دوستان عزیز، ازتون تقاضا دارم قوانین تاپیک کدهای مخرب رو رعایت کنید.
دوستان عزیز، ازتون تقاضا دارم قوانین تاپیک کدهای مخرب رو رعایت کنید.
ویرایش توسط Secure : 14-04-2016 در ساعت 22:49
نمایش امضاء
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
میشه خواهش کنم دوستان در حالت آنلاین نتایج رو بذارن؟ چون هم در این حالت آنتی ویروس ها قوی تر عمل میکنن هم در آینده تقریبا همه کاربران کامپیوتر برای انجام اکثر کارها آنلاین هستند و دیگر استفاده از کامپیوتر بصورت آفلاین کم و کمتر میشود.
درود
لپتاپمو که اسکن میکنم آنتی ویروس یه ویروس پیدا میکنه win32.bundpillcs اما نمیتونه پاکش کنه. هر فلشی هم که میزنم شورتکات هست.
انگار ویروس مقیم در حافظه هست. برای پاکسازی سیستمم چیکار باید بکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درود . خیلی به انجمن خوش آمدید .
مگه انتی ویروس تون چیه , آپدیت هست یا خیر ؟
میتونید از دیسک نجات یکی از انتی ویروس ها مثلا کسپراسکای استفاده کنید تا از طریق بوت اقدام به اسکن و حذف ویروسها و ... کند .
برای از بین برون ویروس شورتکات علاوه بر اسکن توسط انتی ویروس تون و برگرداندن فایلهای داخل فلش مموری تون میتونید از برنامه Back 2 Normal Mode استفاده کنید . هر چند که در CMD هم برای حذف ویروس شورتکات میشه از دستور attrib استفاده کرد .
البته منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
تشکر از خوش آمدگویی و راهنماییتون.
قبلن آپدیت نبود ولی الان آپدیته.نود32 هستش.
از attrib هم استفاده کردم و همینطور back2normal
اما وقتی دوباره فلشو میزنم بازهم شورتکات میشه
بوک مارک ها