نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
عدم شیر شدن اینترنت در حالت bridge در vmaware
با سلام
من network connection را در vmware در حالت bridged قرار می دهم اما هر چه سعی میکنم ویندوز ایکس پی که در vmware نصب کرده ام بع اینترنت وصل نمی شود.
تنها در صورتی این کار ممکن است که کانشکن را در حالت کاستوم قرار بدهم و آی پی های مودم را به vmnet0 و vmnet8 بدهم و در ویندوز مجازی نیز کانشکن را روی اتوماتیک بگذارم که خودش آی پی پیدا کند.
مشکلم از کجاست که در حالت بریدج وصل نمی شوم.
این مشخصات سیستم منه :
:RAM
2.00GB Single-Channel DDR3 @ 399MHz
: CPU
Intel Pentium 4 520
Prescott 90nm Technology
: Graphics
(E1960 (1360x768@60Hz
(1024MB NVIDIA GeForce 8400GS (NVIDIA
: Motherboard
(Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2P (Socket 775
حالا
میخوام
VMware Workstation
نصب کنم نسخه 12 که واسه 32 بیتی وجود نداره
نسخه 10 رو دانلود کردم با حجم 480 مگابایت !
اکسترکت کردم و وقتی روی فایل ستاپ کلیک میکنم
این ارور رو میده
چیکار کنم؟
لطفا یک نسخه مناسب سیستمم معرفی کنید
سلام ، خوبین ؟ من کلا کارکرد این برنامه و یه برنامه دیگه هم هست فک کنم مثل اینه ، اول اگه میشه بگین کدوم بهتره ؟ و یه فایل پی دی اف آموزش خوبشو اگه میشه بزارین و در آخر هم اینکه من نیاز دارم ویندوز 98 نصب کنم ، آیا ویندوز 98 فایلش هست که رو این نرم افزار اجرا شه ؟؟؟؟؟ ممنون![]()
سلام .
اون برنامه مشابه احتملا VirtualBox منظورتون هست ,
از لحاظ کارایی که وی ام وار بهتر و پیشرفته تر هست , اما از لحاظ سبکی و استفاده در سیستم های متوسط ویژال بوکس مناسب تر هست . از لحاظ اموزش هم , جستجو در انجمن را میزارم بعهده خودتون تا کلیه مطالب را بهتر مشاهده کنید . اموزش ویژال بوکس در سایت هم این لینک , و وی ام وار هم این لینک را ببینید . البته آموزشها در سایت و انجمن زیاد هستند , کافیه که با نام آنها جستجویی داشته باشید و بنده فقط یه مورد را انتخاب کردم
در زمینه اینکه ایا ویندوز 98 هم میشه استفاده کرد , بله در مشخصات مربوطه قید کرده که میشه .
ببخشید الان متوجه شدم , فایل ویندوز 98 هم هست الان در جستجویی چندین سایت را دیدم که داشتند . مثلا این و این و ....
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها