سلام خدمت دوست عزیزم
نگا کن برامنم همین مشکل وجود داشت
من چند بار لب تابم از دستم افتاده بود ومثل اینکه هد هارد به صفحه دیسک برخورد کرده و هاردو خراب کرده بود من با این مشکل ساختم اما به مرور زمان حجم بیشتری از هارد خراب میشد و مدام صفحه ابی میومد تا جایی که 90 درصد هارد خراب شد ومن مجبور به تعویضش شدم مشکلم رفع شد برا یکی از دوستانم هم همین مشکل صفحه ابی پیش اومد ولی وجه تمایز منو اون این بود که هاردش ضربه نخورده بود بشگفتم هارد شو عوض کنه خدارو شکر مشکلش حل شد گفتم بگم شاید مشکلتو حل کنه
در ضمن اضافه کنم اگه ویندوز نصب میکنید حتما نرم افزارintel SATA AHCI Controllersرونصب کنید چون باعث میشه کارکرد هارد توسط cpuکنترل بشه مخصوصا ویندوز که از هارد زیاد استفاده میکه
میدونید من هارد رو که عوض کردم ویندوز 10 روش نصب کردم اما از این نرم افزاره اطلاعی نداشتم بخواطردانلود های شبانه بعد مدتی ویندوز دیگه بالا نیامد با پرسو جو فهمیدم هد هارد سوخته (تقریباٌیه ماه طول کشید)هاردو بردمش گارانتی درس نشد وبهم یه هارد دیگه داد بعداٌپس از نصب ویندوز از روی سی دی درایور های لبتابم متوجه وجود این نرم افزار شدم الان دیگه خدارو شکر مشکلی ندارم با وجود دانلود های مکرر
در نهایت امیدوارم کمکی در حل مشکلت انجام داده باشم
بوک مارک ها