با سلام
چطوری میشه در درون نرم افزار vmware tools را نصب نمود تا بتوان از تمام امکانات برنامه استفاده کرد؟؟؟من ورژن 8 این نرم افزار را امروز از سایت گرفتم و نصب کردم و نمی دونم چه طور میشه این vmware tools را در سیستم مهمان نصب کرد.
با سلام
چطوری میشه در درون نرم افزار vmware tools را نصب نمود تا بتوان از تمام امکانات برنامه استفاده کرد؟؟؟من ورژن 8 این نرم افزار را امروز از سایت گرفتم و نصب کردم و نمی دونم چه طور میشه این vmware tools را در سیستم مهمان نصب کرد.
سلام من تو vm ware ویندوز اکس پی نصب کردم حالا چه طوری با این ویندوز به اینترنت وصل بشم؟
دوست عزیز به نظر من شما می تونید از نرم افزار Virtaul Box استفاده کنید هم راحت تر هستش هم این ارور ها رو نمی ده هم از همه سیستم عامل ها چه 64 بیتی جه 32 بیتی پشتیبانی میکنه!
آموزش نصب ویندوز xp بر روی VirtaulBox (تصویری!)
نمایش امضاءThe Best or nothing
سلام
دوستانی که با این برنامه کار کردن میدونن چه طوری ویندوز مجازی رو به اینترنت وصل کنم؟
فقط کافیه تو ویندوز اصلی به اینترنت وصل بشید.سلام
دوستانی که با این برنامه کار کردن میدونن چه طوری ویندوز مجازی رو به اینترنت وصل کنم؟
نمایش امضاءلزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر می کنی ، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی,لبخند می زنم و او فکر میکند بازی را برده ، هرگز نمی فهمد با هر کسی رقابت نمی کنم...
بوک مارک ها