نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: حذف کامل ویندوز

1. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question حذف کامل ویندوز

سلام
    دوستان من قبلا ویندوز 10 نصب کرده بودم و به دلایلی دوباره ویندوز 8.1 و نصب کردم. الان قصد دارم که در کنار ویندوز 8.1، اوبونتو نصب کنم کنم. نکته‌ای که هست در هنگام نصب اوبونتو، سیستم عامل اوبونتو نوع سیستم عاملی که قرار است در کنارش نصب بشه رُ مشخص می‌کنه. همانطور که گفتم در حال حاضر من ویندوز 8.1 دارم، اما اوبونتو ویندوز 10 نشون میده. علتش هم اینه که قبلا ویندوز 10 نصب بوده. حالا سوال من اینه که من در کجای نصبم اشتباه کردم که همچنان ویندوز 10 به عنوان نوع سیستم عامل مشخص میشه. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    من از لینوکس سر درنمیارم ولی حتما ویندوزت رو درست حذف نکردی
    پارتیشن بندی کردی ؟

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MASAF
    سلام
    من از لینوکس سر درنمیارم ولی حتما ویندوزت رو درست حذف نکردی
    پارتیشن بندی کردی ؟
    سلام. ابتدا سپاس گذارم برای پاسختون.
    نکته همینجاست که من نمی‌دونم چطور باید ویندوز به طور کامل حذف بشه. من وقتی می‌خوام ویندوز و دوباره نصب کنم، درایو C و انتخاب می‌کنم و رو همون نصب می‌کنم. ولی کاملا پاک نمیشه. میشه یک راه حل بگین. ممنون.
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SinaJEE
    نکته همینجاست که من نمی‌دونم چطور باید ویندوز به طور کامل حذف بشه. من وقتی می‌خوام ویندوز و دوباره نصب کنم، درایو C و انتخاب می‌کنم و رو همون نصب می‌کنم. ولی کاملا پاک نمیشه. میشه یک راه حل بگین. ممنون.
    سلام .
    برای حذف ویندوز قبلی و نصب ویندوز جدید , به روال معمولی
    در زمانیکه به مرحله انتخاب پارتیشن ویندوز که همان ( C ) و پارتیشن پریماری هست , رسیدید , روی اون کلیک کنید و از پایین پنجره گزینه (Drive options (Advanced را میزنید تا سایر گزینه ها مشخص شود و سپس گزینه فرمت را انتخاب میکنید و پس از چند لحظه فرمت میشه ( پیامی هم مبنی بر حذف کامل اطلاعات پارتیشن فوق را میاره که اوکی میکنید ) . و سپس مجددا برای اطمینان بیشتر اون را انتخاب میکنید و ادامه کار نصب ویندوز ......
    این سه تصویر هم برای راهنمایی بیشتر شما , اگه سوالی در خصوص نصب ویندوز هم داشتید , در خدمتیم .

1.win.jpg 2 . win.jpg win . 3.jpg

نکته : چون شما یه ویندوز دیگه هم دارید , اشتباه نکنید و پارتیشن ویندوز اولی را فرمت کنید ,

ضمنا بنده در خصوص سیستم عامل ابونتو اصلا تجربه ای ندارم این لینک را حتما مطالعه کنید :

عنوان: آموزش نصب همزمان ویندوز و ابونتو در یک سیستم
    مشاهده صفحه

البته در این خصوص میتونید جستجویی هم خودتون داشته باشید , لینکهای اموزشی بیشتری را میتونید پیدا کنید .
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SinaJEE
    خواهش میکنم
    اهان
    شما اصلا از طریق بوت نصب میکنید ویندوز رو یا از طریق ستاپ؟
    باید با کلید F8 یا F12 وارد بوت بشید و از طریق بوت نصب کنید

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MASAF
    خواهش میکنم
    اهان
    شما اصلا از طریق بوت نصب میکنید ویندوز رو یا از طریق ستاپ؟
    باید با کلید F8 یا F12 وارد بوت بشید و از طریق بوت نصب کنید
    من از طریق بوت نصب می‌کنم. یک فلش و بوال می‌کنم بعد کمه F12 و می‌زنم وبعد شروع ب نصب می‌کم.
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    به احتمال زیاد فایل های هر دو ویندوز الان روی یک درایو هستن.
    شما این مسیر رو در ویندوز ببینید در قسمتی که برای من windows 7 نوشته، شما دو تا سیستم عامل دارین یا یکی؟
    اگه دوتا دارین، میتونین اون 10 رو حذف کنید. البته با این کار ممکنه دیگه ویندوز شما بالا نیاد و فقط اوبونتو بالا بیاد. اگه این اتفاق افتاد، بایستی دوباره bootlloader لینوکس خودتونو تعمیر کنید که توی اینترنت زیاد مطلب در موردش پیدا میشه.
    البته فقط وقتی مطمئن شدید این کار رو انجام بدین چون کار کردن با دو سیستم عامل همزمان مشکلات خاص خودش رو داره.

Capture.jpg

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SinaJEE
    من از طریق بوت نصب می‌کنم. یک فلش و بوال می‌کنم بعد کمه F12 و می‌زنم وبعد شروع ب نصب می‌کم.
    وقتی به قسمت نصب میرسید باید درایو ویندوز رو حذف کنید که یه درایو سیسنمس هم داره اونم حذف کنید

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •