صفحه 3 از 16 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 158

موضوع: مباحث و مشکلات مرتبط با پارتیشن بندی هارد

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    این لینک دانلود برای کاربران ویژه هست که ما معمولیم متاسفانه نمیتونم دانلود کنم.
    Mo.re.za عزیز اگه امکانش هست با این عکسی که از نرم افزار گذاشتم میتونید برام بگید چیکارکنم؟

من دیسکشو ندارم و فقط این نرم افزاری که تو عکس هستو دارم
    دوست عزیز

می توانید با جستجو در اینترنت سی دی بوت نرم افزار مورد نظر رو پیدا کنید.
    ویرایش توسط opera : 09-10-2012 در ساعت 06:18

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    این لینک دانلود برای کاربران ویژه هست که ما معمولیم متاسفانه نمیتونم دانلود کنم.
    Mo.Re.Za عزیز اگه امکانش هست با این عکسی که از نرم افزار گذاشتم میتونید برام بگید چیکارکنم؟

من دیسکشو ندارم و فقط این نرم افزاری که تو عکس هستو دارم
    rmwiner عزیز!
    این کاری که شما می‌خواین انجام بدین رو اگه بیرون واسه‌تون انجام بدن حداقل کم کمش 10000تومان ازتون خواهند گرفت. (تازه اطمینانی هم به کارشون نیست و ممکنه اطلاعاتتون بپره!)
    بعد شما که می‌تونی با هزینه‌ی خیلی کم‌تر (فک کنم الآن 4 هزار هست) عضو ویژه‌ی سافت‌گذر بشی و خیلی از برنامه‌های دیگه رو هم که ویژه هستند برای ۱ ماه دانلود کنی؛ نمی‌خوای اینکار رو انجام بدی؟!!!
    مطمئن باش ارزشش رو داره.
    ضمناً جدا از این‌ها اگه خواستی از سایت‌های دیگه بگیری، یکی از نسخه‌های قبل از 15 رو بگیر! (منظورم ورژن Hiren هستا!)
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ;35619
    دوست من!
    بسیار تأکید می‌کنم که بهتر است عملیات پارتیشن‌بندی در محیط بوت و خارج از سیستم‌عامل انجام بگیرد؛ (مخصوصاً هارد شما که اوضاش مشخصه!)
    پس در اولین فرصت دیسک بوتی که حاوی برنامه‌ی Acronis‌ باشه رو پیدا کنید و بعد از اسکرین‌شات از محیطش و گذاشتن اون اینجا بگین تا بقیه‌ی مراحل رو بگم.
    ضمناً فایل‌هایی که در درایو C (منظورم پارتیشن اولی هست که ویندوز داخلش نصبه) شما قرار داره و کارش دارین رو بردارین؛ چون بعد از اصلاح پارتیشن‌هاتون دیگه ویندوزتون بالا نخواهد آمد!
    (در حالت کلی این‌طور نیست؛ چون هارد شما این‌جوریه، این‌طوریه!!)
    ------------
    در مورد لپ‌تاپ‌تون هم همین نکته رو مد نظر داشته باشید.
    من اصلاً کار با برنامه‌ی پارتیشن‌بندی تحت سیستم‌عامل رو توصیه نمی‌کنم.

Mo.Re.Za گرامی .الان نرم افزارو دانلود کردم و رو dvd زدم و بصورت بوتیبل امدم و در صفحه اول این عکسو دارم
    تصاویر پیوست شده

6. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    Mo.Re.Za گرامی .الان نرم افزارو دانلود کردم و رو dvd زدم و بصورت بوتیبل امدم و در صفحه اول این عکسو دارم
    دوست عزیز

ظاهرا دوست مان Mo.Re.Za آنلاین نیستند با این که به نظرم بهتر است در صورتی که عجله ندارید منتظر بمانید تا بعد از آنلاین شدن راهنمایی های لازم را انجام دهند اما در صورت عجله داشتن به راهنمایی های ارایه شده در زیر دقت کنید :

سی دی بوت که شما تصویر آن را تهیه کرده اید ظاهرا سی دی بوت هایرن می باشد.

گزینه اول موجب بوت شدن از طریق هارد شده و ویندوز به صورت عادی بالا خواهد آمد.

گزینه دوم به منوی نرم افزار های تحت داس خواهد رفت.

گزینه سوم موجب بالا آمدن ویندوز های کوچک و تحت بوت خواهد شد.

گزینه چهارم آنتی ویروس و بقیه هم به همین ترتیب ....

منوی های مختلف را جستجو کنید ببینید آیا می توانید نرم افزار Acronis Disk Director را پیدا کنید در صورت پیدا کردن آن را اتنخاب کنید وبقیه توضیحات هم بعد از ارایه تصویری از محیط این نرم افزار در حالت بوت انجام خواهد شد.

در نتیجه سعی کنید تصویری همانند این تصویر از محیط نرم افزار مربوطه تهیه و در انجمن آپلود کنید.

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

ظاهرا دوست مان mo.re.za آنلاین نیستند با این که به نظرم بهتر است در صورتی که عجله ندارید منتظر بمانید تا بعد از آنلاین شدن راهنمایی های لازم را انجام دهند اما در صورت عجله داشتن به راهنمایی های ارایه شده در زیر دقت کنید :

منوی های مختلف را جستجو کنید ببینید آیا می توانید نرم افزار acronis disk director را پیدا کنید در صورت پیدا کردن آن را اتنخاب کنید وبقیه توضیحات هم بعد از ارایه تصویری از محیط این نرم افزار در حالت بوت انجام خواهد شد.

در نتیجه سعی کنید تصویری همانند این تصویر از محیط نرم افزار مربوطه تهیه و در انجمن آپلود کنید.

باتشکر
    نه عجله ندارم ومنتظر میشم تا بیاد و پستو بخونه

9. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

ظاهرا دوست مان Mo.Re.Za آنلاین نیستند با این که به نظرم بهتر است در صورتی که عجله ندارید منتظر بمانید تا بعد از آنلاین شدن راهنمایی های لازم را انجام دهند اما در صورت عجله داشتن به راهنمایی های ارایه شده در زیر دقت کنید :

منوی های مختلف را جستجو کنید ببینید آیا می توانید نرم افزار Acronis Disk Director را پیدا کنید در صورت پیدا کردن آن را اتنخاب کنید وبقیه توضیحات هم بعد از ارایه تصویری از محیط این نرم افزار در حالت بوت انجام خواهد شد.

ببخشید که چند روزی نتونستم آنلاین بشم.
    از دوستم Opera تشکر می‌کنم که شما رو راهنمایی کردن.
    می‌دونم که الآن دیگه مشکل‌تون حل شده. ولی مایلم که یه اسکرین‌شات از هارد الآن‌تون ببینم تا ببینم چه کردین ;)
    موفق باشید.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکلات مربطو به پارتیشن بندی هارد

با سلام . دوستان الان یه سیستم هست که در حال حاضر ویندوز اکس پی داره و میخواستم ویندوز 7 نصب کنم .البته میخواستم کلا پارتیشنها را حذف کنم و به دو درایو تقسیم کنم یک درایو ویندوز 7 و دیگری برای سایر موارد استفاده .و الان در حال حاضر درایو سی هم 19 گیگ هست میخواستم 50 گیگ رو بدم به درایو سی و بقیه هم برای درایو دیگه بماند . منتظر راهنمایی دوستان هستم و ضمنا میخواستم از اول پارتیشن بندئ درست و حسابی انجام بدم گویا مشکل هم داره و خودش سایر درایوها را دلیت کرده است ممنون میشم با تجربه دوستان اینکار را انجام بدم . با تشکر
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

اگه از اطلاعاتتون بگ اپ تهیه کردید یا واستون مهم نیست ایمیج ویندوز 7 رو یه dvd رایت کنید یا با فلش بوتیبل کنید حین عملیات نصب میتونید کل پارتیشن رو دلیت کنید و 50 گیگ به درایو c اختصاص بدید و ما بقی رو برای یه درایو دیگه فرمت کنید
    نکته خاصی نداره
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SYRUS 88
    با سلام . دوستان الان یه سیستم هست که در حال حاضر ویندوز اکس پی داره و میخواستم ویندوز 7 نصب کنم .البته میخواستم کلا پارتیشنها را حذف کنم و به دو درایو تقسیم کنم یک درایو ویندوز 7 و دیگری برای سایر موارد استفاده .و الان در حال حاضر درایو سی هم 19 گیگ هست میخواستم 50 گیگ رو بدم به درایو سی و بقیه هم برای درایو دیگه بماند . منتظر راهنمایی دوستان هستم و ضمنا میخواستم از اول پارتیشن بندئ درست و حسابی انجام بدم گویا مشکل هم داره و خودش سایر درایوها را دلیت کرده است ممنون میشم با تجربه دوستان اینکار را انجام بدم . با تشکر
    دوست عزیز

مورد خاصی ندارد فقط برای پارتیشن بندی بهتر است از سی دی بوت نرم افزار Acronis Disk Director Home استفاده کنید.

و سعی کنید در ویندوز 7 هم درایو C حجمش کمتر از 30 گیگا بایت نباشد تا احتمالا در آینده با مشکل مواجه نشوید و از 50 گیگ هم بیش تر نباشد که در این صورت در هنگام فرمت کردن باید مدت زمان زیادی رو منتظر فرمت شدنش سپری کنید.

موفق باشید.

16. نمایش تشکر

17. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

باسلام و ممنون از دوستان . میخواستم از اول پارتیشن بندی کنم و Mbr را هم صفر کنم باور کنید تا کنون چنین پارتیشن بندی را ندیده بودم که سه تا پارت چند مگی هم داشته باشه و چندین مورد ...دیگه . اما بهر حال با تجربه ای که داشتم خواستم قبل از هر کاری از تجربه دوستان هم استفاده کنم و جا داره از دوست عزیز MO.Re.Za کمال تشکر را عرض کنم که از مطالب چندین پست ایشان بهترین استفاده را بردم بهر حال از دوستانی که انلاین بودند و پست دادند ممنونم.
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 3 از 16 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •