صفحه 18 از 18 اولین ... 8161718
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 179 از مجموع 179

موضوع: مباحث VMware Workstation

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

مادربورد با مادربورد فرق داره؛خودت باید بگردی پیداش کنی؛البته شاید دیگر دوستان راهنمایی کنن

یه بار هم امتحان کن که ویندوز 32 بیتی روش نصب کنی(روی VMware منظورمه)ببین بازم ارور میده؟
    ویندوز 32 بیت روش نصب میشه ولی ویندوز 64 ارور میده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    ویندوز 32 بیت روش نصب میشه ولی ویندوز 64 ارور میده

خب شاید سیستمت جواب نمیده دوتا 64 بیت روش نصب کنی(مثلاً رمت کم باشه)

حالا بگرد Intel VT رو پیدا کن شاید درست بشه،فک کنم نام کاملش Virtualization Technology باشه(یه همچین چیزی!)
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

عدم شیر شدن اینترنت در حالت bridge در vmaware
    با سلام
    من network connection را در vmware در حالت bridged قرار می دهم اما هر چه سعی میکنم ویندوز ایکس پی که در vmware نصب کرده ام بع اینترنت وصل نمی شود.
    تنها در صورتی این کار ممکن است که کانشکن را در حالت کاستوم قرار بدهم و آی پی های مودم را به vmnet0 و vmnet8 بدهم و در ویندوز مجازی نیز کانشکن را روی اتوماتیک بگذارم که خودش آی پی پیدا کند.
    مشکلم از کجاست که در حالت بریدج وصل نمی شوم.
  6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    این مشخصات سیستم منه :

:RAM
    2.00GB Single-Channel DDR3 @ 399MHz
    : CPU
    Intel Pentium 4 520
    Prescott 90nm Technology
    : Graphics
    (E1960 (1360x768@60Hz
    (1024MB NVIDIA GeForce 8400GS (NVIDIA
    : Motherboard
    (Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2P (Socket 775
    حالا
    میخوام

VMware Workstation
    نصب کنم نسخه 12 که واسه 32 بیتی وجود نداره
    نسخه 10 رو دانلود کردم با حجم 480 مگابایت !
    اکسترکت کردم و وقتی روی فایل ستاپ کلیک میکنم
    این ارور رو میده
    چیکار کنم؟
    لطفا یک نسخه مناسب سیستمم معرفی کنید

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

لطفا یکی جواب بده

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام ، خوبین ؟ من کلا کارکرد این برنامه و یه برنامه دیگه هم هست فک کنم مثل اینه ، اول اگه میشه بگین کدوم بهتره ؟ و یه فایل پی دی اف آموزش خوبشو اگه میشه بزارین و در آخر هم اینکه من نیاز دارم ویندوز 98 نصب کنم ، آیا ویندوز 98 فایلش هست که رو این نرم افزار اجرا شه ؟؟؟؟؟ ممنون

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ata-gh
    سلام ، خوبین ؟ من کلا کارکرد این برنامه و یه برنامه دیگه هم هست فک کنم مثل اینه ، اول اگه میشه بگین کدوم بهتره ؟ و یه فایل پی دی اف آموزش خوبشو اگه میشه بزارین و در آخر هم اینکه من نیاز دارم ویندوز 98 نصب کنم ، آیا ویندوز 98 فایلش هست که رو این نرم افزار اجرا شه ؟؟؟؟؟ ممنون
    سلام .

اون برنامه مشابه احتملا VirtualBox منظورتون هست ,
    از لحاظ کارایی که وی ام وار بهتر و پیشرفته تر هست , اما از لحاظ سبکی و استفاده در سیستم های متوسط ویژال بوکس مناسب تر هست . از لحاظ اموزش هم , جستجو در انجمن را میزارم بعهده خودتون تا کلیه مطالب را بهتر مشاهده کنید . اموزش ویژال بوکس در سایت هم این لینک , و وی ام وار هم این لینک را ببینید . البته آموزشها در سایت و انجمن زیاد هستند , کافیه که با نام آنها جستجویی داشته باشید و بنده فقط یه مورد را انتخاب کردم
    در زمینه اینکه ایا ویندوز 98 هم میشه استفاده کرد , بله در مشخصات مربوطه قید کرده که میشه .
    ببخشید الان متوجه شدم , فایل ویندوز 98 هم هست الان در جستجویی چندین سایت را دیدم که داشتند . مثلا این و این و ....
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .

اون برنامه مشابه احتملا VirtualBox منظورتون هست ,
    از لحاظ کارایی که وی ام وار بهتر و پیشرفته تر هست , اما از لحاظ سبکی و استفاده در سیستم های متوسط ویژال بوکس مناسب تر هست . از لحاظ اموزش هم , جستجو در انجمن را میزارم بعهده خودتون تا کلیه مطالب را بهتر مشاهده کنید . اموزش ویژال بوکس در سایت هم این لینک , و وی ام وار هم این لینک را ببینید . البته آموزشها در سایت و انجمن زیاد هستند , کافیه که با نام آنها جستجویی داشته باشید و بنده فقط یه مورد را انتخاب کردم
    در زمینه اینکه ایا ویندوز 98 هم میشه استفاده کرد , بله در مشخصات مربوطه قید کرده که میشه .
    ببخشید الان متوجه شدم , فایل ویندوز 98 هم هست الان در جستجویی چندین سایت را دیدم که داشتند . مثلا این و این و ....
    ممنون ، لب تاپ من asus n55sf هست ، کدوم بهتره که کلا برم دنبال آموزش اون ؟ و البته که فایل ویندوز 98 رو داشته باشه . ممنون

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ata-gh
    ممنون ، لب تاپ من asus n55sf هست ، کدوم بهتره که کلا برم دنبال آموزش اون ؟ و البته که فایل ویندوز 98 رو داشته باشه . ممنون
    خوب طبیعتا همونطور که گفتم vmaware امکاناتش بیشتر هست و بهتر , با توجه به لپ تاپ شما میتونید از همین vmaware استفاده کنید .
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

صفحه 18 از 18 اولین ... 8161718

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •