صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: دانلود آپدیت های ویندوز + آموزش نصب گروهی آپدیت ها

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود آپدیت های ویندوز + آموزش نصب گروهی آپدیت ها

با سلام.

همانطور که میدانید چند وقتی از اعمال سیستم جدید فیلترینگ گذشته و همین باعث ایجاد اختلالاتی در در دریافت آپدیت ویندوز شده .
    به همین دلیل بنا بر این شد برنامه ای معرفی شود تا نیاز کاربران را برای دریافت آپدیت ها و بروز رسانی ویندوز برطرف کنید.

برنامه ای که قرار است دراین تاپیک قرار گیرد ، برنامه Windows Updates Downloader میباشد . این برنامه در چند سیستم عامل متفاوت توسط بنده و دیگر ناظم عزیز بخش ( 7sky ) تست شده و عملکرد برنامه نیز قابل قبول بوده ، به همین خاطر تصمیم گرفتیم برای رفع نیاز شما عزیزان این برنامه را معرفی و در بخش سیسمت عامل قرار بدیم .

اسکرین شات از محیط برنامه :

به زودی اموزش کار با برنامه به طور کامل آماده و در همین بخش قرار داده میشود هرچند که کار با برنامه بسیار ساده است و نیازی به هیچ آموزشی نخواهد بود .

برای شروع تنها نیاز است که لیست آپدیت ها به برنامهاضافه شود ، برای این کار ، لیست آپدیت ها را میبایست دانلود کنید ، این لیست ها نیز برای هر نسخه ویندوز متفاوت است .
    پس از دانلود لیست ها و نصب برنامه ، تنها کافی است که روی لیست دوبار کلیک کرده و صبر کنید تا با پیام Compressed UL file installed مواجه شوید.
    بعد از نمایش این پیام ، برنامه کاملا آماده است تا برای سیستم عاملی که شما در لیست وارد کردید آپدیت هارا دانلود کند.
    همچنین انتخاب نوع آپدیت ( security updates , Optional Updated و ... ) و همچنین انتخاب یک نوع اپدیت خاص دربرنامه وجود دارد .

لیست سیستم عامل ها :

تمامی لیست های مربوط بهلیست ویندوز های در تصویر بالا و نرم افزاردر پیوست موجود هستند همچنین تمامی لیست های مربوط به هر ویندوز به علت حجم پائین در یک فایل قرار گرفته است ، به عنوان مثال برای دانلود لیست مربوط به Windows Vista SP1 x64 میبایست فایل زیپ مربوط به Windows Vista را دانلود کرده ، چون تمامی لیست های مربوط به Windows Vista در یک فایل زیپ قرار گرفته است .

دوستانی که نیاز به توضیحات بیشتر در رابطه با این برنامه و همچنین توضیح درباره دیگر بخش های این برنامه دارند میتوانند در این تتاپیک سوال خود را مطرح کنند.

باتشکر.

عنوان: دانلود Windows Updates Downloader v2.50 از انجمن
    دریافت کنید

Update : آموزش نصب گروهی آپدیت ها

مکنه برای بعضی از دوستان سخت باشه که آپدیت هارو تک تک نصب کنند . برای این که این مشکل حل بشه ، فایل Windows Offline Updater رو از پیوست دانلود کنند

نحوه کار هم به این صورت است که پس از اکسترکت فایل فشرده "Windows Offline Updater" شما آپدیت هایی رو که دانلود کردید رو به پوشه " Important Updates " که در پوشه اکسترکت شده قرار دارد منتقل کنید و بعد فایل " Windows Offline Updater.cmd " رو اجرا کنید .

در پنجره بازشده هم A رو تایپ و بعد Enter کنید ، بعد آپدیت های موجود در پوشه " Important Updates " به طور خودکار نصب میشوند و پس از اتمام کار پیام "Complete!" نمایش داده خواهد شد :

عنوان: دانلود Windows Offline Updater از انجمن
    دریافت کنید

رمز فایل زیپ در صورت نیاز : forum.softgozar.com
    تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 07-09-2014 در ساعت 23:09 دلیل: اضافه کردن Update
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون ولی اینطوری نمیشه که! تا کی باید این موضوع باشه ؟ آخه به سرورای اپدیت هم رحم نکردند مسلمانان . . .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بسیار خوب است از این حمایت می کنم

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    ممنون ولی اینطوری نمیشه که! تا کی باید این موضوع باشه ؟ آخه به سرورای اپدیت هم رحم نکردند مسلمانان . . .
    همون طور که گفتم واسه سیستم جدید فیلترینگه ، فکر کنم یک سری مشکلات داره که حل میشه البته احتمالا

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز mht429 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    نوشته اصلی توسط The king
    همون طور که گفتم واسه سیستم جدید فیلترینگه ، فکر کنم یک سری مشکلات داره که حل میشه البته احتمالا
    سلام. ولی فکر نکنم مربوط به فیلترینگ باشه ها! بدون قندشکن با نرم افزارهای مخفی سازی آی پی میتونه آپدیت ها رو جستجو کنه!! یعنی طبیعتا باید مربوط به تحریم از جانب مایکروسافت باشه!!!

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammad.t
    سلام. ولی فکر نکنم مربوط به فیلترینگ باشه ها! بدون قندشکن با نرم افزارهای مخفی سازی آی پی میتونه آپدیت ها رو جستجو کنه!! یعنی طبیعتا باید مربوط به تحریم از جانب مایکروسافت باشه!!!
    سلام. پس چرا ویندوز Store باز شده ؟ من فکر نکنم این قضیه از طرف مایکروسافت باشه

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بنده با هر چیزی که فکرش رو کنید تست کردم ،یخ شکن،قند شکن،و... اما باز هم همون ارور رو میده . تو ویندوز 7 ارور اینه Capture.PNG

ولی توی 8.1 0x80072efd

(اگه مربوط به فیلترازیسیون بود که با یخ شکن و اینا حل میشد! نه؟!)
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    بنده با هر چیزی که فکرش رو کنید تست کردم ،یخ شکن،قند شکن،و... اما باز هم همون ارور رو میده . تو ویندوز 7 ارور اینه Capture.PNG

ولی توی 8.1 0x80072efd

(اگه مربوط به فیلترازیسیون بود که با یخ شکن و اینا حل میشد! نه؟!)
    ببینید بعضی از قندشکن ها فقط تنظیمات خودشون رو در مرورگرها ست میکنند.اما بعضی هاشونم کلا پ/ر/و/ک/س/ی و پورت رو در تنظیمات اینترنت ست میکنن و کلا علاوه بر وبگردی همه ف/ی/ل/ت/ر ها رفع میشن

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز mht429 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    سلام. پس چرا ویندوز Store باز شده ؟ من فکر نکنم این قضیه از طرف مایکروسافت باشه
    سلام.
    قبلا تست کرده بودم این مورد رو؛ ولی باز هم قبل از ارسال پست قبلی، جهت اطمینان چک کردم. با تغییر آی پی، لیست آپدیت های جدید رو نمایش میده (درحالی که سایتهای فیلتر رو باز نمیکنه!)
    کجا استور باز شده؟! فقط از یه سری امکاناتش (مثل جستجو و صفحه اول و...) میشه بدون تغییر آی پی استفاده کرد؛ نه همه چیزو. اگر غیر اینه، با آی پی ایران ازش اپلیکیشن دانلود کنید!

اگر یادتون باشه، گوگل پلی روی ایران بسته بود و برنامه ش تو گوشی های اندرویدی اجرا نمیشد؛ اما پس از مدتها این تحریم برداشته شد و مثلا بروی ایران باز شد؛ اما همچنان هیچکس نمیتونست و نمیتونه با آی پی ایران ازش هر برنامه ای رو دانلود کنه.
    پس صرف باز شدن استور ویندوز، دلیل بر رفع کامل تحریم نیست.

این هم مشخصه که استور ویندوز فون هم روی ایران بسته س و با تغییر کشور باز میشه؛ با این حال باز هم اخیرا بعضی دوستان باهاش با مشکل مواجه شدن و نمیتونستن ازش چیزی دانلود کنن تا اینکه درست شد.

بعدشم کاری نداره که، یکی از شما عزیزان بزرگوار با یکی از نرم افزارهای مخفی کردن آی پی تست کنه، نتیجه رو ببینه.

با این وجود من اصراری ندارم که مشکل از فیلترینگ نیست. شایدم باشه، اما ظاهرا شواهد موجود خلاف اینه.

18. نمایش تشکر

19. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من با تعیین مصادیق مجرمانه تماس گرفتم گفتند در حال بررسیه
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •