صفحه 3 از 31 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 308

موضوع: مباحث و مشکلات مربوط به خطای صفحه آبی (Blue Screen Of Death)

1. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله در جریان هستم متشکرم.من از کرک شدش استفاده میکنم.ولی عزیز من ارادت ویژه دارم نسبت به نورتون و تا دیدم سافت گذر خودمون گذاشتش واسه دانلود سریعا این دو نسخه ی جدیدو دانلود کردم که اگه خواستم ویندوز عوض کنم یا انتی ویروسمو بنا به هر دلیلی،یکی از همین جدیداشو نصب کنم دوباره.در جریان عرائض جناب عالی هم بودم و پست هاتون رو مشاهده کردم در تاپیکهای مختلف،عرض شود که آره میدونم که خود نورتون هم برخی قابلیتهای این برنامه رو داره ،چه بسا یه برنامه ی دیگه هم غیر از اینا خودم قبلا نصب کرده بودم و الانم سر جاشه اما هیچ مشکلی برام پیش نیومده (برنامه ی Advance Uninstaller PRO)و هم با این هم با نورتون مدام سیستممو چکاب و اسکن و بهینه سازی کردم
    ویرایش توسط Apollo11 : 12-02-2012 در ساعت 00:32
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

احمد جان راستی فکر میکنم که شرکت نورتون بعد از این سرقت پیامی داده بود تحت عنوان اینکه نسخه های قبلی شاید دچار مشکل شوند و یا سورس کدهای آنها دستکاری شده باشد که باعث کاهش ضریب امنیتیه نرم افزار خواهد شد ولی گفته بود که نسخه های جدید کاملا ایمن و امن هستند و جای نگرانی نیست.
    نمایش امضاء

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

البته تصور اینکه با به سرقت رفتن چند سورس برنامه یک شرکت پر قدرت و پر سابقه ای مثل نورتون بخواد به مشکل بخوره کاملا اشتباهی بزرگ است.یقینا این مشکل به سرعت توسط تیم فنی این شرکت مرتفع میشود.البته این مسئله بیشتر برای استفاده کنندگان بزرگ با اطلاعات بسیار حساس مهم است نه برای کاربران خانگی و همانطور که گفتید جای نگرانی نیست.

4. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    قابلی نداشت.
    حالا که این برنامه را نصب کردی و راضی هستید باید بدونید که این برنامه با چند برنامه دیگر از همین شرکت کاملا ست میشه و یک پکیج کامل بهتون ارائه میکند.
    IObit Malware Fighter
    Game Booster 3
    Smart Defrag 2
    سلام.احمد جان این برنامه های جانبی رو هم دانلود و نصب کردم،سریالشم زدم و بصورت PRO دارم استفاده میکنم ایولا داداش یک پکیج کامل برای توان و کارایی و سلامت سیستم;)بسیار عالی شد!خداییش چقدرم سیستمو ردیف میکنه ها،توانایی های سیستمم میبره بالا و از منابع هم به نحو احسنت و بهینه استفاده میکنه دقت کردم.الان سیستمم باور کن به جرات میتونم بگم توی سطح فوق العاده امنیتی قرار داره.هم از آنتی وایروس گرفته هم از این برنامه ها که همه چیز سیستممو چکاب و رفع اشکال میکنند از جمله Malware ها و ویروسها و کوکیها و دیگر بد افزارها
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question خطای BlueScreen ( صفحه مرگ ) و مشکلات مربوط به آن

سلام
    چند هفته پیش ویندوز رو عوض کردم و آپدیت کردم
    اما مدتی بود که سرعتش خیلی اومده بود پایین(مدام تو ie با باز کردن چندتا صفحه هنگ میکرد طوری که حتی حرکت ماوس مشکل میشد!)
    تا اینکه امروز که داشتم کار میکردم یه صفحه آبی اومد و کلی چیز نوشت و فورا کامپیوتر ریست شد
    نمیدونم درست میگم یا ن؛ شنیدم بهش میگن "ارور صفحه آبی"
    این ارور برای چیه؟
    مربوط به گرمای بیش از حد cpu ک نمیشه ایشالا؟(خیلی کشیدم از دست این cpu ب خدا)
    نمایش امضاء

7. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    چند هفته پیش ویندوز رو عوض کردم و آپدیت کردم
    اما مدتی بود که سرعتش خیلی اومده بود پایین(مدام تو ie با باز کردن چندتا صفحه هنگ میکرد طوری که حتی حرکت ماوس مشکل میشد!)
    تا اینکه امروز که داشتم کار میکردم یه صفحه آبی اومد و کلی چیز نوشت و فورا کامپیوتر ریست شد
    نمیدونم درست میگم یا ن؛ شنیدم بهش میگن "ارور صفحه آبی"
    این ارور برای چیه؟
    مربوط به گرمای بیش از حد cpu ک نمیشه ایشالا؟(خیلی کشیدم از دست این cpu ب خدا)
    دوست عزیز این ارور می تواند دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری متفاوتی داشته باشد.
    از جمله ی آن ها می توان به ایراد رم یا پردازنده، مشکل ویندوز، ویروسی بودن سستم و... اشاره کرد. شما باید منشأ مشکل را پیدا کنید. چند وقت است ویندوز خود را نصب کرده اید؟ چه ویندوزی؟ پیشنهاد می کنم از یک برنامه ی بهینه ساز مانند TuneUp استفاده کنید. همچنین آنتی ویروس خود را آپدیت نگه دارید. مشخصات سخت افزاری شما چیست؟

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question خطای BlueScreen ( صفحه مرگ ) و مشکلات مربوط به آن

نوشته اصلی توسط cyrus
    دوست عزیز این ارور می تواند دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری متفاوتی داشته باشد.
    از جمله ی آن ها می توان به ایراد رم یا پردازنده، مشکل ویندوز، ویروسی بودن سستم و... اشاره کرد. شما باید منشأ مشکل را پیدا کنید. چند وقت است ویندوز خود را نصب کرده اید؟ چه ویندوزی؟ پیشنهاد می کنم از یک برنامه ی بهینه ساز مانند TuneUp استفاده کنید. همچنین آنتی ویروس خود را آپدیت نگه دارید. مشخصات سخت افزاری شما چیست؟
    خیلی ممنون
    عرض کنم ک:
    این اطلاعات:

یک ماهی میشه ویندوز رو عوض کردم
    هر چند وقت یک بار RegistryBooster و SpeedUp اینا رو نصب میکنم اسکن میکنم بعد پاک میکنم(چون مزاحمن)
    آنتی ویروس هم آپدیت هست
    نمایش امضاء

10. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه نگاه بکنید ببینید چه برنامه هایی نصب هستند. ببینید وقتی سیستم هنگ می کند در Task manager چه برنامه ای بیشترین استفاده از CPU را دارد. بهتر است از یک برنامه ی تسک منیجر برای این کار استفاده کنید.
    همچنین با برنامه ی AMD OverDrive یک Stability test انجام بدهید ببینید حداکثر دمای CPU چقدر است.

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط cyrus
    یه نگاه بکنید ببینید چه برنامه هایی نصب هستند. ببینید وقتی سیستم هنگ می کند در Task manager چه برنامه ای بیشترین استفاده از CPU را دارد. بهتر است از یک برنامه ی تسک منیجر برای این کار استفاده کنید.
    همچنین با برنامه ی AMD OverDrive یک Stability test انجام بدهید ببینید حداکثر دمای CPU چقدر است.

این یعنی چی؟
    مگه میشه؟!!!
    نمایش امضاء

13. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فکر کنم برنامه فقط سری های Athlon II به بالا رو ساپورت می کنه. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه.
    با برنامه ی AIDA64 تست رو انجام بدید.

14. نمایش تشکر

صفحه 3 از 31 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •