نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: کلیک تبلیغاتی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کلیک تبلیغاتی

سلام. خسته نباشید. من مدتیه که لپ تاپم به ی مشکل بزرگ برخورده. قبلا وقتی وارد یک سری سایت های محدود میشدم همون جریان کلیک تبلیغاتی که به محض کلیک روی صفحه همزمان پنجاه تا صفحه کلیک دزد باز میشدن پیش میومد، اما الان مدتیه که توی "هر" سایتی که میرم و با "هر" کلیک این اتفاق میفته.... مثلا اگه بخوام توی سرچ دیجی کالا چزی سرچ کنم با هر کلیک صفحه ای باز میشه و من مجبورم مدام اونا روببندم یا بفرستم پشت تا بتونم سرچمو انجام بدم. بنظرتون این ویروسه؟؟؟ باید چیکارکنم؟؟؟!
    نمونه یکی از صفحات:
    Screenshot 2017-02-07 00.04.39.png

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Melika
    سلام. خسته نباشید. من مدتیه که لپ تاپم به ی مشکل بزرگ برخورده. قبلا وقتی وارد یک سری سایت های محدود میشدم همون جریان کلیک تبلیغاتی که به محض کلیک روی صفحه همزمان پنجاه تا صفحه کلیک دزد باز میشدن پیش میومد، اما الان مدتیه که توی "هر" سایتی که میرم و با "هر" کلیک این اتفاق میفته.... مثلا اگه بخوام توی سرچ دیجی کالا چزی سرچ کنم با هر کلیک صفحه ای باز میشه و من مجبورم مدام اونا روببندم یا بفرستم پشت تا بتونم سرچمو انجام بدم. بنظرتون این ویروسه؟؟؟ باید چیکارکنم؟؟؟!
    نمونه یکی از صفحات:
    سلام .
    با این برنامه میتونید مشکل تون را حل کنید ,

عنوان: AdwCleaner 6.043

مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Melika
    نمونه یکی از صفحات:
    دوست عزیز

علاوه بر روش ارایه شده در پست قبلی اسکن سیستم با یک آنتی ویروس به روز و همچنین اسکن سیستم با نرم افزار trojan remover توصیه می شود. در ضمن سعی کنید تاریخچه مرورگرهایتان را هم یک بار حذف نمایید.

موفق باشید.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    با این برنامه میتونید مشکل تون را حل کنید ,

عنوان: AdwCleaner 6.043

مشاهده صفحه
    ممنونم مشکلم حل شد با همین نرم افزار

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •