نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: ارور در هنگام نصب اوبونتو

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ارور در هنگام نصب اوبونتو

سلام دوستان
    من دیروز با فلش اوبونتو نصب کردم دقیق همراه با اموزاش های که توی سایت ها بود پیش رفتم در حین نصب هم به اینترنت وصل بودم که اپدیتاشو بگیره بعد نیم ساعت اینطورا که همه ی اپدیتارو گرفت و اوبونتو اخرای نصبش بود یهو یه ارورر اومد اوکی کردم نشد بعد کنسل کردم یه پیام ریاستارت اومد ریست کردم دیگه وندوز 8 ک روی سیستم داشتم بالا نیومد هر کاری کردم نشد هاردو زدم به یه سیستم دیگه اصن هاردو نشناخت
    دوستان گفتن پارتیشن تیبل و مستر بوت به مشکل خورده با کلی کارو اینا تونستم درستش کنم (البته اگه شده باشه!) از دیشب سیستم هاردمو میشناسه ولی میخوام ویندوز نصب کنم ارورر میده میخوام فرمت کنم ارورر میده
    هاردو زدم به یه سیستم دیگه اونجا کار کرد هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه روش کلیک که میکردم ارورر میومد که باید فرمت کنم
    حالا با این توضیحات اگه کسی میدونه سیستم چه بلایی سرش اومده کمکم کنه
    عکسم اگه لازم بود بگید بزارم
    ممنون

dgRc.jpgfgRc.jpgggRc.jpg
    ویرایش توسط 7sky : 29-06-2014 در ساعت 22:04 دلیل: ویرایش عنوان تاپیک
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط paya_amin
    سلام دوستان
    من دیروز با فلش اوبونتو نصب کردم دقیق همراه با اموزاش های که توی سایت ها بود پیش رفتم در هین نصب هم به اینترنت وصل بودم که اپدیتاشو بگیره بعد نیم ساعت اینطورا که همه ی اپدیتارو گرفت و اوبونتو اخرای نصبش بود یهو یه ارورر اومد اوکی کردم نشد بعد کنسل کردم یه پیام ریاستارت اومد ریست کردم دیگه وندوز 8 ک روی سیستم داشتم بالا نیومد هر کاری کردم نشد هاردو زدم به یه سیستم دیگه اصن هاردو نشناخت
    دوستان گفتن پارتیشن تیبل و مستر بوت به مشکل خورده با کلی کارو اینا تونستم درستش کنم (البته اگه شده باشه!) از دیشب سیستم هاردمو میشناسه ولی میخوام ویندوز نصب کنم ارورر میده میخوام فرمت کنم ارورر میده
    هاردو زدم به یه سیستم دیگه اونجا کار کرد هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه روش کلیک که میکردم ارورر میومد که باید فرمت کنم
    ممنون

dgRc.jpgfgRc.jpgggRc.jpg
    شما باید یکمی از فضا رو اگه اشتباه نکنم و ننویسم به swapیا یه چیز توهمین مایه ها اختصاص میدادین که احتمالا ندادین بعد سیستم اقدام کرد به فرمت درایو هاتون.برای خودم چنین مشکلایی ئیش اومده وقابل بازگشت نیست به احتمال زیاد.حداقل من دنبالش نرفتم.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    من دیروز با فلش اوبونتو نصب کردم دقیق همراه با اموزاش های که توی سایت ها بود پیش رفتم در هین نصب هم به اینترنت وصل بودم که اپدیتاشو بگیره بعد نیم ساعت اینطورا که همه ی اپدیتارو گرفت و اوبونتو اخرای نصبش بود یهو یه ارورر اومد اوکی کردم نشد بعد کنسل کردم یه پیام ریاستارت اومد ریست کردم دیگه وندوز 8 ک روی سیستم داشتم بالا نیومد هر کاری کردم نشد هاردو زدم به یه سیستم دیگه اصن هاردو نشناخت
    ممنون

dgRc.jpgfgRc.jpgggRc.jpg

سلام دوست عزیز

احتمالا شما در هنگام نصب بجای alongside windows از گزینه ی Something else استفاده کردین و همونطور که جناب ali79 هم اشاره کردن با پارتیشن بندی و مفاهیم Primary و Extended و Logical و Swap آشنایی نداشتین این مشکل (و همینطور ارور) براتون پیش آمده.

حالا من از این جمله ی شما «هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه»
    متوجه نشدم که آیا اطلاعات پارتیشن بوت شما هم برگشته و ویندوز بوت میشه و یا خیر ، اما در هر صورت اگر سیستم با ویندوز بوت میشه دستور chkdsk c: /f /r را در کامند پرامپت برای هر کدام از پارتیشن ها اجرا کنید. (هر بار بجای :c نام درایو های مختلف خودتون را تایپ و دستور را اجرا کنید )
    اگر هم بوت نمیشه بوسیله ی DVD ویندوز 8 سیستم را بوت کنید و وارد کامند پرامپت بشین و باز دستور chkdsk c: /f /r را اجرا کنید ، و بعد از ری استارت کردن مجدد اقدام به نصب ویندوز کنید.

اما پارتیشنی که فرمودین روش اطلاعات مهمی دارین را فرمت نکنید و برای بازگرداندنش :
    بعد از نصب ویندوز در disk managament به نام و Volume هر پارتیشن هم توجه کنید تا حروف بطور صحیح و غیر تکراری باشن ، برای تعیین حرف مربوط به هر پارتیشن با راست کلیک بر روی آن و انتخاب گزینه ی Change drive letter میتوانید اینکار را انجام دهید. همچنین نام Volume هر درایو را چک کنید تا حرف نا متعارفی توش نباشه . (من یا سیستمهایی مواجه شدم که بخاطر نصب ناقص لینوکس و یا ویروس و یا عیوب دیگر حرف * یا ؟ بطور خودکار به Volume مربوطه افزوده شده و همین موضوع باعث عدم نمایش پارتیشن شده )

بعد دستور دستور chkdsk c: /f /r را برای این پارتیشن هم اجرا کنید.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream
    سلام دوست عزیز

احتمالا شما در هنگام نصب بجای alongside windows از گزینه ی Something else استفاده کردین و همونطور که جناب ali79 هم اشاره کردن با پارتیشن بندی و مفاهیم Primary و Extended و Logical و Swap آشنایی نداشتین این مشکل (و همینطور ارور) براتون پیش آمده.

حالا من از این جمله ی شما «هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه»
    متوجه نشدم که آیا اطلاعات پارتیشن بوت شما هم برگشته و ویندوز بوت میشه و یا خیر ، اما در هر صورت اگر سیستم با ویندوز بوت میشه دستور chkdsk c: /f /r را در کامند پرامپت برای هر کدام از پارتیشن ها اجرا کنید. (هر بار بجای :c نام درایو های مختلف خودتون را تایپ و دستور را اجرا کنید )
    اگر هم بوت نمیشه بوسیله ی DVD ویندوز 8 سیستم را بوت کنید و وارد کامند پرامپت بشین و باز دستور chkdsk c: /f /r را اجرا کنید ، و بعد از ری استارت کردن مجدد اقدام به نصب ویندوز کنید.

اما پارتیشنی که فرمودین روش اطلاعات مهمی دارین را فرمت نکنید و برای بازگرداندنش :
    بعد از نصب ویندوز در disk managament به نام و Volume هر پارتیشن هم توجه کنید تا حروف بطور صحیح و غیر تکراری باشن ، برای تعیین حرف مربوط به هر پارتیشن با راست کلیک بر روی آن و انتخاب گزینه ی Change drive letter میتوانید اینکار را انجام دهید. همچنین نام Volume هر درایو را چک کنید تا حرف نا متعارفی توش نباشه . (من یا سیستمهایی مواجه شدم که بخاطر نصب ناقص لینوکس و یا ویروس و یا عیوب دیگر حرف * یا ؟ بطور خودکار به Volume مربوطه افزوده شده و همین موضوع باعث عدم نمایش پارتیشن شده )

بعد دستور دستور chkdsk c: /f /r را برای این پارتیشن هم اجرا کنید.

درایو ویندوزو با یه سیستم دیگه به کلی فرمت کردم
    الان فقط میخوام اون یه درایو اطلاعاتش برگرده هنوز فرمتس نکردم
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

درایو ویندوزو با یه سیستم دیگه به کلی فرمت کردم
    الان فقط میخوام اون یه درایو اطلاعاتش برگرده هنوز فرمتس نکردم
    برای بازگرداندن و ریکاوری پارتیشن مورد نظرتون میتونین پست زیر را مشاهده کنید و از نرم افزار DiskGetor Data Recovery که جناب aminabbasi گفتن استفاده کنید

نرم افزار بازگردانی درایوهای حذف شده بعد از نصب ویندوز
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream
    برای بازگرداندن و ریکاوری پارتیشن مورد نظرتون میتونین پست زیر را مشاهده کنید و از نرم افزار DiskGetor Data Recovery که جناب aminabbasi گفتن استفاده کنید

نرم افزار بازگردانی درایوهای حذف شده بعد از نصب ویندوز
    خیلی نرم افزار خوبی بود مرسی واقعا
    مشکلم حل شد
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

برای نصب اوبونتو باید حداقل دو پارتیشن در نظر بگیرین. یکی SWAP که حداقل برابر با مقدار رم فعلی سیستم باشه، مثلا اگر دو گیگ رم داره سیستم حداقل 2048 مگابایت هم به این اختصاص بدین. پارتیشن بعدی روت هست که با علامت / نشون داده می شه و اغلب مواقع حدود 20 گیگ براش کافیه. تو این پارتیشن همه برنامه ها و پکیج ها نصب می شن. اگر خودتون مایل بودین که لزومی هم نداره می تونین یه پارتیشن Home هم اضافه کنید. این پارتیشن معادل پوشه کاربری شما تو ویندوز هست که دسکتاپ و تنظیمات شخصی شما در اون ذخیره می شن. اگر درایو ویندوز شما پاک بشه کل فایلهای شما تو دستکتاپ و سایر بخشهای My Documents شما پاک میشه، اما تو لینوکس میشه پارتیشین جدا برای اینکار در نظر گرفت که اگر احیانا مشکلی پیش اومد این فایلهای پاک نشن. لزومی نداره سایر درایو هاتونم بصورت Ext4 فرمت کنید، تمامی لینوکسها قابلیت خوندن فایل سیستمهای ویندوزی رو دارن و می تونن اونها رو Mount کنن.

بازم اگر ترسیدین دسته گل به آب بدین بهتره رو یه سیستم دیگه مدتی با لینوکس سر و کله بزنین بعد کنار ویندوز ازش استفاده کنین، و یک توصیه، با ترمینال لینوکس اصلا، اکیدا و هرگز شوخی نکنید!

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •