دوستان یه مشکل اساسی دارم در زمینه ی "ارور صفحه آبیه معروف!"همونطور که میدونید ارور صفحه آبی یکی از متداولترین ارورها و مشکلات سیستم عامل ویندوز محسوب میشه!و خب حالا دلایل زیادی توش دخیل هستند(مثل معمولا رم و یا سی پی یو و ارورای سخت افزاری) اما من شکر خدا مشکل آنچنانی نداشتم باهاش و قبلا فقط بخاطر بستن مقدار رم 4گیگ "کورس ایر"با باس 1033 مرتبا دچار این مشکل میشدم و اعصاب برام نذاشته بود!که با پیگیریهای شدید خودم و چکابهای سخت افزاری شکم به رمها برد و مطالعه ای روی کاتالوگ مین بوردم کردمو دیدم بله مشکل از همینجاست و رمها رو به 6گیگ تریپل چنل با باس 1600 ارتقاء دادم و شکر خدا مشکلی نداشتم..
دوسالیه که این ویندوزهام نصبن رو سیستم(7 64بیت و ایکسپی 32بیت)هیچ گونه ویروس یا مشکل حادی نداشتم،اما مدتیه اونم تو بعضی مواقع و کارایی های خاص من جمله(وب!)به طور ناگهانی این صفحه ی منحوس آبی که حاوی یه سری اطلاعات هست همیشه ظاهر میشه و مجبور به ری استارت کردن با دکمه ی ریست میشم! خطهای حاوی اطلاعات مربوطه که گفتم شاید بدرد دوستانی که میتونن راهنمایی بفرمایند رو یادداشت کردم که شاید بهتر شناسایی و رفع بشه این مشکل :
خط اول و در اصل فکر میکنم اصلی ترین خط فرمانش یا همون فایلی که سیستمی هم هست رو اینه عنوانش SRTSP64.SYS
خط بعدی اینه :PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
و یه سری توضیحات که معمولا خود مایکروسافت مینویسه جهت راهنمایی.. که بگذریم.
و اینم از این خط که به قولی TECHNICAL INFORMATION هستند :
***SRTSP64.SYS - ADDRESS FFFFF880016898A9 BASE AT FFFFF88001600000 , DATASTAMP 4D929974
اضافه کنم که معمولا اکثر مواقع وقتی که دارم تو فضای وب کار میکنم و مثلا مرورگرم باز هست و میخوام به فرض My Documentم رو باز کنم یا برنامه ای باز کنم همچین اتفاقی میفته.توی ویندوز 7 این اتفاق میفته،تمام کارهام و فعالیتهام تو این ویندوزه.
بوک مارک ها