صفحه 2 از 16 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 158

موضوع: مباحث و مشکلات مرتبط با پارتیشن بندی هارد

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    ببینید؛ ویندوز زمانی پارتیشن System Reserved رو می‌سازه که درایو Active دیگه‌ای موجود نباشه!
    من حدس می‌زنم که درایو اکتیو شما غیر از Cتون باشه!
    تو یه برنامه‌ی پارتیشن‌بندی چک کنید ببینید که کدوم یکی از درایو‌هاتون اکتیو هست؟ اونو از حالت اکتیو بیارید بیرون (C رو اکتیو کنید). با اینکار هنگام نصب وقتی C رو پاک می‌کنید دیگه پارتیشن اکتیوی نمی‌مونه و با ساختن دوباره‌ی C؛ خود به خود System Reserved نیز ایجاد می‌شه.
    (دقت کنید که برنامه‌ی Acronis True Image قادر به برداشتن Active نیست و فقط می‌تونه یه درایوی رو از اکتیو بیاره بیرون و دیگری رو اکتیو کنه! [مگر اینکه پارتیشن اکتیو رو Delete کنید که در اینحالت اکتیو بودن به دیگری منتقل نمی‌شه] ولی با برنامه‌ی Paragon PartManager می‌شه پارتیشنی رو از اکتیو آورد بیرون یا اکتیو کرد.)
    یه نکته‌ی دیگه:
    بهتر هست که پارتیشن‌هایی که سیستم‌عامل توش نصب نمی‌شه (یعنی غیر از درایو C و System Reserved) به صورت Logical باشن؛ نه Primary .
    یکی از ضعف‌های پارتیشن‌بندی با دیسک ویندوز 7 این هست که نمی‌تونید با اون پارتیشن Extended و در نهایت Logical بسازید و پارتیشن‌هایی که ساخته می‌شه همگی به صورت Primary هستند و دقیقاً به همین دلیله که نمی‌شه باهاش بیشتر از 4 پارتیشن ساخت!!
    (در حالتی که هارد به صورت MBR ؛ Initial شده باشه [که 99٪ از هارد‌ها به این صورت هستند]؛ ساختن بیشتر از 4 پارتیشن Primary ممکن نیست.)

Mo.Re.Zaگرامی اگه مشکلم با این نرم افزارparagon که گفتین حل میشه لطفا آموزشش رو بزارین برام که چگونه اینکارو انجام بدم و مشکلم حل شه.
    مهم تر از همه اینا اطلاعاتم تو درایو غیر c هستش که خیلی مهمن و انقد زیاده که قابله بکاپ گیری هم نیستم.آیا با اینکاری که گفتین انجام بدم به اطلاعاتم آسیب میرسه؟

2. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    Mo.Re.Zaگرامی اگه مشکلم با این نرم افزارparagon که گفتین حل میشه لطفا آموزشش رو بزارین برام که چگونه اینکارو انجام بدم و مشکلم حل شه.
    مهم تر از همه اینا اطلاعاتم تو درایو غیر c هستش که خیلی مهمن و انقد زیاده که قابله بکاپ گیری هم نیستم.آیا با اینکاری که گفتین انجام بدم به اطلاعاتم آسیب میرسه؟
    rmwiner عزیز!
    ابتدا شما دیسک بوت Hiren رو دانلود کنید (یا به روش دیگری تهیه کنید)

دانلود Hiren's BootCD از سافت‌گذر:

بعد از اینکه این دیسک رو تهیه کردید یه خبر بدید تا بقیه‌ی مراحل رو بگم.
    در آینده‌ی نزدیک نحوه‌ی پارتیشن‌بندی به کمک Paragon و Acronis و نکته‌هایی که باید بدونید رو می‌گم.
    در مورد اطلاعاتتون خیالتون راحت باشه. اگه طبق آموزشی که خواهم داد پیش برید و اتفاق غیر طبیعی‌ای (مثل قطعی ناگهانی برق و ...) پیش نیاد؛ اطلاعاتتون دست‌نخورده باقی خواهند ماند.
    ویرایش توسط The king : 12-07-2013 در ساعت 16:18
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mo.re.za
    rmwiner عزیز!
    ابتدا شما دیسک بوت hiren رو دانلود کنید (یا به روش دیگری تهیه کنید)

دانلود hiren's bootcd از سافت‌گذر:

بعد از اینکه این دیسک رو تهیه کردید یه خبر بدید تا بقیه‌ی مراحل رو بگم.
    در آینده‌ی نزدیک نحوه‌ی پارتیشن‌بندی به کمک paragon و acronis و نکته‌هایی که باید بدونید رو می‌گم.
    در مورد اطلاعاتتون خیالتون راحت باشه. اگه طبق آموزشی که خواهم داد پیش برید و اتفاق غیر طبیعی‌ای (مثل قطعی ناگهانی برق و ...) پیش نیاد؛ اطلاعاتتون دست‌نخورده باقی خواهند ماند.

تشکر مجدد
    این برنامه رو دارم .هروقت امکانش هست آموزشو بزارین سپاسگزارم

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    تشکر مجدد
    این برنامه رو دارم .هروقت امکانش هست آموزشو بزارین سپاسگزارم
    اول بگید کدوم ورژن از Hiren's رو دارید؟!
    بعد هم اگه می‌تونید وارد محیط برنامه‌ی Acronis DiskDirector بشید و یه عکس از صفحه‌ی مانیتورتون بگیرید و بذارید اینجا.
    --> داخل دیسک Hiren's BootCD (فک کنم از ورژن ۱۳ به بعد)، دو نوع برنامه‌ی Acronis DiskDirector هست. یکی داخل منوی Acronis Softwares 2011 که منظور من نیستو یکی داخل Old DOS Programs که می‌خوام شما وارد این قسمت بشید و بعد از انتخاب Partition Tools، برنامه‌ی Acronis DiskDirector رو اجرا کنید و بعد از بارگزاری برنامه گزینه‌ی Manual رو انتخاب کرده و پس از نمایش پارتیشن‌ها یه عکس از مانیتورتون به وسیله‌ی موبایل (یا...) بگیرید و بذارید اینجا.
    دقت کنید که به هیچ‌وجه وارد برنامه‌ی Partition Magic نشید! چون‌که آخرین ورژن این برنامه برای سال 2004 هست و بعد از اون دیگه آپدیت نشد و به خاطر همین از هارد‌های جدید و پرظرفیت (مخصوصاً لپ‌تاپ‌ها) پشتیبانی نمی‌کنه و ممکنه به اطلاعاتتون آسیب بزنه.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اینم عکسش ولی ورژنش تو قسمت about زده 10
    اون قسمتهایی که گفتینم نداره.
    تصاویر پیوست شده
    • 2.JPG (85.5 کیلو بایت, 22 نمایش)

8. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    اینم عکسش ولی ورژنش تو قسمت about زده 10
    اون قسمتهایی که گفتینم نداره.
    OK! حالا شد!
    همون‌طور که حدس می‌زدم هارد شما اشتباه پارتیشن‌بندی شده.
    اول یه نکته رو بگم که: هیچ‌گاه به اسم درایو‌هایی که ویندوز برای پارتیشن‌های شما می‌ذاره اطمینان نکنید و کلاً در پارتیشن‌بندی اسم درایو مهم نیست! چرا که اسم فقط یه Lable‌ هست و قابل تغییر. به همین دلیل من اسم درایو به کار نمی‌برم و می‌گم پارتیشن اول؛ پارتیشن دوم و... (البته می‌دونید که از سمت چپ اولین پارتیشن شروع می‌شه!)
    خب؛ ببینید یک هاردی که به منظور نصب ویندوز 7 پارتیشن‌بندی شده باشه باید این شکلی باشه:
    اولین پارتیشن:
    باید به حجم 100MB (برای ویندوز 8: 350MB) و Primary و Active و با فایل‌سیستم NTFS فرمت شده باشه.

دومین پارتیشن:
    باید به حجم درایو ویندوزتون (مثلاً 45GB) و Primary و با فایل‌سیستم NFTS فرمت شده باشه.

سومین پارتیشن:
    به حجم دلخواهی که می‌خواین ؛ Logical و با فایل‌سیستم NTFS فرمت شده باشه.

چهارمین پارتیشن:

پنجمین پارتیشن:
    .
    .
    .
    .
    .
    و به همین‌صورت هر تعداد پارتیشنی که می‌خواین رو ایجاد می‌کنید تا فضای خالی هاردتون تموم بشه! (البته ظاهراً تعداد پارتیشن‌های Logical نیز محدودیت داره که حداقل 25تا رو می‌دونم که می‌شه!)
    خب! این نحوه‌ی درست پارتیشن‌بندی بود.

حالا اشکالات پارتیشن‌بندی هارد شما:
    1- یه فضای خالی اول هاردتون هست که نیاز نیست باشه.
    2- درایو اولتون به صورت Logical هست!!!! که این کاملاً اشتباهه و دلیل اون فضای خالی قبلش هم همین Logical بودن پارتیشن اوّل‌تون هست!
    2- پارتیشن دوم‌تون Pri/Act (یعنی Primary و Active) هست که با توجه به گفته‌های بالا اشتباه هست.
    3- پارتیشن سومتون Primary‌ هست که نیازی به Primary بودنش نیست و بهتره Logical باشه.

خب! حالا باید این هارد رو درست کرد بدون اینکه اطلاعاتتون به هم بخوره.
    اول از همه شما به من بگین که ویندوز روی پارتیشن 97.64GBیی شما (که اینجا Lable درایو C داره) نصب شده؟!
    بعد هم همون‌طور که من بهتون گفتم شما باید با یه دیسک بوت که حاوی برنامه‌ی Acronis باشه (مثلاً همون Hiren's) برنامه‌ی Acronis DiskDirector اونم ورژنی که قدیمی هست و تو قسمت Old Dos Programs هست رو اجرا کنید. (این عکسی که شما گذاشتید یا از محیط اکرونیس در ویندوز گرفته شده یا ورژن جدیدش تحت بوت هست)
    دلیل اینکه می‌گم از ورژن قدیمی‌ش استفاده کنید کار زیاد با این نرم‌افزار (هم ورژن قدیمی و هم جدید) و تجربه هست. حالا اگه باز پیداش نکردین یا نداشتین مشکلی نیست؛ با همین هم می‌شه درستش کرد. فقط ممکنه بین پارتیشن‌هاتون فضای خالی بسیار کمی بیفته که مهم نیست.
    ویرایش توسط Mo.Re.Za : 08-10-2012 در ساعت 14:12
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    OK! حالا شد!
    همون‌طور که حدس می‌زدم هارد شما اشتباه پارتیشن‌بندی شده.
    اول یه نکته رو بگم که: هیچ‌گاه به اسم درایو‌هایی که ویندوز برای پارتیشن‌های شما می‌ذاره اطمینان نکنید و کلاً در پارتیشن‌بندی اسم درایو مهم نیست! چرا که اسم فقط یه Lable‌ هست و قابل تغییر. به همین دلیل من اسم درایو به کار نمی‌برم و می‌گم پارتیشن اول؛ پارتیشن دوم و... (البته می‌دونید که از سمت چپ اولین پارتیشن شروع می‌شه!)
    خب؛ ببینید یک هاردی که به منظور نصب ویندوز 7 پارتیشن‌بندی شده باشه باید این شکلی باشه:
    اولین پارتیشن:
    باید به حجم 100MB (برای ویندوز 8: 350MB) و Primary و Active و با فایل‌سیستم NTFS فرمت شده باشه.

دومین پارتیشن:
    باید به حجم درایو ویندوزتون (مثلاً 45GB) و Primary و با فایل‌سیستم NFTS فرمت شده باشه.

سومین پارتیشن:

چهارمین پارتیشن:

پنجمین پارتیشن:
    .
    .
    .
    .
    .
    و به همین‌صورت هر تعداد پارتیشنی که می‌خواین رو ایجاد می‌کنید تا فضای خالی هاردتون تموم بشه! (البته ظاهراً تعداد پارتیشن‌های Logical نیز محدودیت داره که حداقل 25تا رو می‌دونم که می‌شه!)
    خب! این نحوه‌ی درست پارتیشن‌بندی بود.

حالا اشکالات پارتیشن‌بندی هارد شما:
    1- یه فضای خالی اول هاردتون هست که نیاز نیست باشه.
    2- درایو اولتون به صورت Logical هست!!!! که این کاملاً اشتباهه و دلیل اون فضای خالی قبلش هم همین Logical بودن پارتیشن اوّل‌تون هست!
    2- پارتیشن دوم‌تون Pri/Act (یعنی Primary و Active) هست که با توجه به گفته‌های بالا اشتباه هست.
    3- پارتیشن سومتون Primary‌ هست که نیازی به Primary بودنش نیست و بهتره Logical باشه.

خب! حالا باید این هارد رو درست کرد بدون اینکه اطلاعاتتون به هم بخوره.
    اول از همه شما به من بگین که ویندوز روی پارتیشن 97.64GBیی شما (که اینجا Lable درایو C داره) نصب شده؟!
    بعد هم همون‌طور که من بهتون گفتم شما باید با یه دیسک بوت که حاوی برنامه‌ی Acronis باشه (مثلاً همون Hiren's) برنامه‌ی Acronis DiskDirector اونم ورژنی که قدیمی هست و تو قسمت Old Dos Programs هست رو اجرا کنید. (این عکسی که شما گذاشتید یا از محیط اکرونیس در ویندوز گرفته شده یا ورژن جدیدش تحت بوت هست)
    دلیل اینکه می‌گم از ورژن قدیمی‌ش استفاده کنید کار زیاد با این نرم‌افزار (هم ورژن قدیمی و هم جدید) و تجربه هست. حالا اگه باز پیداش نکردین یا نداشتین مشکلی نیست؛ با همین هم می‌شه درستش کرد. فقط ممکنه بین پارتیشن‌هاتون فضای خالی بسیار کمی بیفته که مهم نیست.

بله ویندوز در درایو c هست با حجم97.64GB

میخام ئرست باشه و فضای خالی نیافته باید این ورژن که گفتینو دانلود کنم؟

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    بله ویندوز در درایو c هست با حجم97.64GB

میخام درست باشه و فضای خالی نیافته باید این ورژن که گفتینو دانلود کنم؟
    جناب rmwiner؛
    اگه شما دیسک Hiren‌ داری؛ حتماً همون ورژنی که مد نظر من هست هم توش هست. پس نیازی به دانلود مجدد نیست.
    شما برو تو Dos Programs و پیداش کن؛ وقتی پیدا شد و وارد شدی خبر بده...
    راستی! منظور من از ورژن در پست زیر؛ ورژن Hiren's بوده نه ورژن Acronis !
    نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    اول بگید کدوم ورژن از Hiren's رو دارید؟!
    بعد هم اگه می‌تونید وارد محیط برنامه‌ی Acronis DiskDirector بشید و یه عکس از صفحه‌ی مانیتورتون بگیرید و بذارید اینجا.
    --> داخل دیسک Hiren's BootCD (فک کنم از ورژن ۱۳ به بعد)، دو نوع برنامه‌ی Acronis DiskDirector هست. یکی داخل منوی Acronis Softwares 2011 که منظور من نیستو یکی داخل Old DOS Programs که می‌خوام شما وارد این قسمت بشید و بعد از انتخاب Partition Tools، برنامه‌ی Acronis DiskDirector رو اجرا کنید و بعد از بارگزاری برنامه گزینه‌ی Manual رو انتخاب کرده و پس از نمایش پارتیشن‌ها یه عکس از مانیتورتون به وسیله‌ی موبایل (یا...) بگیرید و بذارید اینجا.
    دقت کنید که به هیچ‌وجه وارد برنامه‌ی Partition Magic نشید! چون‌که آخرین ورژن این برنامه برای سال 2004 هست و بعد از اون دیگه آپدیت نشد و به خاطر همین از هارد‌های جدید و پرظرفیت (مخصوصاً لپ‌تاپ‌ها) پشتیبانی نمی‌کنه و ممکنه به اطلاعاتتون آسیب بزنه.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    جناب rmwiner؛
    اگه شما دیسک Hiren‌ داری؛ حتماً همون ورژنی که مد نظر من هست هم توش هست. پس نیازی به دانلود مجدد نیست.
    شما برو تو Dos Programs و پیداش کن؛ وقتی پیدا شد و وارد شدی خبر بده...
    راستی! منظور من از ورژن در پست زیر؛ ورژن Hiren's بوده نه ورژن Acronis !

این لینک دانلود برای کاربران ویژه هست که ما معمولیم متاسفانه نمیتونم دانلود کنم.
    Mo.Re.Za عزیز اگه امکانش هست با این عکسی که از نرم افزار گذاشتم میتونید برام بگید چیکارکنم؟

من دیسکشو ندارم و فقط این نرم افزاری که تو عکس هستو دارم

14. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    این لینک دانلود برای کاربران ویژه هست که ما معمولیم متاسفانه نمیتونم دانلود کنم.
    Mo.Re.Za عزیز اگه امکانش هست با این عکسی که از نرم افزار گذاشتم میتونید برام بگید چیکارکنم؟

من دیسکشو ندارم و فقط این نرم افزاری که تو عکس هستو دارم
    دوست من!
    بسیار تأکید می‌کنم که بهتر است عملیات پارتیشن‌بندی در محیط بوت و خارج از سیستم‌عامل انجام بگیرد؛ (مخصوصاً هارد شما که اوضاش مشخصه!)
    پس در اولین فرصت دیسک بوتی که حاوی برنامه‌ی Acronis‌ باشه رو پیدا کنید و بعد از اسکرین‌شات از محیطش و گذاشتن اون اینجا بگین تا بقیه‌ی مراحل رو بگم.
    ضمناً فایل‌هایی که در درایو C (منظورم پارتیشن اولی هست که ویندوز داخلش نصبه) شما قرار داره و کارش دارین رو بردارین؛ چون بعد از اصلاح پارتیشن‌هاتون دیگه ویندوزتون بالا نخواهد آمد!
    (در حالت کلی این‌طور نیست؛ چون هارد شما این‌جوریه، این‌طوریه!!)
    ------------
    در مورد لپ‌تاپ‌تون هم همین نکته رو مد نظر داشته باشید.
    من اصلاً کار با برنامه‌ی پارتیشن‌بندی تحت سیستم‌عامل رو توصیه نمی‌کنم.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

صفحه 2 از 16 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •