نمایش امضاءلزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر می کنی ، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی,لبخند می زنم و او فکر میکند بازی را برده ، هرگز نمی فهمد با هر کسی رقابت نمی کنم...
دوست عزیز
از معایب این نرم افزار حجم بالا و سنگین تر بودنش نسبت به virtual box می باشد.
اما از مزایای آن حرفه ای تر بودن آن نسبت به virtual box می باشد که باعث شده در آموزش های شبکه و ... از این نرم افزار استفاده شود.
امکانات موجود در VMware Workstation بیش تر از virtual box می باشد.
در صورتی که به صورت حرفه ای اقدام به نصب ویندوز مجازی می نمایید و از آن ها به صورت شبکه استفاده می کنید و همچنین سخت افزار کامپیوتر تان خوب است حتما از VMware Workstation استفاده کنید.
در غیر این صورت با توجه به رایگان بودن virtual box برای کارهای عادی مثلا تست یک ویندوز و ... virtual box گزینه بهتری می باشد.
علاوه بر نکاتی که Opera ی عزیز گفتند:
VM Ware راهنمای خودکار مانند VB ندارد. مثلاً وقتی موس از سیستم عامل اصلی به سیستم عامل مجازی منتقل می شود، در VB یک پاپ آپ ظاهر می شود که می گوید مثلاً دکمه ی host دکمه ی Ctrl است. اما در VM Ware من همچین چیزی ندیدم و به مشکل برخوردم. چون قبل از بوت شدن ویندوز روی محیط سماشین مجازی کلیک کردم و ویندوز مجازی هم چون خراب شده بود بوت نشد(تا وقتی ویندوز بوت نشود capture اتوماتیک فعال نمی شود) و چون نمی دانستم دکمه ی host کدام است مجبور دم سیستمم را که ملی برنامه هم در حال اجرا بودند از کیس Restart کنم...
اما VM Ware قوی تر است و به نوعی می توان گفت Real Hardware می باشد. مثلاً وقتی اجازه ی استفاده از 4 هسته ی سی پی یو را به آن می دهید واقعاً قوی می شود و قدرتش کمتر از سیستم اصلی نیست. اما VB در این مورد ضعیف تر عمل می کند.
دوست عزیز
یک مورد دیگر این که :
اینجانب تاکنون به صورت حرفه ای از VMware Workstation استفاده نکرده ام اما با virtual box زیاد کار کرده ام یکی از قابلیت های خوب virtual box این است که می توانید فایل ویندوز مجازی ساخته شده را به سیستم دیگر منتقل کنید و ادامه کارهایتان را بر روی آن انجام دهید یا مثلا یک کپی از فایل ویندوز مجازی ساخته شده نگه دارید زمانی که ویندوز مجازی تان خراب شد از اول شروع به نصب ویندوز ننمایید و فقط فایل قبلی رو جایگزین کنید البته باید بعضی از فایل های ساخته شده توسط ویندوز مجازی قبلی رو پاک کنید. در کل کار چندان مشکلی نمی باشد.
با سلام
ویندوز اصلی من نسخه 64 بیتی ویندوز 7 هست و نسخه 32 بیتی ویندوز 7 رو داخل VMWRE version 9 نصب کردم
مشکلی که پیش آمده به این صورت هست که VMWARE Install Tools بروی ویندوز داخل VMWARE نصب نمیشه.
ممنون میشم اگر راهکهر حل مشکل رو میدونید کمک کنید.
دانلود VMware Workstation v9.0.1 Build 894247 با لینک مستقیم :
توجه 1 : دوستانی که حوصله ثبت نام در سایت نرم افزار رو ندارند می توانند از طریق سایت سافت پدیا با لینک مستقیم اقدام به دانلود نمایند.
توجه 2 : برای کرک نرم افزار می توانید از کرک های موجود در آدرس های زیر استفاده کنید با این تفاوت که کرک ساخته شده توسط گروه FFF جدیدتر و بهتر می باشد.
![]()
سلام به دوستان.من توی vmware یک گروپ تشکیل دادم که توش2 تا ویندوز واردکردم برای شبکه کردن و..... حالا میخوام بدونم چطوری میتونم اونا رو از گروپ خارج کنم؟؟ سوال یعدی هم اینه که ایامیشه از ویندوزی که تویvmware ساختیم و نصب کردیم بکآپ گرفت که اگر یه موقع برنامه vmware به هر علتی خراب شد و مجبور به نصب دوبراه اون شدم از اون بکآپ ویندوز ساخته شده با همون تنظیمات و... استفاده کنم ؟؟
در موردتیم دقیق نمی تونم چیزی بهت بگم
اما در مورد بک آپی که گفتی .... اصلا شما اگه فایل های vm هاتو مثلا توی یک هارد بریزی ببری رو یک سیستم دیگه که روش vmwareنصبه میتونی دوباره اون vm ها رو بالا بیاری فک کنم با نرم افزار های سرت پارتی بشه حتی اونو به فرمت هایپر وی هم کانورت کنی ضمنا میتونی توی ویرچوال باکس هم بالا بیاریش
ضمنا یک خصوصیت مهم به نام snapshot وجود داره که اگه مثلا از vm اسنپ بگیری میتونی اونو به راحتی برگردونی
اخرش یک چیز دیگه
کلاینتات رو بجای اینکه دو یا چند بار نصب کنی میتونی کلون بگیری هر چند تا از اون کپی داشته باشی منتها این کارو با سرورت بویژه اگه میخوای اکتیو نصب کنی نکن چون sid هاش یکی میشه کار نمیکنه
بوک مارک ها