rmwiner عزیز!
این کاری که شما میخواین انجام بدین رو اگه بیرون واسهتون انجام بدن حداقل کم کمش 10000تومان ازتون خواهند گرفت. (تازه اطمینانی هم به کارشون نیست و ممکنه اطلاعاتتون بپره!)
بعد شما که میتونی با هزینهی خیلی کمتر (فک کنم الآن 4 هزار هست) عضو ویژهی سافتگذر بشی و خیلی از برنامههای دیگه رو هم که ویژه هستند برای ۱ ماه دانلود کنی؛ نمیخوای اینکار رو انجام بدی؟!!!
مطمئن باش ارزشش رو داره.
ضمناً جدا از اینها اگه خواستی از سایتهای دیگه بگیری، یکی از نسخههای قبل از 15 رو بگیر! (منظورم ورژن Hiren هستا!)
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
نوشته اصلی توسط ;35619
Mo.Re.Za گرامی .الان نرم افزارو دانلود کردم و رو dvd زدم و بصورت بوتیبل امدم و در صفحه اول این عکسو دارم
دوست عزیز
ظاهرا دوست مان Mo.Re.Za آنلاین نیستند با این که به نظرم بهتر است در صورتی که عجله ندارید منتظر بمانید تا بعد از آنلاین شدن راهنمایی های لازم را انجام دهند اما در صورت عجله داشتن به راهنمایی های ارایه شده در زیر دقت کنید :
سی دی بوت که شما تصویر آن را تهیه کرده اید ظاهرا سی دی بوت هایرن می باشد.
گزینه اول موجب بوت شدن از طریق هارد شده و ویندوز به صورت عادی بالا خواهد آمد.
گزینه دوم به منوی نرم افزار های تحت داس خواهد رفت.
گزینه سوم موجب بالا آمدن ویندوز های کوچک و تحت بوت خواهد شد.
گزینه چهارم آنتی ویروس و بقیه هم به همین ترتیب ....
منوی های مختلف را جستجو کنید ببینید آیا می توانید نرم افزار Acronis Disk Director را پیدا کنید در صورت پیدا کردن آن را اتنخاب کنید وبقیه توضیحات هم بعد از ارایه تصویری از محیط این نرم افزار در حالت بوت انجام خواهد شد.
در نتیجه سعی کنید تصویری همانند این تصویر از محیط نرم افزار مربوطه تهیه و در انجمن آپلود کنید.
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
با سلام . دوستان الان یه سیستم هست که در حال حاضر ویندوز اکس پی داره و میخواستم ویندوز 7 نصب کنم .البته میخواستم کلا پارتیشنها را حذف کنم و به دو درایو تقسیم کنم یک درایو ویندوز 7 و دیگری برای سایر موارد استفاده .و الان در حال حاضر درایو سی هم 19 گیگ هست میخواستم 50 گیگ رو بدم به درایو سی و بقیه هم برای درایو دیگه بماند . منتظر راهنمایی دوستان هستم و ضمنا میخواستم از اول پارتیشن بندئ درست و حسابی انجام بدم گویا مشکل هم داره و خودش سایر درایوها را دلیت کرده است ممنون میشم با تجربه دوستان اینکار را انجام بدم . با تشکر
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
اگه از اطلاعاتتون بگ اپ تهیه کردید یا واستون مهم نیست ایمیج ویندوز 7 رو یه dvd رایت کنید یا با فلش بوتیبل کنید حین عملیات نصب میتونید کل پارتیشن رو دلیت کنید و 50 گیگ به درایو c اختصاص بدید و ما بقی رو برای یه درایو دیگه فرمت کنید
نکته خاصی نداره
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
دوست عزیز
مورد خاصی ندارد فقط برای پارتیشن بندی بهتر است از سی دی بوت نرم افزار Acronis Disk Director Home استفاده کنید.
و سعی کنید در ویندوز 7 هم درایو C حجمش کمتر از 30 گیگا بایت نباشد تا احتمالا در آینده با مشکل مواجه نشوید و از 50 گیگ هم بیش تر نباشد که در این صورت در هنگام فرمت کردن باید مدت زمان زیادی رو منتظر فرمت شدنش سپری کنید.
موفق باشید.
باسلام و ممنون از دوستان . میخواستم از اول پارتیشن بندی کنم و Mbr را هم صفر کنم باور کنید تا کنون چنین پارتیشن بندی را ندیده بودم که سه تا پارت چند مگی هم داشته باشه و چندین مورد ...دیگه . اما بهر حال با تجربه ای که داشتم خواستم قبل از هر کاری از تجربه دوستان هم استفاده کنم و جا داره از دوست عزیز MO.Re.Za کمال تشکر را عرض کنم که از مطالب چندین پست ایشان بهترین استفاده را بردم بهر حال از دوستانی که انلاین بودند و پست دادند ممنونم.
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها