صفحه 16 از 16 اولین ... 6141516
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 158 از مجموع 158

موضوع: مباحث و مشکلات مرتبط با پارتیشن بندی هارد

1. نمایش اطلاعات

سلام ، با نرم افزار minitool partition wizard ميخواستم حجم درايو c رو افزايش بدم كه فك كنم علاوه بر اينكه از درايو هاى ديگه به درايو c حجم اضافه كردم دو تا درايوى كه تو ماى كامپيوتر هيدن بود(ممكنه درايوش مربوط به سيستم باشه) ولى تو اين برنامه نشون داد هم حجم اونا رو هم كلن گرفتم دادم به c و وقتى انجام شد ديگه و سيستم بالا نيومد دى وى دى ويندوزو گذاشتم و ريپير شد و سيستم اومد بالا و ولى كلى ارور ميداد از طريق سيستم ريكاورى ويندوزو ريكاورى كردم به قبل از حذف پارتيشن ارور ميداد ، خود برنامه minitool partition wizar رو باز كردم و با اون ريكاورى كردم درايوا رو برگردوندهمه درايوا رو انتخاب كردم ولى وقتى finish رو ميزدم ارور ميداد فك كردم واسه حجم زياده اومدم دونه دونه انتخاب كردم اول يه درايو كم حجمو انتخاب كردم و ريكاورى زدم اين بار قبول كرد ريكاورى شه و نرم افزار دستور ريسنارت داد وقتى ريستارت شد سيستم بالا نيومد فك كنم كل پارتيشنا رفت فقط همونى كه ريكاورى كردم موند الان سي دى ويندوزو ميذارم ديگهrepair نميشه و تو advance هم كه ريكاورى ميزنم ميگه درايو قفله سيستم هم آپگريد نميشه ميزنه ريستارت كنيد ولى باز نميشه و اگه بخوام از نو ويندوز نصب كنم اطلاعاتم ميره كه خيلى مهمه بايد چى كار كنم؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A&A
    سلام ، با نرم افزار minitool partition wizard ميخواستم حجم درايو c رو افزايش بدم كه فك كنم علاوه بر اينكه از درايو هاى ديگه به درايو c حجم اضافه كردم دو تا درايوى كه تو ماى كامپيوتر هيدن بود(ممكنه درايوش مربوط به سيستم باشه) ولى تو اين برنامه نشون داد هم حجم اونا رو هم كلن گرفتم دادم به c و وقتى انجام شد ديگه و سيستم بالا نيومد دى وى دى ويندوزو گذاشتم و ريپير شد و سيستم اومد بالا و ولى كلى ارور ميداد از طريق سيستم ريكاورى ويندوزو ريكاورى كردم به قبل از حذف پارتيشن ارور ميداد ، خود برنامه minitool partition wizar رو باز كردم و با اون ريكاورى كردم درايوا رو برگردوندهمه درايوا رو انتخاب كردم ولى وقتى finish رو ميزدم ارور ميداد فك كردم واسه حجم زياده اومدم دونه دونه انتخاب كردم اول يه درايو كم حجمو انتخاب كردم و ريكاورى زدم اين بار قبول كرد ريكاورى شه و نرم افزار دستور ريسنارت داد وقتى ريستارت شد سيستم بالا نيومد فك كنم كل پارتيشنا رفت فقط همونى كه ريكاورى كردم موند الان سي دى ويندوزو ميذارم ديگهrepair نميشه و تو advance هم كه ريكاورى ميزنم ميگه درايو قفله سيستم هم آپگريد نميشه ميزنه ريستارت كنيد ولى باز نميشه و اگه بخوام از نو ويندوز نصب كنم اطلاعاتم ميره كه خيلى مهمه بايد چى كار كنم؟
    سلام .
    دقیقا بنده نمیدونم که الان شرایط سیستم تون در چه وضعیتی هست , اما یه پیشنهاد برای تست بهتون میدم که انجام دادنش ضرری نداره :
    توسط ویندوز لایو ها ( مینی ویندوز اکس پی و یا حتی توسط دیسک نجات کسپر ) تست کنید که دسترسی به اطلاعات تون را دارید که یه کپی ازشون بگیرید . چون در حالت بوت عمل میشه امکان داره که بتونید ..
    مینی ویندوز اکس پی را هم قبلا در انجمن گذاشته بودم که میتونید از این لینک دریافت کنید .
    دیسک نجات کسپر هم که در سایت موجود هست .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

جسارته ولی تا جای که من فهمیدم حسابی خراب کاری کردید برای تغییر اضافه کردن حجم به یک درایو فقط میشه از درایور بقلی بهش حجم اضافه کرد بهترین کار حذف درایو ویندوز و نصب دوباره ویندوز
    از اطلاعاتتون با روش سیروس جان کپی بگیرید رو درایو دیگه یا هارد جدا

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A&A
    اگه بخوام از نو ويندوز نصب كنم اطلاعاتم ميره كه خيلى مهمه بايد چى كار كنم؟
    سلام
    دیسک بوت لینوکس لایو (اکثر دیسترو ها دارن مثل فدورا، اوبونتو و غیره) هم اگه دانلود کنید دارای file manager هستن که می تونید وارد بشید و درایو هایی رو که امکان دسترسی دارید اطلاعات رو از توشون کپی کنید به فلاش مموری یا هارد ثانویه. یکی از دوستان هم چیزهایی در مورد گرفتن raw image از هارد می دادن که خب اطلاعی ندارم اما اگه هار اضافی داشته باشید و بگیرید شاید بعدها بدردتون خورد.

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

Post حذف ویندوز 7 و نصب ویندوز10

با سلام
    من لپ تابم رو بوسیله نرم افزار Acronis پارتیشن بندی کرده ام .حال اگر بخوام درایو C رو فرمت کنم و ویندوز10 نصب کنم ، آیا ممکن است اطلاعات درایو های دیگه آسیب ببینند ؟ ( ترسم از اینه که چون اول فقط درایو C داشتم و با نرم افزار ، پارتیشن بندی کردم ! این پارتیشن بندی حالت مجازی دارد یا به حالت واقعی پارتیشن بندی میشود ، مانند پارتیشن بندی اولیه! این برای من واقعا مهمه ، چون اطلاعات ضروری تو درایو های دیگه دارم)

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nobaran
    با سلام
    من لپ تابم رو بوسیله نرم افزار Acronis پارتیشن بندی کرده ام .حال اگر بخوام درایو C رو فرمت کنم و ویندوز10 نصب کنم ، آیا ممکن است اطلاعات درایو های دیگه آسیب ببینند ؟ ( ترسم از اینه که چون اول فقط درایو C داشتم و با نرم افزار ، پارتیشن بندی کردم ! این پارتیشن بندی حالت مجازی دارد یا به حالت واقعی پارتیشن بندی میشود ، مانند پارتیشن بندی اولیه! این برای من واقعا مهمه ، چون اطلاعات ضروری تو درایو های دیگه دارم)
    سلام .
    اگر پارتیشن بندی را بصورت صحیح و درست انجام داده باشید , مشکلی نیست . نباید نگرانی داشته باشید .
    مجازی و واقعی منظور شما را متوجه نشدم ؟
    در دیسک منیجمنت چک کنید و ببینید که وضعیت پارتیشن بندی چگونه هست , یا یه تصویر از این قسمت بزارید تا بیشتر مشخص بشه که چه وضعیتی دارند .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

پیش فرض دیسک GPT و دیسک MBR

سلام به دوستان و اساتید
    من یک هارد وسترن 4TB تازگی خریدم و هنگام پارتیش بندی فرمت GPT رو انتخاب کردم و قصد داشتم ویندوز 10 رو روی یکی از درایو هاش نصب کنم
    یک هارد 1TB دیگه هم از قبل داشتم که اون فرمت MBR هستش
    ویندوز 10 رو روی فلش بوت کردم و روی یکی از درایو های GPT نصب کردم ولی بعد از نصب ویندوز بوت نمیشه و ارور Recovery میاد بعضی مواقع هم پیغام Reboot and select proper boot device میاد
    آیا ربطی به دیسک 1 داره؟ چند بار نصب کردم ولی بوت نمیشه
    هارد رو هم تنها وصل کردم بازم ویندوز بوت نمیشه
    مشکل چیه؟

12. daneshcamp آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به مرحله اهر میرسم شناسایی نمیکنه هاردم رو

لطفا راهنمایی

صفحه 16 از 16 اولین ... 6141516

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •