با خود ویندوز نمیشه بوت تیبلش کرد چون باید در حالت GPT باشه
برای هارد های بالای 2 ترا باید بصورت GPT پارتیشن بندی کرد که لازمه ویندوز رو در حالت UEIF نصب کنید که منم مشکلم اینه که نمیشه در این حالت نصب کرد
همه ی این کار ها رو کردم
توی بایوس هم میاره که DVD و یا فلش UEFI هست اما از روی دیویدی اصلا بوت نمیشه و از روی فلش هم مستقیم میره برای ریکاوری ویندوز در حالی که ویندوزی روش نبوده اصلا
شما میخواید یک پارتیشن 3 ترابایتی بسازید؟ اگه یک پارتیشن با این سایز میخواید بله نمیشه در حالت MBR، امّا اگه میخواید پارتیشن بندی کنید مشکلی با MBR وجود نداره. در مورد Bootable کردن به صورت GPT هم همه جا با Rufus پیشنهاد شده انجام بدید. من باز میگردم ببینم با CMD میشه این کارو انجام داد یا نه.
**** پی نوشت: پیدا کردم طریقه Bootable کردن به صورت درایو UEFI رو، از این لینک متوجه میشید چه جوری باید Bootable کنید با ویندوز.
سیستم خانگی یا لپ تاپ هست ؟ چه لپ تاپی دارید ؟ اگه سیستم خانگی دارید چه مادربردی دارد ؟ موارد فوق را در جهت بررسی بیشتر اشاره کردم .
ضمنا میتونید این لینک را هم مطالعه کنید .
عنوان: How to install Windows on 3TB or 4TB and larger HDD
البته فکر کنم یه اشتباهی این وسط رخ داده , در مورد استفاده از هارد سه ترابایتی , و یا تقسیم ان به چند پارتیشن و یا یک پارتیشن .
MY ALBUM
کاربران عزیز لطفا قبل از هر گونه فعالیتی قوانین و مقررات انجمن مطالعه شود .
هر گونه تبلیغات در پست و امضا>>> بن دائم و اخراج کاربر
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام دوستان، من هم تقریبا مشکلی مثل مشکل دوست قبلی دارم.
در حال حاضر یک ویندوز 8.1 دارم که به صورت UEFI نصب شده، چون بار قبلی هارد 4 ترا خریدم و مجبور شدم کل هارد رو GPT کنم تا بشه بالای 2 ترا رو استفاده کرد.
حالا یک ویندوز 10 دارم و میخوام نصبش کنم که همون Mising winload.efi 0xc0000359 رو میده. کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها