صفحه 2 از 31 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 308

موضوع: مباحث و مشکلات مربوط به خطای صفحه آبی (Blue Screen Of Death)

1. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    سلام دوست عزیز
    البته تعویض ویندوز و پارتیشن بندی به نظر من راه حل آخره.درست مثل عمل جراحی میمونه که دیگه دارو جوابگوی بیمار نباشه.
    اگر امکان داره این برنامه را نصب کن و باهاش کاملا ویندوز و هارد را تمیز کن.توضیحات کامل این برنامه در تایپیک بهینه ساز اومده.
    Advanced systemcare 5
    داش احمد گل آقا دست و پنجه ات بی بلا! واقعا برنامه محشریه(مثل نورتون خودمون);) ولی واقعا حال کردم با برنامش ایولا داداش گل کاشتی.مرسی سپاسگذارم بابت معرفی این برنامه. محیط کاملا جذاب و کارا! قابلیتای برنامه که نگو!توپ!
    قبل از بالا اومدن ویندوز یه مرتب سازیه ردیف هم انجام میده از تو بوت سیستم که حال کردم!واقعا تفاوت رو احساس کردم،درسته که سیستمم فوق العاده بالاست و چیزی کم و کسر نداره اما با این برنامه خیالم راحت میشه که ایرادای سیستمی و نرم افزاری و سخت افزاری برطرف میشه.یکی دیگه از قابلیتای فوقالعادش تکنالژی CLOUD ONLINE بود که محشره واقعا!
    قشنگ همه کارارو زبون بسته انجام میده و یه سیستم ردیف تحویل میده;) جالب اینه که احمد جان توی تمام چیزایی که شناسایی و فیکس کرد برام بدافزار و ویروس و چیزای مخرب رو (0)زد! این بخاطر وجود norton عزیز هستا:)
    راستی برنامه رو اینجا پیدا نکردم و رفتم تو سایتای خارجی مورد علاقم و ورژن آخرشو دانلود کردم.Advanced+SystemCare+Pro+v5.1.0.196+Final برا رجیسترشم هیچ کار خاصی نداشت یه سریال بود که بدون آفلاین کردن انجام دادمو رجیستر شد.
    ویرایش توسط Apollo11 : 11-02-2012 در ساعت 15:48
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

قابلی نداشت.
    حالا که این برنامه را نصب کردی و راضی هستید باید بدونید که این برنامه با چند برنامه دیگر از همین شرکت کاملا ست میشه و یک پکیج کامل بهتون ارائه میکند.
    IObit Malware Fighter
    Game Booster 3
    Smart Defrag 2

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

این سه برنامه در کنار برنامه ادونسد یک پکیج کامل بهتون ارائه میکند.امیدوارم اون مشکلی هم که داشتید با این برنامه رفع شده باشد.

4. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست خوبم بسیار سپاسگذارم بابت توجه شما.
    فقط عزیز این برنامه های جانبی که اسم بردید از طریق خود نرم افزار آپدیت یا آپگرید نمیشن؟یا باید جداگانه دانلودشون کنم و متچ بشن با خود ادونسد سیستم کر؟قابلیتاش که واقعا ستودنی هستن،اونایی هم که اسم بردید محشرترش میکنن;)Game Boost 3 و smart defrag 2 که نسخه های پیشرفته تر هستند.
    ویرایش توسط Apollo11 : 11-02-2012 در ساعت 23:24
    نمایش امضاء

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

IObit Malware Fighter
    احتمالا این برنامه به همراه ادونسد نصب شود.اما اگر نشد این برنامه را به همراه آن دو برنامه دیگر که حجم نسبتا کمی هم دارند دانلود و نصب کن.برنامه ها بعد از نصب خودشان با هم هماهنگ میشوند و لازم به هیچ تنظیمی نیست.البته دو برنامه از این سه برنامه رایگان هستند و فقط یکیشون نیاز به سریال برای استفاده از تمام امکاناتش داره.
    در ضمن اگر امکان داره در مورد مشکل ویندوز و صفحه آبی هم توضیح دهید که رفع شده یا هنوز ادامه داره؟

6. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    iobit malware fighter
    احتمالا این برنامه به همراه ادونسد نصب شود.اما اگر نشد این برنامه را به همراه آن دو برنامه دیگر که حجم نسبتا کمی هم دارند دانلود و نصب کن.برنامه ها بعد از نصب خودشان با هم هماهنگ میشوند و لازم به هیچ تنظیمی نیست.البته دو برنامه از این سه برنامه رایگان هستند و فقط یکیشون نیاز به سریال برای استفاده از تمام امکاناتش داره.
    در ضمن اگر امکان داره در مورد مشکل ویندوز و صفحه آبی هم توضیح دهید که رفع شده یا هنوز ادامه داره؟
    بله چشم حتما عزیز خودم مد نظرم بود که دوستان رو در جریان رفع مشکلم بذارم..
    منتها فکر میکنم قبلا عرض کردم که گاهی اوقات دچار این مشکل میشم نه همیشه و یا تو سیکل خاصی.ولی مثلا بعضی وقتها هم میبینی چند بار تو فاصله زمانی کم اینطور میشه،زمان خاصی نداره.ولی بذارید یه مدتی بگذره و اگر خبری نبود از ارور صفحه ابی حتما اطلاع میدم به عزیزان.
    نمایش امضاء

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

خواهش میکنم.
    البته با توجه به مطالب شما فکر کنم سیستم سخت افزاری قدرتمندی دارید که حتما به سلامت سخت افزاری آن اطمینان دارید.اگر چنین است و البته با این موارد مشکلتان حل نشد با توجه باینکه من قبلا چندین مورد نسبتا مشابه دیدم احتمال میدم مشکل از پاور هم باشد.

8. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

راستی از چه نسخه ای از آنتی ویروس نورتون استفاده میکنید؟

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله عزیز سیستم به اندازه کافی قوی هست و چیزی که میفرمایید هم بعید نیست بالاخره توی دنیای الکترونیک و دیجیتال همیشه ضریب خطا و خرابی و اشکال هست!
    پاورم گرین 1235 وات هست.
    از نورتون 360 ورژن 5 و خورده ای بود نصب کرده بودم حدود 2 ساله،و الان که چک میکنم انگار خودش آپگرید کرده و شده 5.2.013
    نمایش امضاء

10. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

البته نورتون جزئ قویترین آنتی ویروسها به شما میرود.البته نمیدانم از نسخه اورجینال استفاده میکنید یا کرک شده.اما اگر این برنامه اخیر ادونسد را نصب نمودید بهتر است از نسخه اینترنت سکوریتی نورتون استفاده کنید.چون نورتون 360 آپشنهای بهینه ساز دارد و با وجود ادونسد سیستمی که نصب کردید دیگر به وجود اون نیازی نیست.
    البته همانطور که گفتم این آنتی ویروس محبوب من است و چنانچه از نظر سخت افزاری مشکلی نباشد من آنرا به همه توصیه میکنم.اما اخیرا همانطور که میدانید تعدادی از سورس برنامه های نورتون به سرقت رفته که امنیت این برنامه ها را زیر سوال برده.اگر چنانچه تصمیم به تعویض این برنامه داشتید من اینترنت سکوریتی آواست را به شما توصیه میکنم که میتواند جایگزین مناسبی باشد.

صفحه 2 از 31 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •