عرض سلام متقابل:)
پست شماره 147 و دو پست بعدش بهمراه توضیحات داخل لینکی که همانجا قرار داده ام.![]()
عرض سلام متقابل:)
پست شماره 147 و دو پست بعدش بهمراه توضیحات داخل لینکی که همانجا قرار داده ام.![]()
نمایش امضاءمن از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
VirtualBox.Extension.Pack.4.3.16-95972 که همراه نسخه VirtualBox چه کاربردی دارد با تشکر؟
سلام.
در لینک زیر در بخش 1.5 کاربرد اکستنشن پک رو نوشته که سافت گذر هم همینا رو در توضیحات این برنامه در سایت نوشته:
که بنده خودم دقیقاً نمیدونم اینا چی هستن اما فقط میدونم که یه سری امکانات به برنامه اضافه میکنه که در کار با ماشین مجازی راحتتر باشید و امکانات بیشتری داشته باشید.
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
دانلود VirtualBox 4.3.24 Build 98716 Final + Extension Pack با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :
VirtualBox 4.3.24 Build 98716 Final:
Extension Pack for VirtualBox 4.3.24 Build 98716 Final:
Changes in VirtualBox 4.3.24 (released 2015-03-02)
Information about the program:
Year of release: 2015
Platform: Windows® 8 / XP / Vista / 7
Language: Multilingual
File Size: 105.54 MB
Freeware
توجه : به دلیل تحریم ایران برای دانلود از سایت نرم افزار باید از روش های دور زدن تحریم ها استفاده کنید.
سلام دوستان نرم افزار Oracle VM VirtualBox را نصب کردم
سوالم این است که من میخواهم برنامه رافع رو نصب کنم که ویندوز 16بیت قبول میکند شاید 64 رو هم قبول کند و ویندوز فعلی من 32 است
اولا این نرم افزار کارم را راه میاندازد و درست دانلود کردم
دوما وقتی میزنم ویندوز مثلا 32 بیت که نصب کند و درایو مجازی را تایین میکنم باز مینوسد که اجرا نشد چکار باید انجام بدم
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها