نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
سلام
دوست عزیز کل این تاپیک رو بخونید.. مشکلتون حل میشه.. اگر هم نمی تونید فقط پست زیر رو بخونید.. موفق باشید.
:Link Button:
نمایش امضاءجز آن ساعت که با یاد تو بگذشت.. مرا در زندگانی حاصلی نیست. **ترجمه فارسی صوتی دعای کمیل - بسیار نفیس**
ای اهل زمین
بدانید که:
روزهای تشویق به پایان می رسد!
نشانه های افتخار خاک می گیرند!
برندگان بزودی فراموش می شوند!
غم و اندوه بزودی به پایان خواهد رسید!
پس بنگرید که:
امروز برای خدا چه کردی؟؟!!
A (\/) ! Я, mehran34, N!MA, opera, S!RUS
دوست عزیز اول بفرمایید مشکل کجاست؟اینکه چطور ویندوز را روی فلش بریزید و فلش را آماده نصب کنید یا اینکه چطور از روس فلش نصب کنید؟
برنامه های متعددی هستند که شما میتوانید از طریق آن ویندوز را روی فلش بریزید و اصطلاحا فلش بوت درست کنید.یکی از این برنامه ها ultra iso هست که میتوانید آنرا از سایت سافت گذر دانلود کنید.بعد از نصب این برنامه یک فلش با حجم حداقل 4 گیگ را به سیستم وصل کنید و یک سی دی ویندوز در درایور بگذارید و از طریق این برنامه یک فلش بوت ویندوز دریت کنید.
سپس برای نصب ابتدا باید وارد منوی ست آپ مادربرد شوید و بوت سیستم را روی خالت usb قرار دهید.لازم به توضیح است که هر مادربردی امکان بوت از طریق usb را ندارد.سپس فلش بوت را به سیستم متصل کنید و سیستم را ریست کنید و بقیه مراحل مانند نصب ویندوز از طریق سی دی میباشد.
7sky, A (\/) ! Я, delsange, haj_farbod, mehran34, N!MA, opera, player, S!RUS
سلام کسی میتونه بگه این ارور بابته چی هست و چهطوری باید درستش کنم؟
http://www.8pic.ir/images/36667214091972426895.jpg
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
شما پس از تنظیمات زبان و زمان و مکان
وارد این فضا میشین (مراحل رو از روی عکسها دنبال کنید)
بعدش که شما drive option رو انتخاب کردید پارتیشن های هارد شما ظاهر میشه و شما باید اون پارتیشینی که حجمش 100 مگ هست(احتمال داره وجود نداشته باشه) به همراه پارتیشینی که میخواین ویندوز داخلش نصب کنین delet کنین سپس گزینه new و در نهایت format خوب کار ما تموم شد گزینه next رو بزنین و از ویندوزتون لذت ببرین.
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
داداشه گلم من وقتی ویندوزو رست میکنم و میخوام نصب کنم وقتی که میزنم ستاپ اینستال نیو میره برای پارتیشن و همون موقع چنین اخطاری میده یعنی من برای تنظیمه زمانو مکان چیزی دستم نمیاد و اینکه این گزینه ای که میگید اصلا وجود نداره برای من . من فقط دوتا گزینه لود درایور رو رفلش وریسکن رو دارم همین هر کدومشو میزنم باز یه اخطار دیگه میده
اشکی یه برنامه خیلی خوبو راحت برام معرفی میکردین که کارمو انجام بداد شاید درست میشد
خودم فکر میکنم مشکل از برنامه ای هست که استفاده میکنم
من از سی دی روی فلش میریزم پس اگه برنامه ای معرفی میکنید حتی بشه راحت از سی دی به فلش انتقال داد
بوک مارک ها