صفحه 5 از 5 اولین ... 345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 45 از مجموع 45

موضوع: نصب ویندوز از روی فلش

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

چیزی پیدا نشد بچه ها؟ من هنوزم گرفتارشم:(

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط delsange
    م ولی بازم نشد
    دادا بفرما اینم مشخصاب مادر بردم خدا کنه بشه درستش کرد راستی من فایله ایمیجی که گرفتمو نمیتونم رو فلش رایت کنم دلیلشو هم نمیدونم طبق اموزشم رفتم ولی بازم نشد

نوشته اصلی توسط delsange
    چیزی پیدا نشد بچه ها؟ من هنوزم گرفتارشم:(
    به لینک زیر برین و درایور چیپ ست و mass storage رو دانلود کنید و از حالت rar خارج کنید و داخل پوشه ای قرار دهید و بر روی یک فلش به غیر از فلش بوتیبل ویندوز بریزید
    میتونین ویندوز رو از روی همون dvd نصب کنین و اون پوشه رو داخل فلش خالی بریزین و اقدام به نصب ویندوز کنین و هر موقع اون پیغام اومد ادرس فلش رو بهش بدین .

عنوان: chipset and mass storage
    مشاهده صفحه

نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    [/CENTER]

به لینک زیر برین و درایور چیپ ست و mass storage رو دانلود کنید و از حالت rar خارج کنید و داخل پوشه ای قرار دهید و بر روی یک فلش به غیر از فلش بوتیبل ویندوز بریزید
    میتونین ویندوز رو از روی همون dvd نصب کنین و اون پوشه رو داخل فلش خالی بریزین و اقدام به نصب ویندوز کنین و هر موقع اون پیغام اومد ادرس فلش رو بهش بدین .

عنوان: chipset and mass storage
    مشاهده صفحه

نه دادا جواب نداد اینم که گفتی

6. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط delsange
    نه دادا جواب نداد اینم که گفتی
    وارد بایوس لپ تاپ بشین
    دنبال یه قسمت باشین به نام sata یا ide مربوط به هارد میشه اون رو بر روی AHCI یا sata تنظیمش کنید
    تنظیمات رو ذخیره کنید و مراحل بالا رو عینا تکرار کنید.
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

سلام خسته نباشید
    من مراحلیو که گفتید رو انجام دادم و موفق هم شدم ویندوز 7 رو نصب کنم ولی حالا میخوام فلشم رو برگردونم به حالت اول
    چون فلشو وقتی به ویندوز ایکس پی وصل میکنم بالا نمیاد و یه اشتباه دیگه هم کردم یه دستور REMOVE زدم حالا وقتی فلش به سیستم وصل میکنم اصلا بالا نمیاد و از تو cmd یا ایکون روی taskbar میشه دیدش لطفا بگید چه جوری باید درستش کنم تا به همون حالت removeable برگرده و دیده بشه

صفحه 5 از 5 اولین ... 345

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •