???
سلام
انگار خودم باید پیش قدم بشم.
خوب اینم یک برنامه واسه پیدا کردن لایسنس و کرک انواع آنتی ویروس به خصوص آواست نورتون اویرا و نود 32
سلام
اینم یک برنامه برای پیدا کردن سریال نود 32
???
سلام
انگار خودم باید پیش قدم بشم.
خوب اینم یک برنامه واسه پیدا کردن لایسنس و کرک انواع آنتی ویروس به خصوص آواست نورتون اویرا و نود 32
سلام
اینم یک برنامه برای پیدا کردن سریال نود 32
ویرایش توسط ahmadkhalaj : 26-05-2012 در ساعت 23:11
نمایش امضاء
باسلام
آن را تست کردم و به عنوان تروجان شناسایی شد.
این هم لینک ویروس توتال
http://forum.softgozar.com/images/V.L.B.png
توسط کسپرسکای به عنوان یک تروجان بسیار مخرب شناسایی شد که حتی پس از کلیک کردن آن گفت این نرم افزار در صورت پاکسازی معمولی به سیستم شما آسیب وارد می کند و بهتر است در هنگام بوت آن را از بین ببرم.و همچنین پس از ری استارت و از بین بردن آن برای یافتن آسیب های احتمالی ناشی از آن،تقاضای فول اسکن کرد!
موردی که صرفا برای نود 32 قرار دادم بعد از باز کردن فایل زیپ توسط آواست پیغامی نداد.اما در مورد برنامه دیگر باید بگم که طبق معمول فایلهای کرک آنتی ویروس پیغام میده.آواست هم چیغام داد که من در محیط سند باکس اونو اجرا کردم.البته این برنامه را روی چند سیستم دیگر هم نصب کردم که آنتی ویروسهایی که نامشان در برنامه قرار داره اخطار میدن.
من این برنامه را روی چند سیستم نصب کردم و تا الان مشکلی نداشتن.
دوستان عزیز به علت حجم مطالب در قسمتهای مربوط به آنتی ویروسها و به جهت راحتی استفاده کاربران عزیز لطفا تقاضا میشود دوستانی که لایسنس و کرک و تریال ریستهای معتبر برای انواع آنتی ویروسها دارند برای راحتی استفاده از آنها توسط کاربران این مطالب را با ذکر نوع آنتی ویروس و نحوه استفاده و مدت اعتبار آنها صرفا در این بخش قرار دهند تا امکان دسترسی راحتتر برای دوستان دیگر محیا باشد.
در این راستا از دوستانی هم که زحمت کشیدند و مطالب مرتبط را در پستهای مربوطه قرار دادند تقاضا میشود برای یکپارچگی موضوع بار دیگر آن مطالب را در این پست هم قرار دهند.
متشکرم
دوست عزیز بسیار از لطف شما سپاسگذاری میکنم.به لحاظ اهمیت مبحث امنیت در رایانه و کثرت موضوعات لطفا برای راحتی استفاده دیگر کاربران مطالب مربوط به لایسنس و کرک آنتی ویروسها را در تایپیکی که به همین منظور است قرار دهید.
متشکرم
سلام
کسی برای نورتون لایسنس معتبر داره؟
سلام
برای آواست لایسنس معتبر اگر کسی داره لطفا به من کمک کنه
سلام
آنتی ویروس و برنامه های امنیتی زیادی وجود دارد که شاید اکثر کاربران رایانه آنها را تست کرده باشند و یا با آن آشنا باشند اما تعداد معدودی از آنها مورد استفاده به صورت دائمی برای کاربران ایرانی میباشد.از آن جمله میتوان نود32/نورنون/کسپراسکای/آواست/اویرا و بیت دیفندر را نام برد.علت آنهم اینست که بعضی از این برنامه ها در ایران نمایندگی فروش دارند و یا بعضا کرک شده و با تریال ریست و لایسنس مدت دار کار میکنند.
در تایپیکهای مخصوص این برنامه ها علاوه بر طرح مشکلات کاربردی توسط دوستان لایسنس و تریال ریست و کرکهایی برای استفاده همگان قرار داده شده که بعضا برای کاربران عزیز با سرعت نا مساعد اینترنت جستجو و دانلود آن کاری زمان بر و پر درد سر است.لذا این تایپیک از آن جهت قرار داده شد تا عزیزان علاوه بر قرار دادن این برنامه ها در تایپیکهای اختصاصی برای استفاده آسان در این تایپیک هم قرار دهند.
لذا بار دیگر از کاربران عزیز تقاضا دارم صرفا لایسنسها و کرکها و تریال ریستهای انواع برنامه های امنیتی را با ذکر نحوه استفاده و نام آنتی ویروس در این تایپیک قرار دهند تا استفاده از آن برای تمام کاربران به صورت ساده تری میسر گردد.
قبلا از همکاری شما عزیزان سپاسگذاری میکنم.
دوستان کرک برای انتی ویروس که قابل اعتماد باشد رو می تونید از ایرانستاپ دریافت کنید و تا الان کرک هایی که قرار داده مشکل نداشته اند و از لحاظ ویروس یا مخرب بودن قابل اعتماد می باشد
سلام
دوست عزیز این کرک ایران ستاپ مشکل داره وقتی نصبش می کنی ویندوز به مدت 10 دقیقه هنگ می کند
آقا مجید طی این چند روز با نصب چند برنامه ای که عنوان کردی سیستمت هنگ کرده.البته من این کرک ایران ستاب را امتحان نکردم اما در مورد برنامه بهینه ساز ظاهرا دچار مشکل شدی.
من فکر کنم ویندوزت دچار مشکل شده.منم مدتی با نصب و تست برنامه های مختلف دچار این مشکل شده بودم.بهتره ابتدا مجموعه ای از برنامه های مورد استفادتو که قبلا تست کردی جمغ آوری کنی و سپس با تعویض ویندوز اقدام به نصب برنامه ها کنی.
البته برای تست برنامه ها اگر سیستم دومی داشته باشی که بتونی کار تست و آزمون برنامه ها را روی آن انجام بدی خیلی بهتره.من مدتی این امکان را پیدا کردم و تونستم مجموعه ای از برنامه های مورد استفاده را جمع آوری کنم.
کرکی هم که در بالا گذاشتم یکیش صرفا مخصوص نود 32 میباشد و دومی دارای مجموعه ای از آنتی ویروسها منجمله آواست نورتون کسپر اویرا و نود و چند مورد دیگر است که بعد از نصب و اجرا در محیط ویندوز آخرین کرک تریال ریست و لایسنسهای معتبر موجود در اینترنت را برای استفاده کاربر پیدا میکنه.
البته اگر روی سیستمی که نصب میکنی آنتی ویروس نصب داشته باشی به احتمال زیاد از نصب برنامه جلوگیری میکنه و آنرا تروجان و ویروس میشناسه.توضیحا اینکه این برنامه سالم میباشد ولی از لحاظ ساختاری مثل بسیاری از کیجنها توسط آنتی ویروسها به عنوان ویروس شناخته میشود.
بوک مارک ها