نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: کپی نشدن فایل‌هایی که نام آن‌ها طولانی‌ست در ویندوز 10

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question کپی نشدن فایل‌هایی که نام آن‌ها طولانی‌ست در ویندوز 10

درود بر شما

من یکسری فایل‌های ویدیویی دارم که حجم بسیار بالایی دارند. قصد دارم که این فایل‌ها رو در هارد اکسترنال کپی کنم. اما این فایل‌ها نام‌های بسیار طولانی دارند و موقع کپی کردن، سیستم عامل ویندوز اخطار میده (متن اخطار رو یادم نیست) و نمی‌تونم این فایل‌ها رو به هارد انتقال بدم. چطور این مشکل رو حل کنم. ممنون میشم اگر راه حلی هست بفرمایید.

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط deuxshiri
    درود بر شما

من یکسری فایل‌های ویدیویی دارم که حجم بسیار بالایی دارند. قصد دارم که این فایل‌ها رو در هارد اکسترنال کپی کنم. اما این فایل‌ها نام‌های بسیار طولانی دارند و موقع کپی کردن، سیستم عامل ویندوز اخطار میده (متن اخطار رو یادم نیست) و نمی‌تونم این فایل‌ها رو به هارد انتقال بدم. چطور این مشکل رو حل کنم. ممنون میشم اگر راه حلی هست بفرمایید.

درود .
    متن اخطار خیلی مهم هست و حتما باید بدونید و یا عکسی ازش بگیرید .

گاها نام های فارسی و یا وجود علائم و ... همراه نام ها چنین مشکلاتی رو پیش میارن . ضمنا فرمت هاردتون چیه ؟ قوانین حجم و سایز فایل ها در کپی یا انتقال به هاردتون با توجه به فرمتش مهم هست . با توجه به توضیحات تون در خصوص حجم بالای فایل ها احتمال میدم که هاردتون فرمتش NTFS نیست .
    اگه فقط مشکل از نام باشه , میتونید برای نمونه یکی از فایل هایی که کپی نمیشد را تغییر نام بدید و سپس مجددا تست کپی کنید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    متن اخطار خیلی مهم هست و حتما باید بدونید و یا عکسی ازش بگیرید .

گاها نام های فارسی و یا وجود علائم و ... همراه نام ها چنین مشکلاتی رو پیش میارن . ضمنا فرمت هاردتون چیه ؟ قوانین حجم و سایز فایل ها در کپی یا انتقال به هاردتون با توجه به فرمتش مهم هست . با توجه به توضیحات تون در خصوص حجم بالای فایل ها احتمال میدم که هاردتون فرمتش NTFS نیست .
    اگه فقط مشکل از نام باشه , میتونید برای نمونه یکی از فایل هایی که کپی نمیشد را تغییر نام بدید و سپس مجددا تست کپی کنید .
    سلام. مرسی از توضیحات‌تون. لطفا به عکس زیر نگاه کنید.
    https://uupload.ir/files/xna0_00.png

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. مرسی از توضیحات‌تون. لطفا به عکس زیر نگاه کنید.
    https://uupload.ir/files/xna0_00.png
    سلام .
    نگفتید هارد اکسترنال تون فرمتش چی هست ؟ NTFS یا FAT
    بهرحال میتونید برای تست , ابتدا یه کپی از فایل فوق بگیرید و سپس یا نامی کوتاه بهش بدید و تست کپی کنید ( البته احتمالش خیلی ضعیفه ربطی به تغییر نام داشته باشه ) , به این نام فایل ها توجه کنید , ( Win10_AIO_1903_Build_18362.145_x64_Softgozar.com.p art1 ) یا ( Acronis_True_Image_Home_2013_Plus_Pack_v16.6514_Bo otCD_Softgozar.com ) من مشکلی با این فایل ها اصلا ندارم در کپی و ...

و یا اینکه میتونید مجددا بعد از اکسترکت کردن , فشرده سازی کنید و فایل رو به دو بخش دو گیگی تقسیم کنید , با همون وین رار , و بعد تست کپی کنید . که به امکان زیاد با این روش دیگه مشکلی نداشته باشید در کپی و انتقال .
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    نگفتید هارد اکسترنال تون فرمتش چی هست ؟ NTFS یا FAT
    بهرحال میتونید برای تست , ابتدا یه کپی از فایل فوق بگیرید و سپس یا نامی کوتاه بهش بدید و تست کپی کنید ( البته احتمالش خیلی ضعیفه ربطی به تغییر نام داشته باشه ) , به این نام فایل ها توجه کنید , ( Win10_AIO_1903_Build_18362.145_x64_Softgozar.com.p art1 ) یا ( Acronis_True_Image_Home_2013_Plus_Pack_v16.6514_Bo otCD_Softgozar.com ) من مشکلی با این فایل ها اصلا ندارم در کپی و ...

و یا اینکه میتونید مجددا بعد از اکسترکت کردن , فشرده سازی کنید و فایل رو به دو بخش دو گیگی تقسیم کنید , با همون وین رار , و بعد تست کپی کنید . که به امکان زیاد با این روش دیگه مشکلی نداشته باشید در کپی و انتقال .
    سلام. مرسی از پاسخ‌تون.
    به عکس زیر توجه کنید.
    https://uupload.ir/files/x2gh_00.png

این مشکل کپی نشدن فایل در خود ویندوز هم هست. یعنی اگر مثلا این فایل رو در درایوی به جز C کپی/کات کنم، با همین ارور مواجه می‌شم. یکی از دلایلی که نمی‌خوام ویندوز عوض کنم این هست که نمی‌تونم فایل‌هامو جابه جا کنم.

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام. مرسی از پاسخ‌تون.
    به عکس زیر توجه کنید.
    https://uupload.ir/files/x2gh_00.png

این مشکل کپی نشدن فایل در خود ویندوز هم هست. یعنی اگر مثلا این فایل رو در درایوی به جز C کپی/کات کنم، با همین ارور مواجه می‌شم. یکی از دلایلی که نمی‌خوام ویندوز عوض کنم این هست که نمی‌تونم فایل‌هامو جابه جا کنم.
    سلام .
    ببینید دوست گرامی بزارید اول یه مروری کنیم .
    در تصویر اول شما ارور too large for destination file system هست که برای عدم کپی یا انتقال فایل های حجیم هست و دو راه دارید :
    روش اول : فلاش یا هاردتون که فرمت Fat یا Fat32 هست , را باید تغییر بدید به NTFS , چون کپی یا انتقال در Fat32 اندازه فایل باید کمتر از 4 گیگ باشه ,
    برای تغییر فرمت ابتدا روی فلش یا هارد اکسترنال تون کلیک راست کنید و سپس گزینه فرمت را بزنید و از قسمت فایل سیستم گزینه NTFS رو بهش بدید و سپس گزینه فرمت رو بزنید . یادتون باشه که داخل فلاش تون اطلاعاتی نداشته باشید , چون با فرمت کردن کلیه اطلاعات داخل فلاش حذف میشن , اما اگه نمیخواهید تغییر فایل سیستم بدید از روش دوم استفاده کنید .
    روش دوم : توسط برنامه های تقسیم کننده فایل ها مثل hj split فایل حجیم تون رو به چند بخش تقسیم کنید . این برنامه رو خودم تست کردم و مشکلی در تقسیم و سپس ادغام مجدد نداره .
    خوب حالا یکی از این دو روش رو تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید . حتما تست کنید و سپس نتیجه رو اطلاع بدید .
    اگه از hj split خواستید استفاده کنید و نتونستید پیدا کنید اطلاع بدید تا آپلود کنم و روش کار رو هم توضیح بدم .

--------------------------------
    خوب برسیم به پست اخیرتون که اشاره کردید در خود ویندوز 10 هم , همین مشکل دارید , ابتدا اپدیت ویندوز رو بزنید و بعد از اپدیت و ریستارت سیستم , اگه بازم مشکل داشتید در زمان کپی یا انتقال فایل انتی ویروس تون را غیر فعال کنید و سپس تست کنید . اگه بازم مشکل داشتید این لینک و این لینک رو مطالعه بفرمایید .
    ضمنا مطمئن هستید که در انتقال یا کپی نشدن فایل ها در سایر درایوهای ویندوز هم همین ارور رو میاره ؟ برای کپی یا انتقال سایر فایل هاتون هم همینطوریه ؟
    ویرایش توسط S!RUS : 30-01-2021 در ساعت 00:33 دلیل: ادیت متن
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)