نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل در نصب ویندوز

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در نصب ویندوز

سلام...من یه مشکلی برام پیش اومده که هرکاری میکنم نمیتونم ویندوز نصب کنم اصلا ستاپ نصب ویندوز در حالت بوت نمیاد چه با usb چه با دی وی دی البته میاد که پیام بده برای ادامه یه کلید بزنید اما وقتی اینتر میزنم ستاپ نصب ویندوز نمیاد و یه صفحه سیاه میاد یا روی لودینگ ویندوز گیر میگنه...ویندوز 10 نسخه 64 بیت میخوام نصب کنم و از طریق usb هم میخوام نصب کنم...مدل مادربوردم asus z170 pro gaming هستش و هارد ssd 120 گیگ هم دارم که ویندوزو میخوام روش نصب کنم...کسی میدونه مشکل چیه که نصب ویندوز نمیاد؟

2. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehrdad1373
    سلام...من یه مشکلی برام پیش اومده که هرکاری میکنم نمیتونم ویندوز نصب کنم اصلا ستاپ نصب ویندوز در حالت بوت نمیاد چه با usb چه با دی وی دی البته میاد که پیام بده برای ادامه یه کلید بزنید اما وقتی اینتر میزنم ستاپ نصب ویندوز نمیاد و یه صفحه سیاه میاد یا روی لودینگ ویندوز گیر میگنه...ویندوز 10 نسخه 64 بیت میخوام نصب کنم و از طریق usb هم میخوام نصب کنم...مدل مادربوردم asus z170 pro gaming هستش و هارد ssd 120 گیگ هم دارم که ویندوزو میخوام روش نصب کنم...کسی میدونه مشکل چیه که نصب ویندوز نمیاد؟
    سلام
    یه ویندوز دیگه رو تست کنید شاید این خراب
    یاعلی

3. ناظم بخش reza_best74 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ویندوز رو از کجا دانلود کردید ؟
    با چه نرم افزاری بوت می کنید ؟
    تا چه مدت روی لودینگ گیر میکنه ؟؟
    موقعی که سیاه میشه تصویر اگه مانیتور دارید پشتش کابلی رو که بهتون تصویر میده رو یک لحظه قطع کنید بعد 30 ثانیه وصل کنید نتیجه رو بگید ؟

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •