با سلام و خسته نباشيد من براي نوت بوك رفيقم پارتيشن بندي كردم از طرق ويندوز 7 بوت بعد چرا 4 تا پارتيشن ها Primary تعريف شده logic نشده آيا Primary ضرر داره يا نه چكار بايد بكنم
با سلام و خسته نباشيد من براي نوت بوك رفيقم پارتيشن بندي كردم از طرق ويندوز 7 بوت بعد چرا 4 تا پارتيشن ها Primary تعريف شده logic نشده آيا Primary ضرر داره يا نه چكار بايد بكنم
سلام.
در ادامه سوال دوستم جناب ali68124 من هم یه سوال بپرسم و دوستان بنده رو راهنمایی کنن:
میخواستم بدونم اصلا این سه واژه در پارتیشن بندی ویندوز 7 هر کدومشون چه معنایی دارن: Primary،Logical،System
ممنون
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
از طریق بوت ویندوز 7 فقط میشه 4 پارتیشن ایجاد کرد که مشکلی نیست .
بعد از اینکه ویندوز نصب کردید وارد مسیر Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools بشید و computer management رو اجرا کنید .در پنجره باز شده disk management رو انتخاب کنید و قسمت باقی مونده هارد رو پارتیشن بندی کنید .
راه دیگه استفاده از نرم افزار های پارتیشن بندی مثل Acronis هست .
طبق چیز هایی که من خودم در طول این مدت فهمیدم :
پارتیشنی که قراره از روش چیزی لود بشه یعنی همون بوتیبل باشه باید از نوع primary باشه . در این پارتیشن بندی یه قسمت از هارد حدود 10 مگابایت آزاد رها میشه . به هر حال برای نصب ویندوز ، به خصوص هفت primary بودن پارتیشن لازمه . بقیه داریوها رو میتونید LOGICAL تعریف کنید . دراین پارتیشن بندی کل فضای دیسک شما رو آماده استفاده میکنه . در ضمن بهترین حالت پارتیشن بندی فلاش مموری ها همین logical هست . از تمام ظرفیت فلاشتون استفاده میشه .
به پارتیشن system که در نرم افزار های پارتیشن بندی به active معروفه مربوط به درایوی میشه که روش ویندوز نصبه یا قراره نصب بشه .
دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم یا ناقص بود کامل کنند.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر :
![]()
ویرایش توسط king_of_chaf : 08-07-2012 در ساعت 00:09
دوستان من هر وقت ویندوز عوض میکنم با اینکه 3پارتیشن در ویندوز 7 دارم ولی بازم 2تا رو بالا میاره و این مشکلو هربار ویندوز عوض می کنم دارم.خودم بعد تعویض ویندوز میرم در disk management و از اونجا بالا میارمش.حالا راهی نیس که بشه بدون انجام اینکار ویندوز خودش بتونه اینکارو انجام بده؟
ویرایش توسط The king : 12-07-2013 در ساعت 16:13
ویرایش توسط The king : 12-07-2013 در ساعت 16:26
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
پیشنهاد من برای شما (و بقیهی دوستان) این هست که حتماً قبل از اینکه سراغ نصب ویندوز برید؛ یک بار سیستم را با یکی از برنامههای پارتیشنبندی معروف و بهدرد بخور (مثل Acronis DiskDirector یا Paragon PartManager [که من اکرونیس رو پیشنهاد میکنم]) بالا بیارین و ببینید که پارتیشنهاتون چه وضعیتی دارن و چگونه هستند. (چون قسمت پارتیشنبندیای که همراه نصب ویندوز میاد اصلاً کامل نیست و خیلی از امکانات رو نداره)
بعد که مطمئن شدید همهچیز درسته؛ درایو Cتون رو Delete کنید. (منظورم اولین درایوی هست که تو برنامهی پارتیشنبندی نشون میده و اکتیو هم هست. [البته قضیهی لپتاپهایی که ویندوز اورجینال دارن متفاوته!] )
سپس دیسک ویندوز رو گذاشته و پس از آمدن مرحلهی پارتیشنبندی، فقط همون فضای خالییی که با Delete کردن ایجاد کردین رو Create کنید (با زدن گزینهی Drive Option و بعدش New). در این حالت خود ویندوز ۷ دوتا پارتیشن ایجاد میکنه که یکیش 100MB هست و Primery و Active و با اسم System Reserved و دیگری بقیهی حجم فضای خالیتون و Primery و با اسم Drive C .
شما باید ویندوز رو تو درایو C (یعنی دومین پارتیشن در این حالت) نصب کنید. پس از نصب ویندوز؛ اگه داخل Computer بشین میبینید که به طور خودکار درایوی که نامش System Reserved با حجم 100MB بوده نشون داده نمیشه. (هست ولی اسم نداره!)
---------------------------------------
پینوشت:
1- اون قسمتی که Bold کردم نیاز به توضیح بیشتری در مورد نحوهی پارتیشنبندی و ... داره که جاش اینجا نیست.
2- اگه دسترسی به برنامههای پارتیشنبندی ندارید؛ میتونید هنگام نصب ویندوز نیز درایو Cتون رو Delete کنید و بعد بسازینش.
3- دقت کنید که درایو Activeتون همون درایو اولتون باشه که در غیر اینصورت ابتدا باید فایلهاتون رو جابجا کنید و بعد اقدام به Delete کردن درایو اولتون کنید!
4- یک دفعه Delete کردن و ساختن درایو C با دیسک ویندوز ۷ کافیست و برای دفعات بعد کافیه که فقط درایو Cتون (یعنی درایو دومتون با احتساب System Reserved) رو فرمت کنید.
5- اگه زمانی قصد نصب ویندوز ۸ رو داشتید باید بدونید که System Reserved در این ویندوز 350MB در نظر گرفته شده؛ پس باید هنگام نصبش هم System Reserved 100 مگابایتی ویندوز ۷ رو Delete کنید و هم درایو Cتون رو! و بعد با دیسک ویندوز ۸ درایو Cتون رو بسازید تا به طور خودکار خودش System Reserved مورد نظرش (350مگابایتی) رو بسازه!
6- به غیر از روش گفته شده راههای دیگهای هم هست که برای کسانی که با پارتیشنبندی آشنایی ندارن توصیه نمیشه./
ویرایش توسط Mo.Re.Za : 07-10-2012 در ساعت 10:48
نمایش امضاءMo.Re.Za
ببینید؛ ویندوز زمانی پارتیشن System Reserved رو میسازه که درایو Active دیگهای موجود نباشه!
من حدس میزنم که درایو اکتیو شما غیر از Cتون باشه!
تو یه برنامهی پارتیشنبندی چک کنید ببینید که کدوم یکی از درایوهاتون اکتیو هست؟ اونو از حالت اکتیو بیارید بیرون (C رو اکتیو کنید). با اینکار هنگام نصب وقتی C رو پاک میکنید دیگه پارتیشن اکتیوی نمیمونه و با ساختن دوبارهی C؛ خود به خود System Reserved نیز ایجاد میشه.
(دقت کنید که برنامهی Acronis True Image قادر به برداشتن Active نیست و فقط میتونه یه درایوی رو از اکتیو بیاره بیرون و دیگری رو اکتیو کنه! [مگر اینکه پارتیشن اکتیو رو Delete کنید که در اینحالت اکتیو بودن به دیگری منتقل نمیشه] ولی با برنامهی Paragon PartManager میشه پارتیشنی رو از اکتیو آورد بیرون یا اکتیو کرد.)
یه نکتهی دیگه:
بهتر هست که پارتیشنهایی که سیستمعامل توش نصب نمیشه (یعنی غیر از درایو C و System Reserved) به صورت Logical باشن؛ نه Primary .
یکی از ضعفهای پارتیشنبندی با دیسک ویندوز 7 این هست که نمیتونید با اون پارتیشن Extended و در نهایت Logical بسازید و پارتیشنهایی که ساخته میشه همگی به صورت Primary هستند و دقیقاً به همین دلیله که نمیشه باهاش بیشتر از 4 پارتیشن ساخت!!
(در حالتی که هارد به صورت MBR ؛ Initial شده باشه [که 99٪ از هاردها به این صورت هستند]؛ ساختن بیشتر از 4 پارتیشن Primary ممکن نیست.)
نمایش امضاءMo.Re.Za
بوک مارک ها