صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 74

موضوع: نصب دو ویندوز در یک سیستم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت تمامی دوستان.
    اگه مشکلی نداشته باشه می خوام بدونم چرا میخواین 2 تا سیستم عامل اونم 2تا ویندوز نصب کنید؟این سوالو واسه این میپرسم که اگه مشکل شما توی اجرا نشدن نرم افزارهاتونه چندین راه برای برطرف کردن این مشکل وجود داره و نیازی به نصب چند سیستم عامل بطور همزمان نیست

2. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehran_deadly
    اگه مشکلی نداشته باشه می خوام بدونم چرا میخواین 2 تا سیستم عامل اونم 2تا ویندوز نصب کنید؟این سوالو واسه این میپرسم که اگه مشکل شما توی اجرا نشدن نرم افزارهاتونه چندین راه برای برطرف کردن این مشکل وجود داره و نیازی به نصب چند سیستم عامل بطور همزمان نیست
    یکی از دلایلش اینه ویندوز xp نسبت به ویندوز 7 منابع سیستم رو کمتر استفاده میکنه . بنابراین ویندوز xp رو برای بازی نصب میکنم و با 7 کارای معمولیمو انجام میدم. بنده سخت افزارم اونقد قوی نیس که بازی کردن در ویندوز 7 یا xp براش فرقی نداشته باشه .
    به عنوان مثال بازی crysis در ویندوز 7 که تازه هم نصبش کردم میگیره (حتی قبل از اینکه نرم افزار ها کاربردی نصب کنم) ولی در ویندوز xp میتونم از بازی لذت ببرم.

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    یکی از دلایلش اینه ویندوز xp نسبت به ویندوز 7 منابع سیستم رو کمتر استفاده میکنه . بنابراین ویندوز xp رو برای بازی نصب میکنم و با 7 کارای معمولیمو انجام میدم. بنده سخت افزارم اونقد قوی نیس که بازی کردن در ویندوز 7 یا xp براش فرقی نداشته باشه .
    به عنوان مثال بازی crysis در ویندوز 7 که تازه هم نصبش کردم میگیره (حتی قبل از اینکه نرم افزار ها کاربردی نصب کنم) ولی در ویندوز xp میتونم از بازی لذت ببرم.
    خوب شما سخت افزارتون رو اورکلاک کنید ... پول دادید که ازش استفاده کنید نباید سخت افزار رو داد و راهتش گزاشت باید ازش تا میتونید استفاده کنید تا بترکه.فوقش میرید یکی دیگه میخرید

ویندوز 7 باعث میشه امکانات زیادی دسترسی داشته باشید و ویندوز xp باعث میشه سرعتتون خیلی بالا بره.

ولی در هر صورت نصب این دو ویندوز با یکدیگر در یک هارد زیاد توصیه نمی شود زیرا احتمال به هم خوردن هارد دیسک و استفاده XP از فایل های 7 هست چون من خودم یک موقعی از 7 و XP استفاده می کردم آیکن های XP مثل 7 شده بود ولی وقتی 2 هارد گرفتم این مشکل حل شد و یک چیز دیگه هیچوقت ویندوز دومتون رو روی آخرین پارتیشن هارد نصب نکنید.
    ویرایش توسط king_of_chaf : 31-07-2012 در ساعت 14:42
    نمایش امضاء

5. Data King

نوشته اصلی توسط mehran_deadly
    عزیز اکثرا به دلیل ساپرت نرم افزار ها و بازی ها دست به چنین کاری می زنند مثلا ساپورت ویندوز xp از بازی ها کامل هستش البته 7 هم کامله ها ولی کاربرا بیشتر اینطوری دوست دارند. و بسیاری از کاربرا هم مثل خودم یه ویندوز نصب می کنند یه لینوکس من بیشتر کارهای اینترنتی م رو با لینوکس انجام میدم که فوق العاده قدرتمنده از لحاظ امنیت و ... و 7 رو برای بازی در نظر گرفتم که کاملا هم آپدیتش می کنم چون برای بازی ها لازمه.

6. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hsp
    خوب شما سخت افزارتون رو اورکلاک کنید ... پول دادید که ازش استفاده کنید نباید سخت افزار رو داد و راهتش گزاشت باید ازش تا میتونید استفاده کنید تا بترکه.فوقش میرید یکی دیگه میخرید

ویندوز 7 باعث میشه امکانات زیادی دسترسی داشته باشید و ویندوز xp باعث میشه سرعتتون خیلی بالا بره.

ولی در هر صورت نصب این دو ویندوز با یکدیگر در یک هارد زیاد توصیه نمی شود زیرا احتمال به هم خوردن هارد دیسک و استفاده xp از فایل های 7 هست چون من خودم یک موقعی از 7 و xp استفاده می کردم آیکن های xp مثل 7 شده بود ولی وقتی 2 هارد گرفتم این مشکل حل شد و یک چیز دیگه هیچوقت ویندوز دومتون رو روی آخرین پارتیشن هارد نصب نکنید.
    خوب من اگه پول داشتم همون اول میرم یه سیتم خوب میخرم . چه کاریه سیستم بسوزه بد برم یکی دیگه بخرم .
    تداخل آیکن ها یا دو ویندوز رو تاحالا تجربه نداشتم .

لطفا از ارسال دو پست پشت سر هم خودداری کنید .

7. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Data King
    عزیز اکثرا به دلیل ساپرت نرم افزار ها و بازی ها دست به چنین کاری می زنند مثلا ساپورت ویندوز xp از بازی ها کامل هستش البته 7 هم کامله ها ولی کاربرا بیشتر اینطوری دوست دارند. و بسیاری از کاربرا هم مثل خودم یه ویندوز نصب می کنند یه لینوکس من بیشتر کارهای اینترنتی م رو با لینوکس انجام میدم که فوق العاده قدرتمنده از لحاظ امنیت و ... و 7 رو برای بازی در نظر گرفتم که کاملا هم آپدیتش می کنم چون برای بازی ها لازمه.

اگر برای ساپورت هست چرا از Virtaul Box یا Xp mode استفاده نمی کنند؟
    نمایش امضاء

8. Data King

نوشته اصلی توسط hsp
    اگر برای ساپورت هست چرا از virtaul box یا xp mode استفاده نمی کنند؟
    دیگه عزیزم اینو باید از خودشون بپرسین ( شوخی ) دیگه اینطوری دردسرش بالا میره و سخت میشه کار.

9. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Data King
    دیگه عزیزم اینو باید از خودشون بپرسین ( شوخی ) دیگه اینطوری دردسرش بالا میره و سخت میشه کار.
    بر عکس اینطوری که آسون تره چون شما یه نرم افزار می خوایی اجراش کنی بایت restart کنی بعد ری توی ویندوز نرم افزار رو اجرا کنی بعد باز بیای توی 7 ولی این طوری که من میگم توی ویندوز 7 هم میشه کار کرد.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. Data King

نوشته اصلی توسط hsp
    بر عکس اینطوری که آسون تره چون شما یه نرم افزار می خوایی اجراش کنی بایت restart کنی بعد ری توی ویندوز نرم افزار رو اجرا کنی بعد باز بیای توی 7 ولی این طوری که من میگم توی ویندوز 7 هم میشه کار کرد.
    یعنی فقط XP Mod فقط کار ری استارت رو آسون میکنه؟ VMWare هم همینطور؟

12. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط data king
    یعنی فقط xp mod فقط کار ری استارت رو آسون میکنه؟ vmware هم همینطور؟

شما فرض کن ویندوز رو مثل یک نرم افزار میکنه روی آیکنش دابل کلیک کنی نرم افزار باز میشه ویندوز بالا میاد و میتونی ازش استفاده کنی
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •