صفحه 3 از 10 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 100

موضوع: قربانیان ویروس [كمك به پاكسازي سيستم از بدافزارها]

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط سانازی
    تشکر از خوش آمدگویی و راهنماییتون.
    قبلن آپدیت نبود ولی الان آپدیته.نود32 هستش.
    از attrib هم استفاده کردم و همینطور back2normal
    اما وقتی دوباره فلشو میزنم بازهم شورتکات میشه
    خواهش میکنم . در خدمتیم .
    دوست عزیز استفاده از برنامه و دستور فوق برای فلش مموری تون برای وقتی هست که ابتدا سیستم را از وجود ویروس پاک کنید و سپس اقدام به بازگردانی فایلها و ... در فلش مموری کنید , در صورتیکه این ویروس از سیستم تون پاک نشود هر بار که فلش را به سیستم وصل کنید دوباره همین روند ادامه دارد .
    پس ابتدا به نظر بنده از دیسک نجاتی که عرض کردم استفاده کنید , اگه در این خصوص هم سوالی بود بفرمایید , مهم ترین مزیتش اینه که در حالت بوت سیستم را اسکن میکند . و مجالی برای فعالیت و مخفی شدن ویروس نیست .
    البته میتونید یه کار دیگه هم انجام دهید , ابتدا انتی ویروس تون را از سیستم حذف کنید و سپس مجددا نصب و اقدام به اپدیت و سپس اسکن فول کنید , و یا اینکه میتونید با Autorun Virus Remover و یا Loaris Trojan Remover هم یه اسکن کنید . اما بازم بهترین روش به نظر من همون روش اول هست که خدمت تون عرض کردم .
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت ahwazpix آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط سانازی
    تشکر از خوش آمدگویی و راهنماییتون.
    قبلن آپدیت نبود ولی الان آپدیته.نود32 هستش.
    از attrib هم استفاده کردم و همینطور back2normal
    اما وقتی دوباره فلشو میزنم بازهم شورتکات میشه

با سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوست عزیز

ببینید عزیز این یک تروجان هست که شما باید نرم افزار Loaris Trojan Remover رو دانلود و نصب کنید
    حتما عملیات کرک رو هم بدرستی انجام بدین!
    حتما هم بزارید آپدیت بشه .
    http://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=2316&Title=Loaris-Trojan-Remover-1.3.9.0
    بعد از تست لطفا نتیجه را اعلام بفرمایید

سپاس از مدیریت محترم بخاطر ارسال همزمان پست راهنمایی <
    ویرایش توسط Secure : 10-12-2015 در ساعت 21:16 دلیل: ترکیب شد

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahwazpix

با سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوست عزیز

ببینید عزیز این یک تروجان هست که شما باید نرم افزار Loaris Trojan Remover رو دانلود و نصب کنید
    حتما عملیات کرک رو هم بدرستی انجام بدین!
    حتما هم بزارید آپدیت بشه .
    http://www.softgozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=2316&Title=Loaris-Trojan-Remover-1.3.9.0
    بعد از تست لطفا نتیجه را اعلام بفرمایید

سپاس از مدیریت محترم بخاطر ارسال همزمان پست راهنمایی <
    از شما دوستان بسیار سپاسگذارم
    دوست عزیز کاری که شما گفته بودین انجام دادم و با loaris trojan remover اسکن کردم سیستمو و خوشبختانه جواب داد و مشکل رفع شد. ممنون از شما

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خواهش میکنم . در خدمتیم .
    دوست عزیز استفاده از برنامه و دستور فوق برای فلش مموری تون برای وقتی هست که ابتدا سیستم را از وجود ویروس پاک کنید و سپس اقدام به بازگردانی فایلها و ... در فلش مموری کنید , در صورتیکه این ویروس از سیستم تون پاک نشود هر بار که فلش را به سیستم وصل کنید دوباره همین روند ادامه دارد .
    پس ابتدا به نظر بنده از دیسک نجاتی که عرض کردم استفاده کنید , اگه در این خصوص هم سوالی بود بفرمایید , مهم ترین مزیتش اینه که در حالت بوت سیستم را اسکن میکند . و مجالی برای فعالیت و مخفی شدن ویروس نیست .
    البته میتونید یه کار دیگه هم انجام دهید , ابتدا انتی ویروس تون را از سیستم حذف کنید و سپس مجددا نصب و اقدام به اپدیت و سپس اسکن فول کنید , و یا اینکه میتونید با Autorun Virus Remover و یا Loaris Trojan Remover هم یه اسکن کنید . اما بازم بهترین روش به نظر من همون روش اول هست که خدمت تون عرض کردم .
    درود وسپاس برای راهنمایی هاتون
    از loaris trojan remover استفاده کردم و مشکل رفع شد.
    اما متاسفانه متوجه نشدم چطور از دیسک نجات استفاده کنم . دوست دارم این روش رو هم یاد بگیرم.و سپاسگذار میشم که از اطلاعات شما دوستان در این زمینه استفاده کنم.
    با تشکر

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط سانازی
    درود وسپاس برای راهنمایی هاتون
    از loaris trojan remover استفاده کردم و مشکل رفع شد.
    اما متاسفانه متوجه نشدم چطور از دیسک نجات استفاده کنم . دوست دارم این روش رو هم یاد بگیرم.و سپاسگذار میشم که از اطلاعات شما دوستان در این زمینه استفاده کنم.
    با تشکر

درود . خواهش میکنم و وظیفه هست , و خوشحال شدم که مشکلتون حل شد .
    دوست عزیز در واقع کار دیسک نجات ها عینا مثل خود انتی ویروس مربوطه هست , با این تفاوت که در حالت بوت ازش استفاده میشه و اسکن میکنه , مثل وقتی که ویندوز را نصب میکنید و دیسک ویندوز را بارگذاری میکنید و سیستمم را ریستارت میکنید و ... ,
    بهرحال بنده قبلا در انجمن یه سری تصاویر هم از محیط دیسک نجات کاسپر گذاشته بودم . این لینک مبحث مربوطه هست و اگه خود پست را هم پیدا کردم حتما براتون لینک خواهم کرد . البته در بخش امنیت و در انجمن کاسپر میتونید سایر اموزشها و مطالب مربوط به دیسک نجات کاسپر را هم مطالعه کنید . ضمنا شما از سایت اینجا و یا هر سایتی که خواستید دیسک نجات کاسپر را دانلود کنید و روی دی وی دی یا یو اس بی رایت کنید و اگه مشکلی داشتید حتما بنده در خدمت تون خواهم بود . لازم باشه تک تک منوها و نحوه کار با تصویر توضیح داده خواهد شد . البته میتونید از فایل دیسکهای نجات سایر انتی ویروس ها هم استفاده کنید . بنده کاسپر را مثال زدم چون بیشتر مورد استفاده قرار میگیره و امکانات زیادی داره .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام. من ی سی دی فیلم توی لپ تاپ گذاشتم ک خب البته زیاااااااد خش داشت. بعد کی ام پلی ک داشت ی دی رو میخوند هنگ کرد و هر کاری کردم بسته نشد. سیستم رو ریاستارت کردم اما نزدیک یک ربع توی حالت logging off موند. اونقدر ک مجبور شدم با دکمه ی پاور لپ تاپ رو خاموش کنم. اما فقط مانیتور خاموش شد!!!! سیستم نزدیک چهل دقیقه روشن بود و دکمه ی پاور هم خاموشش نمیکرد. البته بقیه ی قسمتهای لپ تاپ مثل دی وی دی رام کار میکرد.بعداز چهل دقیقه بلاخره پاور کار کرد و خاموش شد. اما الان چراغ آداپتور روی لپ تاپ چه آداپتور وصل باشه چه نباشه روشنه!!! برای چند دقیقه ای هم حتی با اینکه آداپتور وصل بود شارژ نمیکرد. تنظیمات سیستمم هم مثل اندازه ی آیکن و فونت کل لپ تاپ بهم ریخته. کلا از این رو ب اون رو شده!
    آنتی ویروسم کسپر اسکای 2013 که چند روزیه لایسنسش تموم شده. میخوام بدونم آیا سیستم ویروسیه یا مشکل از باطریه؟ آخه من تازه نزدیک دو ماهه ک لپ تاپ رو خریدم. باطری رو هم کالیبره کردم اما درست نشد...

e.PNG1.PNG

12. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ممممم
    سلام. من ی سی دی فیلم توی لپ تاپ گذاشتم ک خب البته زیاااااااد خش داشت. بعد کی ام پلی ک داشت ی دی رو میخوند هنگ کرد و هر کاری کردم بسته نشد. سیستم رو ریاستارت کردم اما نزدیک یک ربع توی حالت logging off موند. اونقدر ک مجبور شدم با دکمه ی پاور لپ تاپ رو خاموش کنم. اما فقط مانیتور خاموش شد!!!! سیستم نزدیک چهل دقیقه روشن بود و دکمه ی پاور هم خاموشش نمیکرد. البته بقیه ی قسمتهای لپ تاپ مثل دی وی دی رام کار میکرد.بعداز چهل دقیقه بلاخره پاور کار کرد و خاموش شد. اما الان چراغ آداپتور روی لپ تاپ چه آداپتور وصل باشه چه نباشه روشنه!!! برای چند دقیقه ای هم حتی با اینکه آداپتور وصل بود شارژ نمیکرد. تنظیمات سیستمم هم مثل اندازه ی آیکن و فونت کل لپ تاپ بهم ریخته. کلا از این رو ب اون رو شده!
    آنتی ویروسم کسپر اسکای 2013 که چند روزیه لایسنسش تموم شده. میخوام بدونم آیا سیستم ویروسیه یا مشکل از باطریه؟ آخه من تازه نزدیک دو ماهه ک لپ تاپ رو خریدم. باطری رو هم کالیبره کردم اما درست نشد...

e.PNG1.PNG
    بالاخره مشکل شما چیه؟ آنتی ویروس مشکل داره؟ لپ تاپ مشکل داره؟ word مشکل داره؟ دانلود منیجر مشکل داره؟ در ضمن مشکلتون در مورد آنتی ویروس کسپر رو که تو تاپیک خودش هم سوال کردید.
    اگر میتونید سیستم ری استور کنید. ببینید مشکل حل میشه یا نه؟

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

..... !!!
    ورد مشکلی نداره آقا و یا خانوم محترم. مشکلی هم با fake بودن سریال نامبر دانلود منیجر ندارم. اون عکسا رو گذاشتم تا بتونید تغییر فونت و تغییر اندازه ی آیکن رو در سیستم ببینید. بله سوالم رو هم درباره ی آنتی ویروس پرسیدم هرچند جواب سوالم رو نگرفتم. اما ممنونم.

درسته که زیاد توضیح دادم اما فکر کردم سوالم واضحه:

"
    میخوام بدونم آیا سیستم ویروسیه یا مشکل از باطریه؟
    "

الان هم نمیدونم چطور باید سیستم رو ری استور کنم اما باز هم ممنون از وقتی که گذاشتین. جای دیگه دنبال راه حل مشکلم میگردم. ممنونم.

15. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ممممم
    ..... !!!
    ورد مشکلی نداره آقا و یا خانوم محترم. مشکلی هم با fake بودن سریال نامبر دانلود منیجر ندارم. اون عکسا رو گذاشتم تا بتونید تغییر فونت و تغییر اندازه ی آیکن رو در سیستم ببینید. بله سوالم رو هم درباره ی آنتی ویروس پرسیدم هرچند جواب سوالم رو نگرفتم. اما ممنونم.

درسته که زیاد توضیح دادم اما فکر کردم سوالم واضحه:

"
    میخوام بدونم آیا سیستم ویروسیه یا مشکل از باطریه؟
    "

الان هم نمیدونم چطور باید سیستم رو ری استور کنم اما باز هم ممنون از وقتی که گذاشتین.
    آقا هستم دوست عزیز. ببخشید بنده درست متوجه نشدم. برای آنتی ویروس ابتدا آخرین نسخه رو از لینک زیر دانلود و نصب و اقدام به اسکن سیستم کنید. برای فعالسازی هم از این لینک استفاده کنید.
    قبل از اینکه ری استور کردن سیستم رو براتون توضیح بدم، اول شما بفرمایید آیا از ویندوز 7 استفاده میکنید؟

عنوان: Kaspersky Internet Security 2016 . 16.0.0.614en_8223
    دریافت کنید

16. نمایش تشکر

17. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ممممم

e.PNG1.PNG

سلام .
    مشکلی نیست دوست عزیز , بعیده که کار ویروس باشه , هر چند خیلی راحت میتونید از دیسک نجات کاسپر هم استفاده کنید و سیستم را اسکن کنید .
    اما گفتم بعیده چرا , چون اگه به سی دی و فیلم نگاه کردن شما ربط داشته باشه که دیگه ویروس نیست , یعنی از سی دی نمیتونه ویروس وارد سیستم شما شده باشه . فقط اون خط و خش ها باعث هنگی سیستم و بهم خوردگی روال عادی سیستم شده , که میتونید از سیستم ریستور استفاده کنید . البته میتونستید در اون حالت که توضیح دادید باتری لپ تاپ را خارج کنید .
    در مشخصات شما ویندوزتون 7 هست , در خصوص نحوه سیستم ریستور اینگونه عمل کنید .
    در کادر جستجو میتونید مثل بنده عمل کنید و system restore را درج کنید ( بنده فقط سه کلمه اول را نوشتم که در تصویر اول مشخص هست ) , و یا میتونید از All Porogram و سپس Accessories و سپس System Tools , گزینه system restore را بزنید ( تصویر سوم ) و یا در RAN بنویسید rstrui ,( تصویر چهارم ) سپس اولین کادر را نکست کنید ( در تصویر اولم مشخص هست ) و در کادر بعدی میتونید آخرین وضعیت و گزینه موجود در کادر را انتخاب کنید و نکست کنید ,( تصویر دوم ) ضمنا میتونید یه تصویر از همون کادر سیستم ریستور ( تصویر دوم بنده ) و گزینه هاش بزارید تا بیشتر راهنمایی تون کنم .
    توجه داشته باشید که سیستم ریستور سیستم شما را به اون حالت و وضعیت و تاریخی که انتخاب میکنید میبره , و بعد از اون هر کاری در سیستم انجام داده باشید حذف خواهند شد , منظورم در درایو C هست . اگه روی دسکتاپ و داکیومنت و مشتقات درایو C فایلهایی را کپی کرده اید از اون تاریخ تا الان , یه کپی ازشون بگیرید و در جایی دیگه بزارید . پس اگه آشنا نیستید حتما قبلش سوال کنید .

2016-01-12_212523.jpg2016-01-12_205639.jpg 2016-01-12_210221.jpg 2016-01-12_231847.jpg
    در خصوص استفاده مجدد از کاسپر 2013 هم میتونید از کلیدها و کرک های کاسپر در سایت استفاده کنید و اگه خواستید از نسخه های 2016 استفاده کنید اطلاع بدید تا بیشتر در تاپیک خودش راهنمایی تون کنم , اصلا مشکلی نیست .
    تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 3 از 10 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •