صفحه 1 از 8 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 74

موضوع: نصب دو ویندوز در یک سیستم

1. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نصب دو ویندوز در یک سیستم

دوستان عزیز سلام
    پارسال لپتاپ asus n53sv خریدم که روش ویندوز سون 64 بیت اورجینال بود
    که بعد چند وقت مجبور شدم از نسخه های 64 بیت ultimat استفاده کنم( البته اورجینال نیست )
    در حال حاضر هم قصد دارم که روش دو تا ویندوز نصب کنم
    یکی سون 64 بیت و دیگری اکس پی سرویس پک 3 32 بیت
    اما اول چند تا سوال میپرسم تا راهنماییم کنید
    در ضمن من تا به حال دو ویندوز روی یک سیستم نصب نکردم بنابراین از این کاری که دارم انجام میدم هیچ اطلاعاتی ندارم بنابراین لطف کنید کامل راهنمایی کنید
    من تنها چیزی که میدونم این است که باید درایور های اکس پی رو از سایت سازنده لپتاپ دانلود کنم همچنین باید هر کدام از سیستم عامل ها در یک درایو باشند
    سوال اول: وجود 2 ویندوز در یک سیستم روی سرعت و کارایی چقدر تاثیر دارد؟
    سوال دوم: نصب کدامیک باید در اولویت اول باشد؟
    سوال سوم: آیا مشکلی پیش میاد اگه مثلا روی سون بسته ی امنیتی نورتون Norton internet security رو نصب کنم
    و روی اکسپی بسته ی امنیتی ناد32 nod 32 internet smast security رو نصب کنم

2. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

1- اگر سیستم قوی دارید هیچگونه تاثیری ندارد.
    2- اول باید xp را نصب کنید و بعد 7 چون در غیر اینصورت بوت 7 خراب می شود.
    3- قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاید اما این یکی را مطمئن نیستم.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط cyrus
    1- اگر سیستم قوی دارید هیچگونه تاثیری ندارد.
    2- اول باید xp را نصب کنید و بعد 7 چون در غیر اینصورت بوت 7 خراب می شود.
    3- قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاید اما این یکی را مطمئن نیستم.
    بعضی از دوستان میگند
    بخاطر استفاده از دو سیستم عامل و فرمت پیاپی ممکنه هارد زودتر دچار خرابی شه.

5. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    بعضی از دوستان میگند
    دوست عزیز شما خودتون میگید پیاپی . استفاده دو سیستم عامل به هارد ربطی نداره (تا جایی که من میدونم) . هر یک ویندوز ها در درایو جداگانه نصب کنید .
    بهتره هارد رو با یه نرم افزار پارتیشن بندی خوب فرمت کنید .
    بنده خودم هاردمو یک بار پارتیشن بندی کردم ار موقعی که خریدم . بارها ویندوز عوض کردم فرمت کردم . بهتره بدبین نباشید .

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    دوستان عزیز سلام
    که بعد چند وقت مجبور شدم از نسخه های 64 بیت ultimat استفاده کنم( البته اورجینال نیست )
    در ضمن من تا به حال دو ویندوز روی یک سیستم نصب نکردم بنابراین از این کاری که دارم انجام میدم هیچ اطلاعاتی ندارم بنابراین لطف کنید کامل راهنمایی کنید
    من تنها چیزی که میدونم این است که باید درایور های اکس پی رو از سایت سازنده لپتاپ دانلود کنم همچنین باید هر کدام از سیستم عامل ها در یک درایو باشند
    سوال سوم: آیا مشکلی پیش میاد اگه مثلا روی سون بسته ی امنیتی نورتون Norton internet security رو نصب کنم

نوشته اصلی توسط abc3x
    بعضی از دوستان میگند
    دوست عزیز

توضیحات کامل از طرف دوستان ارایه شده است و فقط جهت یادآوری چندین مورد رو یادآوری می کنم :

1- اول باید xp را نصب کنید و بعد 7 چون در غیر اینصورت بوت 7 خراب می شود.

2 - نصب چند سیستم عامل در عمر هارد چندان تاثیری ندارد اما در مورد فرمت اگر به صورت ماهانه یا دو ماه یک بار هم درایو ها فرمت شوند مشکل خاصی به وجود نمی آید اما اگر شما تصمیم بگیرد روزانه یا به صورت هفتگی ویندوز عوض کرده یا درایو خود را فرمت کنید هارد شما آسیب می بیند.

3- برای بی نیازی از ویندوز xp و نصب آن مایکروسافت حالت xp mode را در ویندوز 7 تعبیه کرده که می توانید با جستجو در اینترنت در این مورد و طریق استفاده آن اطلاعاتی کسب کنید.

4 - بهتر است اگر می خواهید xp نصب کنید و سیستم خوبی هم داریدبا استفاده از نرم افزار هایی مانند VirtualBox اقدام به نصب یک ویندوز مجازی نمایید.

5 - اما در هر حال می توانید این دو ویندوز رو با نصب در درایو های جداگانه کنار همدیگر داشته باشید و در صورتی که سیستم خوبی هم داشته باشید مشکلی نخواهید داشت و نصب آنتی ویروس های متفاوت هم به نظرم مشکلی ایجاد نمی کند چون هر کدام به صورت جداگانه بوت می شوند و در نتیجه هیچ کدام بر دیگری تاثیری نخواهد داشت.

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

دوستان عزیز سلام
    اولا از ساپورت کردن ویندوز ایکس پی برروی لپ تاپ تون مطمئن شوید!
    ثانیا شما باید اول ویندوز XP رو نصب کنید از طریق بوت و پس از اتمام نصب یک درایو در حد50گیگ درست نماییدو دیسک ویندوز7 را داخل DVD+R قرار دهیدو حالا ستاپ ویندوز7 را اجرا و شروع به نصب کنید و درایوش را همان درایوی که ساختید قرار دهید وتا پایان نصب صبر نمایید وحالا LaPToP دارای دو ویندوز هست!

10. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط javad1993
    اولا از ساپورت کردن ویندوز ایکس پی برروی لپ تاپ تون مطمئن شوید!
    ثانیا شما باید اول ویندوز xp رو نصب کنید از طریق بوت و پس از اتمام نصب یک درایو در حد50گیگ درست نماییدو دیسک ویندوز7 را داخل dvd+r قرار دهیدو حالا ستاپ ویندوز7 را اجرا و شروع به نصب کنید و درایوش را همان درایوی که ساختید قرار دهید وتا پایان نصب صبر نمایید وحالا laptop دارای دو ویندوز هست!
    از ساپورت کردن چه جوری مطمئن بشم؟

11. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز فکر نکنم اینگونه باشد که لپ تاپی ویندوز xp را ساپورت نکند!! این ویندوز هنوز آنقدرها هم پیر نشده است و قاعدتاً باید بر روی انواع سیستم های قدیمی و جدید نصب شود. فقط برای لپ تاپ باید نسخه ی Student را نصب کنید.
    ویرایش توسط Cyrus : 03-07-2012 در ساعت 19:48
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    از ساپورت کردن چه جوری مطمئن بشم؟
    در اگر ساپورت نکند نصب نمیشود .در هنگام نصب قادر به شناسایی بعضی از سخت افزار های سیستم شما نمیشود .
    شما نسخه student Edition رو نصب کنید .
    لازم به ذکر است نسخه های موجود در سافتگذر جزء جدیدترین ها هستند و همگی لپتاب رو ساپورت میکنند. شما باید یکی از نسخه sata دار رو دانلود و نصب کنید .
    اگر صفحه دانلود این ویندوز ها رو مطالعه کنید بیشتر متوجه میشید .

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوستان عزیز تقریبا اطلاعات کافی و مفید را در زمینه سوال شما دادند.در کل وجود دو سیستم عامل روی یک سیستم در طول زمان باعث کاهش پایداری سیستم میشود.هر چقدر هم شما دقت به خرج بدهید بعد از مدت زمان کوتاهی سرعت ویندوزها کاهش میابد و در آخر ممکن است یکی از سیستمها دیگر بوت نشود.
    چنانچه بخواهید پایداری ویندوز شما افزایش یابد و در کوتاه مدت مجبور به تعویض ویندوز نشوید بهتر است اقدام به نصب ویندوز 7 کنید و سپس با نرم افزار ویژوال باکس در محیط 7 اقدام به نصب ایکس پی کنید.

16. نمایش تشکر

صفحه 1 از 8 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •