صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: عدم پاک شدن اطلاعات مموری و مشکوک به ویروس!!

1. نمایش اطلاعات

سلام منم یه مموری 16 گیگ سیلیکون دارم هر کاری کردم فرمت نشد

2. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi-mo
    سلام دوستان
    یکی از اقوام دیروز مموری گوشیشو آورد که 64 گیگه حجمش گفت از بعدازظهره که مموری کار نمیکنه
    گفتم شاید ویروسیه وصلش کردم به کارتخوان و اسکن کردم و هیچ ویروسی پیدا نکرد.
    در ضمن با لپتاپ به اطلاعات داخل مموری دسترسی داشتم ولی با گوشی بعد از اینکه فایل منیجر رو باز میکردم هنگ میکرد خلاصه باز نمیشد
    حتی گوشی رو هم ریست کردم دوبار گفتم شاید درست بشه نشد که نشد
    بعدش گفتم اطلاعات مموری رو تو لپتاپ کپی کنم و بعدش مموری رو فرمت کنم موقع فرمت پیغام Windows was unable to complete the format رو میداد دستی فایلهای مموری رو shift delete کردم که پاک هم شده بود و مموری خالی بود وقتی دوباره مموری رو باز کردم دیدم دقیقا همون اطلاعات بدون کم و کاستی باز برگشته!!!
    چندین بار امتحان کردم نشد که نشد
    حالا موندم چکار کنم نه آنتی ویروس کسپر 2015 با آخرین آپدیتش ویروس یا تروجانی رو شناسایی میکنه و نه میدونم مشکل چیه؟
    یک جا خوندم احتمالا از بدسکتوره اگه از بدسکتوره چطوری باید حلش کنم
    البته به یه فایل هم مشکوکم که نکنه ویروس باشه اسمش HhTjqSRo6dybqDAV2ImUSREmnZU= که دقیقا تو حافظه داخلی گوشیش که سونی z2 هم هستش
    اینم عکسش
    فایل پیوست 19822
    ممنون میشم سریعا کمکم کنید.
    سلام منم دقیقا همین مشکل رو با رمم دارم چندین سال برام کار کرد و یهو به همین مشکل خورد

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahi
    سلام منم دقیقا همین مشکل رو با رمم دارم چندین سال برام کار کرد و یهو به همین مشکل خورد
    سلام
    اگه فرمت کردین و نمیشه ، با نرم افزار Western Digital Data Lifeguard Diagnostic ، فرمت سطح پایین کنید و بعد دوباره فرمت معمولی (توسط ویندوز) انجام بدین ببینین درست میشه یا نه؟
    دقت کنید که با این کار ، همه ی اطلاعات درون رم پاک میشه . به احتمال زیاد هم غیر قابل ریکاوری خواهد بود . پس قبل از انجام این کار ، از اطلاعات رم تون پشتیبان تهیه کنید.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    سلام
    اگه فرمت کردین و نمیشه ، با نرم افزار Western Digital Data Lifeguard Diagnostic ، فرمت سطح پایین کنید و بعد دوباره فرمت معمولی (توسط ویندوز) انجام بدین ببینین درست میشه یا نه؟
    دقت کنید که با این کار ، همه ی اطلاعات درون رم پاک میشه . به احتمال زیاد هم غیر قابل ریکاوری خواهد بود . پس قبل از انجام این کار ، از اطلاعات رم تون پشتیبان تهیه کنید.
    انجام دادم ولی بازم نشد.

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahi
    انجام دادم ولی بازم نشد.
    دیگه باید ببرید پیش تعمیرکار تا چک کنه ببینه سوخته یا نه .
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت yek_mosafer آواتار ها
    نمایش اطلاعات

تعمير نميشن الكي خودتونو به زحمت نندازين اگر گارانتي داره براتون تعويض مي كنن

10. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •