صفحه 31 از 31 اولین ... 21293031
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 308 از مجموع 308

موضوع: مباحث و مشکلات مربوط به خطای صفحه آبی (Blue Screen Of Death)

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت دوست عزیزم
    نگا کن برامنم همین مشکل وجود داشت
    من چند بار لب تابم از دستم افتاده بود ومثل اینکه هد هارد به صفحه دیسک برخورد کرده و هاردو خراب کرده بود من با این مشکل ساختم اما به مرور زمان حجم بیشتری از هارد خراب میشد و مدام صفحه ابی میومد تا جایی که 90 درصد هارد خراب شد ومن مجبور به تعویضش شدم مشکلم رفع شد برا یکی از دوستانم هم همین مشکل صفحه ابی پیش اومد ولی وجه تمایز منو اون این بود که هاردش ضربه نخورده بود بشگفتم هارد شو عوض کنه خدارو شکر مشکلش حل شد گفتم بگم شاید مشکلتو حل کنه
    در ضمن اضافه کنم اگه ویندوز نصب میکنید حتما نرم افزارintel SATA AHCI Controllersرونصب کنید چون باعث میشه کارکرد هارد توسط cpuکنترل بشه مخصوصا ویندوز که از هارد زیاد استفاده میکه
    میدونید من هارد رو که عوض کردم ویندوز 10 روش نصب کردم اما از این نرم افزاره اطلاعی نداشتم بخواطردانلود های شبانه بعد مدتی ویندوز دیگه بالا نیامد با پرسو جو فهمیدم هد هارد سوخته (تقریباٌیه ماه طول کشید)هاردو بردمش گارانتی درس نشد وبهم یه هارد دیگه داد بعداٌپس از نصب ویندوز از روی سی دی درایور های لبتابم متوجه وجود این نرم افزار شدم الان دیگه خدارو شکر مشکلی ندارم با وجود دانلود های مکرر
    در نهایت امیدوارم کمکی در حل مشکلت انجام داده باشم

2. نمایش اطلاعات

پیش فرض نمابش صفحه آبی ( blue screen) و ری استارت شدن سرور

با سلام چند روزی هست که چند تا از سرور های من با مشکل صفحه آبی روبرو شده و سپس ری استارت میشن
    فایلها پیوست شد
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    تصاویر پیوست شده
    • qqq.jpg (217.3 کیلو بایت, 5 نمایش)
    فایل های پیوست شده
    • server.txt (1.8 کیلو بایت, 2 نمایش)

3. ناظم بخش reza_best74 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط llvllostafa
    با سلام چند روزی هست که چند تا از سرور های من با مشکل صفحه آبی روبرو شده و سپس ری استارت میشن
    فایلها پیوست شد
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    سلام
    از این برنامه کمک بگیرید تا بفهمید مشکل از چیه و با چنتا سرچ راه حلو پیدا کنید .

برنامه whocrashed

در ضمن از بروز بودن درایورها اطمینان حاصل کنید و اگر سخت افزاری رو دست زدید اعلام کنید یا اگر اخیرا برنامه ای نصب کردید که شاید با سیستمتون تداخل داشته باشه ، در کل اگر دسترسی دارید به داخل کیس (اگر لپ تاپ نبود ) هارد رو چک کنید که مشکلی ناشته باشه = در صورت وارد بودن

موفق باشید

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_best74
    سلام
    از این برنامه کمک بگیرید تا بفهمید مشکل از چیه و با چنتا سرچ راه حلو پیدا کنید .

برنامه whocrashed

در ضمن از بروز بودن درایورها اطمینان حاصل کنید و اگر سخت افزاری رو دست زدید اعلام کنید یا اگر اخیرا برنامه ای نصب کردید که شاید با سیستمتون تداخل داشته باشه ، در کل اگر دسترسی دارید به داخل کیس (اگر لپ تاپ نبود ) هارد رو چک کنید که مشکلی ناشته باشه = در صورت وارد بودن

موفق باشید
    با نرم افزار آنالیز کردم .چطور میشه فهمید دقیقا مشکل از کجاست ؟

5. نمایش اطلاعات

پیش فرض چی کار کنم

سلام منم همین مشکل رو دارم اما نه ویندوز باز میشه نه می تونم ریپیر باز کنم موندم چی کار کنم?
    وسط بازی pes 2017 بودم که صفحه آبی شد و...

6. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdirezai
    سلام منم همین مشکل رو دارم اما نه ویندوز باز میشه نه می تونم ریپیر باز کنم موندم چی کار کنم?
    وسط بازی pes 2017 بودم که صفحه آبی شد و...
    خطای صفحه آبی می‌تونه ناشی از موارد مختلف باشه که به ترتیب باید تست‌های زیر را انجام دهید:
    تست رم،
    تعویض پاور،
    تعویض کابل اتصال هارد به مادربرد،
    تست هارد و اطمینان از بدسکتور نداشتن آن،
    آپدیت بودن BIOS
    و در نهایت اصلاح پارتیشن‌ها در صورت نیاز و نصب مجدد ویندوز

اکثراً از همون اول می‌رن سراغ تعویض ویندوز که کار درستی نیست و ممکنه ظاهراً قضیه حل بشه ولی خیلی زود باز به همون ارور معروف صفحه‌ی آبی مرگ برخورد می‌کنن!
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

پیش فرض ارور صفحه آبی

سلام، بنده در مورد ارور صفحه آبی چندین ماه هست که دارم اذیت میشم. انواع راهکار ها رو امتحان کردم (راهکارهای safe mode)، جایی خواندم مشکل از نسخه 1909 ویندوز 10 هست که ویندوز خودم را به نسخه 1705 تغییر دادم. ولی هنوز هم مشکل پا بر جاست. وقتی چندین صفحه باز باشد، لپتاپ هنگ میکند. با اینکه لپتاپ من لپتاپ قوی هست (Asus Rog GL552) ولی مدتی است که مدام با صفحه آبی مواجه میشوم. در مودر سخت افزار هم چون لپتاپ هست تا حالا در آن را باز نکردم و تعمیری هم نشده. اما اخیرا این مشکل به وجود آمده است. لطفا راهکارها و حدس هایی را که به ذهنتان میرسد بفرمایید. ممنونم
    در لینک زیر مشخصات سیستم به همراه فایل ارور ها موجود است.
    BlueScreen.zip - یو آپلود

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mshja
    سلام، بنده در مورد ارور صفحه آبی چندین ماه هست که دارم اذیت میشم. انواع راهکار ها رو امتحان کردم (راهکارهای safe mode)، جایی خواندم مشکل از نسخه 1909 ویندوز 10 هست که ویندوز خودم را به نسخه 1705 تغییر دادم. ولی هنوز هم مشکل پا بر جاست. وقتی چندین صفحه باز باشد، لپتاپ هنگ میکند. با اینکه لپتاپ من لپتاپ قوی هست (Asus Rog GL552) ولی مدتی است که مدام با صفحه آبی مواجه میشوم. در مودر سخت افزار هم چون لپتاپ هست تا حالا در آن را باز نکردم و تعمیری هم نشده. اما اخیرا این مشکل به وجود آمده است. لطفا راهکارها و حدس هایی را که به ذهنتان میرسد بفرمایید. ممنونم
    در لینک زیر مشخصات سیستم به همراه فایل ارور ها موجود است.
    BlueScreen.zip - یو آپلود
    سلام
    ارور بلو اسکرین دلایل متعددی داره , فعلا شما برای تست یه بار ویندوز عوض کنید , بدون نصب درایورها , ببینید بازم ارور دارید یا نه ؟
    اصلا اپدیت نکنید . آپدیت ویندوز را ببندید کامل . اخیرا همین اپدیت اخری ویندوز 10 و آپدیت های چندماه اخیر مشکلاتی را درست میکرد از جمله ارور بلواسکرین , مخصوصا درایورهایی که مایکروسافت در اپدیت هاش نصب میکنه , البته مشکلات اپدیت ها در همه ی سیستم ها صدق نمیکنه .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

صفحه 31 از 31 اولین ... 21293031

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •