صفحه 1 از 31 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 308

موضوع: مباحث و مشکلات مربوط به خطای صفحه آبی (Blue Screen Of Death)

1. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question مباحث و مشکلات مربوط به خطای صفحه آبی (Blue Screen Of Death)

دوستان یه مشکل اساسی دارم در زمینه ی "ارور صفحه آبیه معروف!"همونطور که میدونید ارور صفحه آبی یکی از متداولترین ارورها و مشکلات سیستم عامل ویندوز محسوب میشه!و خب حالا دلایل زیادی توش دخیل هستند(مثل معمولا رم و یا سی پی یو و ارورای سخت افزاری) اما من شکر خدا مشکل آنچنانی نداشتم باهاش و قبلا فقط بخاطر بستن مقدار رم 4گیگ "کورس ایر"با باس 1033 مرتبا دچار این مشکل میشدم و اعصاب برام نذاشته بود!که با پیگیریهای شدید خودم و چکابهای سخت افزاری شکم به رمها برد و مطالعه ای روی کاتالوگ مین بوردم کردمو دیدم بله مشکل از همینجاست و رمها رو به 6گیگ تریپل چنل با باس 1600 ارتقاء دادم و شکر خدا مشکلی نداشتم..
    دوسالیه که این ویندوزهام نصبن رو سیستم(7 64بیت و ایکسپی 32بیت)هیچ گونه ویروس یا مشکل حادی نداشتم،اما مدتیه اونم تو بعضی مواقع و کارایی های خاص من جمله(وب!)به طور ناگهانی این صفحه ی منحوس آبی که حاوی یه سری اطلاعات هست همیشه ظاهر میشه و مجبور به ری استارت کردن با دکمه ی ریست میشم! خطهای حاوی اطلاعات مربوطه که گفتم شاید بدرد دوستانی که میتونن راهنمایی بفرمایند رو یادداشت کردم که شاید بهتر شناسایی و رفع بشه این مشکل :
    خط اول و در اصل فکر میکنم اصلی ترین خط فرمانش یا همون فایلی که سیستمی هم هست رو اینه عنوانش SRTSP64.SYS
    خط بعدی اینه :PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
    و یه سری توضیحات که معمولا خود مایکروسافت مینویسه جهت راهنمایی.. که بگذریم.
    و اینم از این خط که به قولی TECHNICAL INFORMATION هستند :
    ***SRTSP64.SYS - ADDRESS FFFFF880016898A9 BASE AT FFFFF88001600000 , DATASTAMP 4D929974
    اضافه کنم که معمولا اکثر مواقع وقتی که دارم تو فضای وب کار میکنم و مثلا مرورگرم باز هست و میخوام به فرض My Documentم رو باز کنم یا برنامه ای باز کنم همچین اتفاقی میفته.توی ویندوز 7 این اتفاق میفته،تمام کارهام و فعالیتهام تو این ویندوزه.
    ویرایش توسط Apollo11 : 10-02-2012 در ساعت 21:36
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

اگ برات امکان داره یک آنتی ویروس دیگری مثل نورتون نصب و آپدیت کن و سیستمتو اسکن کن تا از بابت ویروس خاطرت جمعترباشه.
    اگر از ویندوز جنیون استفاده میکنی ویندوزت را آپدیت کن.
    چنانچه بعد از این موارد مشکلت پابرجا بود سعی کن آخرین ورژن درایورها را نصب کنی و دوباره نتیجه را ببینی.ضمنا مشکلی که برات پیش اومده داخل ویندوز ایکس پی سیستمت هم هست یا خیر؟

3. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    اگ برات امکان داره یک آنتی ویروس دیگری مثل نورتون نصب و آپدیت کن و سیستمتو اسکن کن تا از بابت ویروس خاطرت جمعترباشه.
    اگر از ویندوز جنیون استفاده میکنی ویندوزت را آپدیت کن.
    چنانچه بعد از این موارد مشکلت پابرجا بود سعی کن آخرین ورژن درایورها را نصب کنی و دوباره نتیجه را ببینی.ضمنا مشکلی که برات پیش اومده داخل ویندوز ایکس پی سیستمت هم هست یا خیر؟
    سلام احمد جان عزیز بنده میتونم به جرأت بگم بخاطر اصلا نورتون جان هست که ویندوزام در امانند و مشکلی بحمد و لله نداشتن تا حالا،در مورد آپدیتها هم من همیشه ی خدا چه ویندوزام جه درایورام و برنامه هام به روزه به روز هستن!از کارت گرافیک گرفته تا مین بورد و صدا و لن و ... خلاصه همه چی. حتی بایوس مین بوردم. نه تو ویندوز ایکسپی موردی نداشتم،یعنی استفادمم کمتره از ایکسپی.میشه به نظرم ایراد رو روی خود ویندوز و فایلهاش گذاشتا ولی باز بعید میدونم آخه ویندوزام و تمام منابعم همیشه آپدیت هستن .ولی خب ویندوزو بخوای حساب کنی الان میگم که حدود 2 ساله عوضش نکردم بخاطر اینکه همیشه صحیح و سالم بوده و مدام آپدیت شده.شاید اگه ویندوز عوض شه این مشکل حل بشه شایدم ربطی نداشته باشه..
    ویرایش توسط Apollo11 : 10-02-2012 در ساعت 23:16
    نمایش امضاء

4. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز Apolo ؟؟
    آخرین بار کی هاردتونو پارتیشن بندی کردین ؟( منظورم حذف تمام درایو ها و دوباره ساختن آنها)

5. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    دوست عزیز apolo ؟؟
    آخرین بار کی هاردتونو پارتیشن بندی کردین ؟( منظورم حذف تمام درایو ها و دوباره ساختن آنها)
    جانم،من خیلی وقته.یعنی از همون موقعی که کلا سیستممو بستم و ویندوزا نصب شدن روش:)
    هارد دیسکم رو هم همیشه دیفرگ میکنم و از صحت و سلامت هارد و تمام قطعاتم همیشه آنالیزای مختلف انجام میدم ،از جمله حرارتشون و مشکلی چیزی جایی ندیدم.هاردم هم همیشه تو بهترین حالت نمایش داده میشه تو برنامه های انلایزر و دیفرگمنتر برنامه های قوی مثل Perfect Disk و ...
    ویرایش توسط Apollo11 : 11-02-2012 در ساعت 01:08
    نمایش امضاء

6. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    جانم،من خیلی وقته.یعنی از همون موقعی که کلا سیستممو بستم و ویندوزا نصب شدن روش:)

ممکنه مشکل شما به همین خاطر هم باشه
    پیشنهاد میکنم عکس ها فیلم ها نرم افزار ها و ... رو تو یه هارد دیگه بریزیدو با پارتیشن بندی مجدد با نرم افزار Acronis Disk Director دوباره پارتیشن بندی کنید .

7. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

هارد دیسکم رو هم همیشه دیفرگ میکنم و از صحت و سلامت هارد و تمام قطعاتم همیشه آنالیزای مختلف انجام میدم ،از جمله حرارتشون و مشکلی چیزی جایی ندیدم.هاردم هم همیشه تو بهترین حالت نمایش داده میشه تو برنامه های انلایزر و دیفرگمنتر برنامه های قوی مثل Perfect Disk و ...
    نمایش امضاء

8. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فکر خوبيه،کلا ميخواستم چند وقتيه ويندوزو عوض کنم(مخصوصا پارتيشن بندي مجدد)که بيخيالش ميشدم آخه حيفم ميومد.دوست عزيز اين Acronis چطور برنامه ايه؟مثل پارتيشن مجيک قوي و راحت هست؟راستي برنامه اي سراغ داريد دوستان واسه فورمت کردن سکتور صفر هارد ديسک؟يادش بخير با DOS چه کارا که نميکرديم اونموقع ها!توي F disk کردن يه فرمان بود به اسم FDISK/MBR که ريشه ي هاردو ميپروند و از صفره صفر خيالت راحت بود که پارتيشن بندي ميکني.الان برنامه اي هست که اين کارو به خوبيه داس انجام بده؟
    نمایش امضاء

9. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    فکر خوبيه،کلا ميخواستم چند وقتيه ويندوزو عوض کنم(مخصوصا پارتيشن بندي مجدد)که بيخيالش ميشدم آخه حيفم ميومد.دوست عزيز اين Acronis چطور برنامه ايه؟مثل پارتيشن مجيک قوي و راحت هست؟راستي برنامه اي سراغ داريد دوستان واسه فورمت کردن سکتور صفر هارد ديسک؟يادش بخير با DOS چه کارا که نميکرديم اونموقع ها!توي F disk کردن يه فرمان بود به اسم FDISK/MBR که ريشه ي هاردو ميپروند و از صفره صفر خيالت راحت بود که پارتيشن بندي ميکني.الان برنامه اي هست که اين کارو به خوبيه داس انجام بده؟

با تمام این چیز هایی که گفتید ممکنه باز هارد مشکل داشته باشه و بهتره یه بار پارتیشن بندی کنید
    نرم افزار Acronis Disk Director از partition magic بهتره تو سافتگذر هم موجوده .

10. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز
    البته تعویض ویندوز و پارتیشن بندی به نظر من راه حل آخره.درست مثل عمل جراحی میمونه که دیگه دارو جوابگوی بیمار نباشه.
    اگر امکان داره این برنامه را نصب کن و باهاش کاملا ویندوز و هارد را تمیز کن.توضیحات کامل این برنامه در تایپیک بهینه ساز اومده.
    Advanced SystemCare 5

صفحه 1 از 31 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •