نوشته اصلی توسط
Fill.Disparue
سلام وقت بخیر
مدت طولانی است که سیستم به شدت کند شده و چراغ هارد مرتبا خاموش و روشن می شود و بعضی وقت ها نیز روشن می ماند.
اول فکر کردم هارد بد سکتور شده با استفاده از نرم افزار خواستم مناطق بد سکتور را غیر فعال کنم. ولی برنامه ای که نصب کرده بودم این کار را برای بد سکتور هارد من انجام نداد.
یک هارد جدید خریداری کردم و بعد از پارتیشن و نصب ویندوز مجددا با کند بودن سیستم مواجه هستم.
با برنامه drive booster درایور هارو اپدیت کردم. باز هم سیستم کند هست.
چه کاری باید انجام دهم؟
هارد کاملا خالی است و ویروس ندارد. در هارد قبلی هنگام بالا آمدن ویندوز ( همون صفحه سیاه با ایکون چهار رنگ ویندوز) چراغ هارد روشن میماند و وارد ویندوز نمی شد.
سلام .
بعد از نصب هارد جدید و پارتیشن بندی و نصب ویندوز , که امیدوارم بصورت اصولی و صحیح انجام شده باشه , اشاره کردید که باز هم سیستم کند هست , منظور شما از کند بودن چیست ؟ تاخیر در زمان بالا امدن ویندوز یا اجرای برنامه ها و ... ؟؟؟
مشخصات سیستم تون چی هست , رم و هارد و سی پی یو , چون هر سه مورد در خصوص سرعت و ... اجرای برنامه ها و بالا امدن ویندوز مهم و تاثیر گذار هست . ضمنا از کابل های اتصال هم مطمئن شوید . در سیستم های قدیمی و ضعیف هم گاها اپدیت بایوس تاثیر گذار بوده . همچنین میتونید برنامه های استارتاپ رو چک کنید و موارد غیر ضروری رو دیزبیل کنید . تمپ ها و ... خالی کنید . (هارد قدیمی ) .
گویا ویندوز 7 دارید , جهت تست میتونید یه بار ویندوز 10 را هم نصب کنید و بزارید کامل درایورها نصب و اپدیت شوند ( انلاین باشید ) .
البته مشکلات سخت افزاری هم گاها در این خصوص تاثیر گذار هست .
ضمنا منتظر نظرات سایر کاربران هم باشید . ضمنا پست تون منتقل شد به بخش مباحث عمومی سیستم عامل ها
موفق باشید
بوک مارک ها