصلی!!! و این فایل ها خیلی مهم و لازمه
    یکی گفت اصلا چرا Xp حفره امنیتی داره، یکی گفت شاید آنتی ویروس آنها را قرنطینه کرده، یکی دیگه گفت احتمالا ویروسی شده و فایل ها تغییر نام پیدا کرده یعنی کدینگ شده اند!!! وای ی ی ی ی ی ... .فایل ها رو که نگاه کردیم نه آیکون آنها و نه اسم یا پسوند آنها تغییر کرده؛ ولی موقع اجرای بعضی از آنها این پیغام ها را می دهد:
    Excel
    Excel cannot open the file (...) because the file format or the file extension not valid. Verify that the file has not been corrupted and that the file extension matches the format of the file
    PDF
    There was an error opening this document. Access denied
    Word
    Word cannot open the document: user does not have access privileges
    همانطور که می بینید بین علما اختلاف فتوا افتاد شما هم اگر نظری دارید بفرمایید تا حسابی با هم دعوا کنیم .
    حالا دعوا رو ول کنید و به داد این فایل های مهمی که اجرا نمی شوند و آنها را لازم داریم، برسید!!!
    مشکل از کجاست؟ و چه کاری باید انجام دهیم؟. از کجا می توان فهمید که آیا فایل ها ویروسی شده اند؟ یا کدینگ شده اند؟ و اگر هم کدینگ شده اند چه کاری باید انجام دهم؟ راستی ویروس یابی هم که کردیم دو تا ویروس پیدا کرده که نتوانستیم پاک کنیم!!! (چون رمز آنتی ویروس دست مدیره!!!)
    از اینکه به این متن نگاه کردید و ان شاءالله جواب می دهید ممنونم
    متشکرم علی از مشهد

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A14s313mrshs
    سلام و خسته نباشید

خب بریم سراغ مواد لازم (منظورم همان اصل موضوع است)
    ویندوز هفت را روی آن نصب کردند بعدش پاک کردند و دوباره Xp رو نصب کردند! خلاصه فکر کنم چند بار ویندوز پاک کردند و نصب کردند!! الان فایل های موجود در رایانه مثل ورد و پاورپوینت و پی دی اف و ... نه اجرا می شوند نه حذف و نه جابجا!!! در ضمن رنگ اسم فایل ها (که در حالت عادی سیاه رنگ است) تغییر کرده (فکر کنم آبی یا سیز شده). و هر فایلی هم که در این رایانه درست می کنیم همین داستان برایش پیش می آید! فرقی ندارد که در کاربر محدود باشیم یا اصلی!!! و این فایل ها خیلی مهم و لازمه
    سلام .
    طبیعتا با تغییراتی که شما داده اید و چندین بار ویندوز عوض کرده اید و در این بین چه پیش امده ... !!! بماند .
    اما در تغییر رنگ نام فایل ها تا جائیکه بنده حدس میزنم باید Encrypt شده باشه ,
    این تست را انجام بدید و ببینید درست میشه :
    با یوزر اصلی وارد سیستم شوید و
    روی پوشه مورد نظر یا فایل مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه پراپرتیس را بزنید و سپس طبق تصویر عمل کنید .

2017-03-17_112458.jpg
    ضمنا یکی از پیام هایی که برای فایل ورد گذاشته اید حاکی از عدم دسترسی هست برای یوزر فوق
    ضمنا در صورتیکه قبلا خودتون فایل هاتون را فشرده و یا انکریپت کرده باشید طبیعتا با تغییر ویندوز دچار مشکلات فوق خواهید شد . در اصل قبل از تغییر ویندوز باید کلیه فایل هاتون را به روال عادی برمیگردوندید .
    ضمنا توسط دیسک نجات کسپرسکای یه اسکن کامل از سیستم تون بگیرید , عملکرد دیسک نجات به دلیل اینکه در حالت بوت هست از اطمینان بیشتری برخوردار هست .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام S!RUS
    بله درسته فایل ها رمز نگاری شده بودند و قبل از تغییرات ویندوز به حالت عادی برگردانده نشدند!
    با حالت کاربر اصلی هم جواب نمیده!
    در اینترنت که نگاهی می کردم، فهمیدم مشکل از اینجاست که فایل ها رمز نگاری شدند و چون کلید و تاییدیه رمزنگاری هر کاربری و هر ویندوزی حتی با ویندوز مثل خودش فرق می کند؛ و چون برای چندین بار ویندوز عوض شده و حتی حالا که همان نوع ویندوز نصب شده دیگر نمی توان رمز را از رمزنگاری روی فایل ها برداشت!!! (انگار در مایروسافت هم همین موضوع اشاره شده!).
    در توضیحات متوجه شدم که:
    1) برنامه‌هايي هستند که حتي بعد از چند باز بازنويسي اطلاعات هم امکان جستجو در هارد ديسک و پيدا کردن اين اطلاعات رو دارند و بعد از بازيابي سرتيفيکيت به راحتي ميشه فايلها رو بازيابي کرد و EFS های بوجود آمده را شکست!؟
    2) یکی گفته بود فرمت درایو را از NTFS به FAT32 و از آن به NTFS تغییر دهید تا درست شود!؟
    3) دیگری دستوری مربوط به Restore گفته بود که با دادن تاریخ می توان سیستم را به گذشته برد(بدون آنکه اطلاعات از بین برود) و اینجوری رمزنگاری از بین می رود!؟
    همانطور که می بینیم باز بین علما اختلاف فتوا افتاد
    راستی ترسیدم که همین اطلاعات هم از بین برود، هیچ کدام را انجام ندادم! نظر شما راجع به اینها چیه؟
    متشکرم علی از مشهد

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    از علما که نیستم و نمی دونم میزان اهمیت فایل ها در چه حده. نظرتون راجب اینکه با یک مرکز ریکاوری هم مشورت کنید چیه؟ یه جست و جو بکنید "مرکز بازگردانی اطلاعات". تقریبا همشون هم شماره تلفن دارن. بعد می تونید نظر علمای اونجا رو هم در این تاپیک درج کنید.
    این نرم افزار رو هم ببینید. فکر کنم کرک شده هم داشته باشه (رو فایل های غیر مهمتون تست کنید).
    اگه هارد اضافی دارید می تونید از یه هاردتون raw image بگیرید محض اطمینان بعد هر بلایی خواستید سر هارد اصلی دربیارید. (خودم امتحان نکردم ولی توضیحات به نظر قانع کننده میان).

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •