صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 از مجموع 18

موضوع: دانلود آپدیت های ویندوز + آموزش نصب گروهی آپدیت ها

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان , اگه اشتباه متوجه نشده باشم در این چند پست مبحث اپدیت ویندوز الان من تست کردم و اپدیت ویندوز را زدم و لیست اپدیتهای جدید را اورد تقریبا 719.9 مگ و دانلود و نصب را گذاشتم برای یکی دو ساعت دیگه و ضمنا الان ویندوز جدید را نصب کردم سون 64 بیت , ضمنا از هیچ قند و شکر چه کوپنی قدیم و جدید استفاده نکرده ام
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SYRUS 88
    دوستان , اگه اشتباه متوجه نشده باشم در این چند پست مبحث اپدیت ویندوز الان من تست کردم و اپدیت ویندوز را زدم و لیست اپدیتهای جدید را اورد تقریبا 719.9 مگ و دانلود و نصب را گذاشتم برای یکی دو ساعت دیگه و ضمنا الان ویندوز جدید را نصب کردم سون 64 بیت , ضمنا از هیچ قند و شکر چه کوپنی قدیم و جدید استفاده نکرده ام
    واسه من که درست نشد! ولی با بت شکن (تازه همین امروز) تونستم اپدیت کنم ،در ضمن کارگروه مصادیق و اینا در پاسخ به سوالم گفت که اصلا به ایپی سرورای مایکروسافت کاری نداشتن !! پس از طرف مایکروسافت بلاک شده :|
    اما بعضی از دوستان مثل جناب syrus قادر به اپدیت هستند بدون نیاز به تغییر ای پی (بعضی isp ها مثل اینکه اینطورین) .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب اگر از طرف مایکروسافت بوده دوستان باز هم از این برنامه میتونن استفاده کنن واسه دریافت آپدیت .

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

دوستان عزیز یه خبر خوش

با سرچی که انجام دادم و خودم هم تست کردم این مشکلات اخیر اینترنت،که خیلی هم دردسر درست کرده بود از جمله آپدیت ویندوز،حدود 1 ساعت پیش حل شده

لطفا پست نزنید که ما از اول هم مشکل نداشتیم.
    این مشکل مربوط به بعضی isp ها بوده که خداروشکر حل شده

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای 7sky آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط TerМiпAтoR
    دوستان عزیز یه خبر خوش

با سرچی که انجام دادم و خودم هم تست کردم این مشکلات اخیر اینترنت،که خیلی هم دردسر درست کرده بود از جمله آپدیت ویندوز،حدود 1 ساعت پیش حل شده

سلام امیر جان
    راستش اصلا واسه من فرق نمیکنه که آپدیت آنلاین بشه یا نشه..
    آخه این همه وقت میذاری واسه دانلود آپدیت، بعد از تعویض ویندوز همه حذف میشن.. واقعا که ضد حاله..
    اما با این برنامه میشه آپدیت ها را در یک پوشه مشخص دانلود و ذخیره کرد و هر وقت که دوست داشتی بصورت آفلاین نصب کنی یا حتی در یه سیستم دیگه ازش استفاده کنی..
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    واسه من که درست نشد! ولی با بت شکن (تازه همین امروز) تونستم اپدیت کنم ،در ضمن کارگروه مصادیق و اینا در پاسخ به سوالم گفت که اصلا به ایپی سرورای مایکروسافت کاری نداشتن !! پس از طرف مایکروسافت بلاک شده :|
    اما بعضی از دوستان مثل جناب syrus قادر به اپدیت هستند بدون نیاز به تغییر ای پی (بعضی isp ها مثل اینکه اینطورین) .
    سلام دوست عزیز اول از همه بگم که من همه جورشو شنیده بودم الا این بت شکن!:))))))) =)))) انصافا کلی خندیدم . دمت گرم! و اما isp ها ! شصت در س.. ! که مشکل از این خیر ندیده هاست! ببندینشون به رگبار خداییش! مثلا این مخابراتو باید گل بگیرن!

نوشته اصلی توسط terмiпaтor
    دوستان عزیز یه خبر خوش

سلام دوست بسیار عزیز و ناظم محترم بسیار بسیار خبر خوشحال کننده ای بود الان دیدمش. مرسی . ایولا که بالاخره مشکل حل شد. الان از حرض دلیم همینطوری الکی هی چکشی میزارم ویندوزم آپدیت شه وقتی اپدیت شد دوباره الکی هی میزنم چک آپدیت حتی آپدیتای آپشنال رو هم هی میزنم بیخودی نصب شن. اصلا میدونی چیه پاکشون میکنم دوباره هی میزارم دانلود و نصب شن
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام . آموزش نصب گروهی آپدیت به درخواست یکی از کاربران ، به پست اول اضافه شد / موفق باشید

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت sinaiRoid آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان سلام
    توسط این نرم افزار امکانش هست که دانلود و نگه داریم تا در چند روزه متوالی آپدیت ها رو دانلود کنیم؟
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •