صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 16

موضوع: عدم پاک شدن اطلاعات مموری و مشکوک به ویروس!!

1. عضو ثابت mahdi-mo آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض عدم پاک شدن اطلاعات مموری و مشکوک به ویروس!!

سلام دوستان
    یکی از اقوام دیروز مموری گوشیشو آورد که 64 گیگه حجمش گفت از بعدازظهره که مموری کار نمیکنه
    گفتم شاید ویروسیه وصلش کردم به کارتخوان و اسکن کردم و هیچ ویروسی پیدا نکرد.
    در ضمن با لپتاپ به اطلاعات داخل مموری دسترسی داشتم ولی با گوشی بعد از اینکه فایل منیجر رو باز میکردم هنگ میکرد خلاصه باز نمیشد
    حتی گوشی رو هم ریست کردم دوبار گفتم شاید درست بشه نشد که نشد
    بعدش گفتم اطلاعات مموری رو تو لپتاپ کپی کنم و بعدش مموری رو فرمت کنم موقع فرمت پیغام Windows was unable to complete the format رو میداد دستی فایلهای مموری رو shift delete کردم که پاک هم شده بود و مموری خالی بود وقتی دوباره مموری رو باز کردم دیدم دقیقا همون اطلاعات بدون کم و کاستی باز برگشته!!!
    چندین بار امتحان کردم نشد که نشد
    حالا موندم چکار کنم نه آنتی ویروس کسپر 2015 با آخرین آپدیتش ویروس یا تروجانی رو شناسایی میکنه و نه میدونم مشکل چیه؟
    یک جا خوندم احتمالا از بدسکتوره اگه از بدسکتوره چطوری باید حلش کنم
    البته به یه فایل هم مشکوکم که نکنه ویروس باشه اسمش HhTjqSRo6dybqDAV2ImUSREmnZU= که دقیقا تو حافظه داخلی گوشیش که سونی z2 هم هستش
    اینم عکسش
    مشکل z2.png
    ممنون میشم سریعا کمکم کنید.

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    سلام دوستان
    یکی از اقوام دیروز مموری گوشیشو آورد که 64 گیگه حجمش گفت از بعدازظهره که مموری کار نمیکنه
    در ضمن با لپتاپ به اطلاعات داخل مموری دسترسی داشتم ولی با گوشی بعد از اینکه فایل منیجر رو باز میکردم هنگ میکرد خلاصه باز نمیشد
    بعدش گفتم اطلاعات مموری رو تو لپتاپ کپی کنم و بعدش مموری رو فرمت کنم موقع فرمت پیغام Windows was unable to complete the format رو میداد دستی فایلهای مموری رو shift delete کردم که پاک هم شده بود و مموری خالی بود وقتی دوباره مموری رو باز کردم دیدم دقیقا همون اطلاعات بدون کم و کاستی باز برگشته!!!
    حالا موندم چکار کنم نه آنتی ویروس کسپر 2015 با آخرین آپدیتش ویروس یا تروجانی رو شناسایی میکنه و نه میدونم مشکل چیه؟
    البته به یه فایل هم مشکوکم که نکنه ویروس باشه اسمش HhTjqSRo6dybqDAV2ImUSREmnZU= که دقیقا تو حافظه داخلی گوشیش که سونی z2 هم هستش
    اینم عکسش
    مشکل z2.png
    دوست عزیز

به احتمال زیاد مموری مورد نظر تقلبی می باشد. از ایشان بپرسید مموری رو چند گرفته اند؟ (قیمت)

تنها راه حل ممکن فرمت در محیط داس می باشد اگر درست نشد یعنی دیگر درست شدنی نیست. (البته بعضی مواقع فریم ور مموری آسیب می بیند که در این حالت با نرم افزار خاصی که هر شرکت برای مموری های خودش ارایه می دهد این مشکل برطرف می شود) که البته این مورد هم به ندرت برای یک مموری پیش می آید. در اکثر موارد مورد اول اتفاق می افتد.

موفق باشید.

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    سلام دوستان
    اینم عکسش
    مشکل z2.png
    دوست عزیز
    فایلی که فرمودین در گوشی z2 چک شد.همچین فایلی وجود نداره.بهتره با Cm Security مموری رو اسکن کنید.درصورتی که فایل مشکوکی یافت نشد از نرم افزار Lock Hunter استفاده کنید برای حذف فایل ها.خودش هم میگه که که چه نرم افزار یا.... باعث قفل شدن یا همون پاک نشدن فایل ها میشه.
    درضمن بر روی مموری کارت راست کلیک کنید و در پراپرتیس وارد tools بشید.و در قسمت error checking گزینه check رو بزنید ببینید چیزی پیدا میکنه یا نه.
    در انتها بگم فایل منیجر Es file explorer رو هم چک کنید.
    از طریق خود گوشی هم میتونید اقدام کنید برای ریست کردن.این مورد هم چک کنید.در قسمت storage و در سربرگ Sd card.
    یاعلی

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت mahdi-mo آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

به احتمال زیاد مموری مورد نظر تقلبی می باشد. از ایشان بپرسید مموری رو چند گرفته اند؟ (قیمت)

تنها راه حل ممکن فرمت در محیط داس می باشد اگر درست نشد یعنی دیگر درست شدنی نیست. (البته بعضی مواقع فریم ور مموری آسیب می بیند که در این حالت با نرم افزار خاصی که هر شرکت برای مموری های خودش ارایه می دهد این مشکل برطرف می شود) که البته این مورد هم به ندرت برای یک مموری پیش می آید. در اکثر موارد مورد اول اتفاق می افتد.

موفق باشید.
    نه سیلیکون پاور 110 تومن گرفته
    ممنون بابت راهنماییتون
    فردا رم رو بیاره ببینم مشکلش حل میشه یا نه با این راه راه حل ها

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز Ferrari آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    سلام دوستان
    اینم عکسش
    سلام،پیشنهاد میکنم یک بار برنامه زمانا آنتی مالور رو نصب کنی و همزمان که به اینترنت وصلی فلشتو باهاش مورد اسکن قرار بدی
    حالا در محیط cmd ویندوزت به این طریق فلشتو فرمت کن یعنی در محیط cmd عبارت:
    format H:/fs:ntfs
    را تایپ کن و اینتر بزن تا خودش کار رو انجام بده فقط به جای حرف h که بارنگ قرمز مشخص شده نام درایو یو اس بی خودتو بذار

10. نمایش تشکر

11. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    نه سیلیکون پاور 110 تومن گرفته
    ممنون بابت راهنماییتون
    فردا رم رو بیاره ببینم مشکلش حل میشه یا نه با این راه راه حل ها
    دوست عزیز

اگر به تازگی خریده باشند با توجه به قیمت آن بعید به نظر می رسد تقلبی باشد. (اما از سری ارزان قیمت می باشد)

فقط از ایشان بپرسید به مموری ضربه ای وارد نشده است؟ مثلا از دستشان به زمین نیافتاده باشد؟

یک علت هم می توان ویروس باشد که فرمت آن را به هم زده است از نرم افزار Unlocker برای حذف فایل های و پوشه های غیر قابل حذف استفاده کنید.

سپس آن را فرمت نمایید.

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت mahdi-mo آواتار ها
    نمایش اطلاعات

امروز با انواع اقسام نرم افزارهای فرمت امتحان کردم جواب نداد.نه بدسکتور پیدا کرد حتی با بعضی نرم افزارها فرمت کرد ولی باز اطلاعاتش برگشت
    نمیدونم چکار کنم دیگه
    روش دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟؟؟؟

14. عضو ثابت mahdi-mo آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان متوجه شدم write protect شده مموری
    روش های سایتهای داخلی و خارجی رو امتحان کردم برای برداشتن write protect ولی بازم جواب نداد.

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    الان متوجه شدم write protect شده مموری
    روش های سایتهای داخلی و خارجی رو امتحان کردم برای برداشتن write protect ولی بازم جواب نداد.
    تک تک کارهایی که گفتم رو انجام دادین؟؟و نتیجه هر کدوم چی شد؟؟

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت mahdi-mo آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط !!!۩♣JOHN♣۩!!!
    تک تک کارهایی که گفتم رو انجام دادین؟؟و نتیجه هر کدوم چی شد؟؟
    آره انجام دادم حتی از یه سری روشهای دیگه هم استفاده کردم جواب نداد.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •