یکی از از مزیت های foxit نسبت به adobe ایمن تر بودنشه adobe رخنه های امنیتی زیادی داره. در مورد مقایسه 7zip با winrar هم میشه گفت سرعت 7zip بیشتره
یکی از از مزیت های foxit نسبت به adobe ایمن تر بودنشه adobe رخنه های امنیتی زیادی داره. در مورد مقایسه 7zip با winrar هم میشه گفت سرعت 7zip بیشتره
نمایش امضاءقال الصادق عليه السلام :
مَن تَعَلَّمَ العِلمَ و َعَمِلَ بِهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ دُعِىَ فى مَلَكُوتِ السَّماواتِ عَظيما فَقيلَ: تَعَلَّمَ لِلّهِ و َعَمِلَ لِلّهِ و َعَلَّمَ لِلّهِ؛
هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها به بزرگى ياد شود و گويند: براى خدا آموخت و براى خدا عمل كرد و براى خدا آموزش داد.
با سلام
پوزش میخوام که حوصله نکردم مباحث بالا را نخوندم و طبق درخواستی عنوان اطلاعات ذهنی خود را در میان میذارم :
بعد از نصب ویندوز به نرم افزار های زیر نیاز دارید :
نرم افزارهای کاربردی :
نصب تمامی درایورهای لپ تاپ یا پی سی ( کارت گرافیک،صدا،مادربرد و ...)
آفیس 2007 یا 2010 ( ورد،پاورپوینت و ... )
پخش کننده موزیک و ویدیو ( km plaer , Codec )
خواندن فایلadobe reader) pdf
مرورگرها فایرفاکس یا گوگل کروم ( mozilla , chrom )
دانلود منیجر ( internet download maniger )
باز کردن فایل های فشرده ( winrar , 7zip )
مسنجر (yahoo , nimbuz , skype )
بنده بیشتر از این نرم افزارها بهره میبرم البته تنها من نیستم 80 درصد کاربرا هستند این نرم افزارها روی سیستم خود نصب کرده اند .
نرم افزار های تخصصی هم چندتاشون را معرفی میکنم .
نرم افزار فتوشاپ
نرم افزار اتوکد
نرم افزار دریم دریور
نرم افزار نرو
دوستان سعی کنید فقط نرم افزارهای موردنیاز را نصب کنید و حافظه رم خود را الکی پر نکنید موفق باشید
دانلود منیجر موزیلافایرفاکس گوگل کروم درایو گرافیک یاهو مسنجر اسکایپ وایبر بلو استیک یو ویو فوراندروید پیکاسا آفیس فتوشاپ ادوب ریدر کی ام پلیر بابیلون فلش پلیر کیوک تایم رئال پلیر نت فریم ورک گوگل ارث واچ دی کنورتر نرو والکل
نمایش امضاءمادری فرزند خود را هدیه کرد
تقدیم در راه پسر فاطمه کرد..
البته PotPlayer هم چیزی از KMP کم نداره.
از Pot Player x64 روی ماشین مجازی با مجموعه کدک های 64 بیتی K-Lite استفاده میکنم. اما به خاطر یه سری چیزها روی سیستم عامل اصلیم نصب نمیکنم.
اول Runtime هایی مثل Java و Net Framework و Visual C Redistributable 2005, 2008, 2012 و ... ، بعدش درایور گرافیک و صدا و ... رو نصب میکنم.
اینم لیست برنامه های ثابتم هست که همیشه نصب میکنم :
مرورگر : فایرفاکس. تنظیمات کامل رو در اختیار کاربر میذاره. اگر بخواید یک قدم فراتر بذارید در آدرس بار about:config رو وارد کنید تا ببینید چه اختیاراتی بهتون میده. سریع و زیبا هست و همیشه بدون ایراد کار میکنه. افزونه های بسیار جالب، متنوع و منحصر به فردی داره. یک نمونش همین AnonymoX. تولبارهای مورد علاقم بیشتر برای این مرورگر ساخته میشن، مثل تولبار سافت گذر و سخت افزار مگ.
فشرده ساز: WinRAR برای قدرت و سرعت بالا و متداول بودنش، FreeArc برای توان فشرده سازی خیلی زیادش.
پخش موزیک : AIMP ، هرچی از قابلیت های این برنامه بگم تموم نمیشه. یعنی یه تاپیک با کلی پست فقط برای بررسی قابلیت های این برنامه تو انجمن هست. Library پیشرفته و تم های بسیار زیباش منو جذب کرده. معتقدم همونطور که PotPlayer و KMPlayer پخش کننده های تخصصی ویدئو هستن، AIMP هم پخش کننده تخصصی موزیک هست. اگر واقعاً به موزیکی که گوش میدین اهمیت میدین و دنبال یه برنامه پخش و مدیریت دقیق هستین این برنامه بی نظیره. همچنین معتقدم Winamp و JetAudio و برنامه های مشابه اصلاً با این قابل مقایسه نیستن.
پخش ویدئو : KMPlayer برای سیستم عامل اصلی، Pot Player x64 در ماشین مجازی. دلیلش هم که معلومه.
مجموعه کدک : K-Lite Mega Codec Pack و K-Lite Codec Pack 64-bit
آنتی ویروس : Kaspersky PURE 3.0 استفاده میکنم. در حال حاضر بهترین محصول کسپرسکی هست، فایروال و آنتی ویروس بسیار قوی داره، همچنین Kaspersky جزو بهترین کمپانی های ارایه دهنده نرم افزارهای امنیتی هست. البته قبلاً که نمیتونستم آنتی ویروس سنگین استفاده کنم، ESET Endpoint Security نصب میکردم.
مدیریت ایمیج : فقط و فقط UltraISO . بله. هیچ برنامه ای هنوز به گرد پای UltraISO نرسیده. این برنامه کم حجم همه کاره هست. ساخت و ویرایش ایمیج در ده ها فرمت شناخته شده و نشده، درایو مجازی به تعداد زیاد، رایت ایمیج، ارایه یک فرمت ایمیج فشرده اختصاصی (همون چیزی که منو شیفته این برنامه کرده)، ساختن فلش Bootable برای نصب سیستم عامل از طریق USB، تبدیل CD های صوتی به MP3 و WMA، ...
برنامه رایت CD و DVD : از آخرین نسخه Nero Micro استفاده میکنم. چون من از کل مجموعه Nero فقط به همون Nero Burning Rom ـش احتیاج دارم. در زمینه رایت کردن فقط Nero رو قبول دارم. چون برنامه های دیگه معمولاً موقع Multi-Session Writing قاطی میکنن، اما Nero خیلی دقیق هست.
دیکشنری : رشته من زبان هست و برای انگلیسی چندین دیکشنری تخصصی و Collocational و ... استفاده میکنم. ولی برای برای فرانسه و آلمانی از Babylon با Glossary هایی که خودم جمع آوری کردم استفاده میکنم. اینکه میشه دیکشنری رو با Middle Button موس فعال کرد یا دیکشنری قابلیت OCR داشته باشه به نظرم خیلی عالیه.
ویرایش ویدئو : برای این کار از Corel ViideoStudio X6 Ultimate استفاده میکنم. Adobe Premiere CC هم روی سیستم دارم و به تدریج دارم یاد میگیرم. Adobe Premiere قدرتمندترین برنامه ویرایش و تدوین ویدئوی کل دوران هست و در این شکی نیست.
تبدیل و انکود ویدئو : برای این کار ابزار ثابتی ندارم. بسته به نوع ویدئو و تنظیماتی که میخوام انجام بدم GUI خاصی رو انتخاب میکنم. از روش انکودینگ کنسولی هم برای بعضی ویدئوهای خاص استفاده میکنم.
تست و بنچمارک و اطلاعات سیستمی : برای اطلاعات سیستمی از AIDA64 و CPU-Z و GPU-Z و برای تست استری و بنچمارک هم از wPrime و CINEBENCH و 3D Mark 11 و ...
ماشین مجازی : برای این کار فقط WMware Workstation رو ترجیح میدم. امکانات و اختیارات این برنامه در برنامه های مشابه مثل Virtual Box و ... وجود نداره.
مجموعه آفیس : برای اینم که از Microsoft Office 2013 استفاده میکنم. بیشتر از Word ، PorwerPoint ، Excel و Outlook این مجموعه استفاده میکنم. اونایی که از این مجموعه نیاز ندارم رو هم نصب نمیکنم.
برنامه بهینه سار : از Advanced SystemCare و Wondershare 1-Click PC Care همزمان استفاده میکنم. Advanced SystemCare برای اینکه بسیار قدرتمنده، امکانات جانبی بسیاری داره (دیفرگ، دیفرگ رجیستری، File Shredder ، و ...)، بسیار محیط زیبایی داره و یک دونه Monitoring Object کوچیک و جمع و جور هم بالای دسکتاپ میندازه که میشه فعالیت CPU و RAM رو کنترل کرد. این برام خیلی مهمه و دیگه مجبور نیستم هر بار از Task Manager چک کنم. در ویندوز 7 یک گجت مشابه بود، ولی در ویندوز 8 دیگه نیست و از این به عنوان جایگزین استفاده میکنم. Wondershare 1-Click PC Care رو هم برای اسکن بی نظیر Temp ها و ایرادهای رجیستری استفاده میکنم. بعد اسکن چیزایی پیدا میکنه که با هیچ برنامه بهینه ساز دیگه ای نمیشه پیدا کرد!
مدیریت دانلود و تورنت : برای دانلود از لینک IDM و برای تورنت از BitTorrent استفاده میکنم. IDM که توضیح لازم نداره، BitTorrent هم برای اصیل و معتبر بودنش و اینکه از همون بار اول اینو انتخاب کرده بودم.
مسنجر : من زیاد چت نمیکنم، اما همیشه Yahoo Messenger و Skype و Nimbuzz رو سیستم نصب میکنم. هر از چند وقت بعضی از دوستام میخوان باهام چت کنن، هر کدوم درست کار کرد و مشکلی نداشت از اون استفاده میکنم. خودتون که در جریان هستید چه بلایی سر سرویس های چت آوردن!
سرویس Cloud : نرم افزار Google Drive رو نصب و Sync میکنم. بهترین سرویس Cloud دنیا هست به نظرم. امکان ویرایش فایل های PSD و فایل های فشرده و ... رو هم در فضای اینترنت به کاربر میده. از SkyDrive مایکروسافت هم در کنار اون استفاده میکنم. چون به صورت پیشفرض روی ویندوز 8 هست و با سیستم عامل و مجموعه آفیس کاملاً هماهنگه.
بعدش هم برنامه هایی مثل Photoshop و Flash و CorelDRAW و ... که برای استفاده های شخصی روی سیستم نصب میکنم.
مرورگر: Mozilla Firefox (سرعت بالا و طراحی زیبا)
دانلود منیجر: IDM (سرعت بالای دانلود)
مدیریت ایمیل: Mozilla Thunderbird (طراحی زیبا و پشتیبانی از تمام سرویسها)
پلیر موسیقی: Jet Audio (از Toolbar Mode نرم افزار استفاده می کنم
پلیر ویدیو: KM Player (بر اساس تجربه میگم بهترینه با خیلی از پلیرها کار کردم ولی هر کدوم مشکلی داشتن)
ساخت و مشاهده پی دی اف: Adobe Acrobat (پشتیبانی از فارسی -که برنامه های دیگه ای هم هستن- و امکاناتی که توی مرورگر و آفیس اضافه میکنه به نظر من عالیه)
رایت دیسک و ایمیج: Nero (یه برنامه کامل و محبوب با تمامی امکانات مورد نیاز)
تبدیل ویدیو و موسیقی: Format Factory (امکانات فوق العاده)
فشرده ساز: WinRAR (از اول با این برنامه کار کردم و برنامه ی دیگه ای رو امتحان نکردم)
دیکشنری: Babylon (چون تو سایتهای خارجی زیاد میگردم نیاز به ترجمه که پیدا می کنم با یه کلیک Middle رو لغت ترجمه میشه و این کارمو خیلی راحت میکنه)
نصب درایورها: Driver Genius (سرعت بالا در دانلود درایورها)
حذف برنامه ها: Your Uninstaller (خیلی با این برنامه کار نمیکنم چون خیلی کم پیش میاد یه برنامه رو از سیستم حذف کنم. پاک کردن تمام آثار نرم افزارها و اومدن تو کلیک راست که کار حذف رو خیلی راحت میکنه)
گرافیک: Photoshop (لازم به توضیح نداره و نظیر نداره)
بهینه ساز: Tuneup Utilities (امکانات فوق العاده برای بهینه سازی)
آنتی ویروس: Kaspersky Internet Security 2013 (قدرت فوق العاده بالا. به نظر من که بی خود ترین آنتی ویروس ESET هست چون که هر چه قدر از منابع سیستم کمتر استفاده میکنه قدرتی هم در پاک سازی نداره و اینو بر اساس تجربه میگم)
Runtime ها: Framework-Java-MS Visual-Flash Player
دوستان پیشنهاد میکنم از هر نوع چندتا نصب نکنید و همیشه بهترین رو انتخاب کنید.
بعد از نصب ویندوز 7 Ultimate 64 بیتی و درایورهای لپ تاپ،بترتیب :
زبان سیستم فارسی و انگلیسی ،
سیستم لوکال تغییر به Persian،
غیر فعال کردن اپدیت ویندوز (چون کرکیه)،
Office 2010،
نصب انتی ویروس NOD32 ورژن 4 و usb guard SMAD AV
مرورگر: Mozila firefox + Google Chrome
دانلود منیجر: IDM
پلیر موسیقی: Jet Audio
پلیر ویدیو: KM Player
Adobe Acrobat
فشرده ساز: WinRAR
دیکشنری: Babylon + Glossary
Matlab2010+Arcmap9.3+Erdas imagine9.1
Runtime ها: Java 7,Netframework4
7sky, A (\/) ! Я, aboozar728, M-AUDIO, opera, player, Secure, The king
اینم از برنامه های من
QIHOO 360 IS
COMODO firewall
Mozilla Firefox
Adobe Flash Player
Adobe Shockwave Player
Internet Download Manager
Adobe Reader
Startup Defender
Microsoft Office 2013
Yahoo Messenger
winrar
KMPlayer
Nero 12
Snagit
Adobe Photoshop CS6
Microsoft SQL Server 2008
DAEMON Tools Lite
Total Video Converter
IrfanView
NetBalancer
OpenAL
WYSIWYG Web Builder 7
AIDA64 Extreme Edition
PdfGrabber
ویندوز فعلی : Microsoft Windows 8.1 Enterprise x86
در اولین قدم آپدیت ویندوز رو روی Never check for updates قرار میدم.
درایور ها رو نصب میکنم. بعد Runtime ها رو نصب میکنم.
بعد نوبت به برنامه ها میرسه :
حدود 15 گیگ برنامه میشه که همیشه نصب میکنم
آنتی ویروس :من اول از NOD32 استفاده میکردم . بعداً با کومودو آشنا شدم ؛ از اون خوشم اومد و یه مدت طولانی داشتمش ولی بعد از این که سیستمم ویروسی شد
رفتم سراغ Kaspersky internet security 2014 .
USB Disk Security رو هم همیشه در کنار آنتی ویروس نصب میکنم. سیستم رو در برابر ویروس هایی که از طریق USB وارد میشن ایمن میکنه!
مرورگر : مرورگر اصلیم Google Chrome هست و در کنارش Fire Fox , Opera رو هم نصب میکنم. البته کروم توی این آخرین نسخه هاش ایراداتش بیشتر شده!
فشرده ساز: آخرین نسخه ی WinRar رو همیشه نصب میکنم و در کنارش از 7-ZIPZ و FreeArc استفاده میکنم.
مدیریت دانلود: کسی نیست که از برای مدیریت دانلود از IDM استفاده نکنه. برای دانلود از تورنت هم از Bit Torrent استفاده میکنم.
مایکروسافت آفیس :از مجموعه ی آفیس 2013 استفاده میکنم و فقط Word و Powerpoint رو نصب میکنم.
فرهنگ لغت :چون به زبان علاقه ی زیادی دارم ؛ دیکشنری های تخصصی مثل LONGMAN Dictionary of Contemporary English 5th edition 2009 رو نصب میکنم. از Babylon 10 هم استفاده میکنم.
مسنجر: همیشه این دوتا رو نصب میکنم .Skype و Nimbuzz.
ماشین مجازی : شخصاً فقط VMware Workstation رو قبول دارمچون مشکلات بسیاری رو در Virual box دیدم و تجربه کردم.
ایمیج : بیشتر از Ultra ISO استفاده میکنم ولی از Alcohol 120% هم خوشم میاد و نصبش میکنم.CyberLink PowerDVD Ultra v13.0.3313.58 رو هم برای تست نصب کردم.
موزیک و ویدئو پلیر:
برای موزیک من هم از نرم افزار فوق العاده ی AIMP استفاده میکنم. واقعاً عالیه! ویندوز مدیا پلیر هم چون دمه دسته ازش استفاده میکنم.
برای ویدئو از KMplayer استفاده میکنم. تقریباً بی نقصه! pot رو هم خیلی دوست دارم و همیشه نصب میکنم. جدیداً
WinASO.Registry.Optimizer.4.8.5رو هم نصب دارم ولی بیشتر از همون TuneUp استفاده میکنم.
Adobe: برای خواندن pdf از Adobe reader استفاده میکنم وAdobe Flash Player رو هم نصب میکنم. از Adobe Photoshop CS6 13 Ext Final هم استفاده میکنم. و قصد دارم که با مجموعه ی One-On-One به طور کامل یادش بگیرم.
بهینه ساز : فقط و فقط TuneUp رو قبول دارم و همیشه آخزین نسخه اش رو نصب میکنم.
مجموعه کدک : K-Lite Mega Codec Pack
اشتراک گذاری فایل: از Google Drive , Media fire , Sky Drive استفاده میکنم.
رایت : برای این کار هم از Nero Micro استفاده میکنم.
Uninstaler:من بیشتر از Your Unonstaler استفاده میکنم ولی اون یکی Advance uninstaler رو هم دوست دارم ولی نمیتونم فعالش کنم.(اگه کرکی چیزی دارید به منم یه ندا بدید.)
عبور از سدّ محکم شیلترینگ : از نام بردن نرم افزار معذوریم
یه سری نرم افزار ها هستن که درصورت نیاز نصبشون میکنم ولی این هایی رو که نام بردم همیشه تو سیستمم دارم.
من همیشه سعی میکنم نرم افزار هامو آپدیت نگه میدارم.
ببخشید طولانی شد
موفق باشید![]()
بوک مارک ها