نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: [مسابقه] چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟

1. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Arrow [مسابقه] چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟

می‌خواهیم در یک بازی جالب به دیگران بگوییم که چرا گنو/لینوکس را دوست داریم و چرا از آن استفاده می‌کنیم. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که به هر روش ممکن به دیگران بگویید “چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟” یا “چه کارهای جالبی با گنو/لینوکس انجام می‌دهم؟”.
    برای مشاهده جزییات این مسابقه + جوایز به آدرس زیر بروید :

مسابقه: چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟

ویرایش توسط The king : 30-01-2013 در ساعت 18:38

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Thumbs up

برای شروع از خودم :
    گنو/لینوکس با کلاسه
    متمایزه
    سریعتره
    قوی تره
    امن تره
    مشکل پسنده
    زیباست
    با سرور ها بیشتر سازگاره
    و ....

4. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

من توزیع mint رو دوست دارم چون هم سبک هست و هم خیلی سرعتش خوبه
    و نیاز نیست روش آنتی ویروس نصب بشه و امن هم هست
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Smile چرا گنو/لینوکس را دوست دارم؟

چرا گنو لینوکس را دوست دارم؟
    "چرا گنو لینوکس را دوست دارم؟" عنوان مسابقه ایه که فروشگاه سیتو با حمایت چند تا سازمان دیگه برگزار کرده و من هم این مطلب رو می نویسم تا هم در مسابقه شرکت کنم و هم این که شاید بتونم یه نفر رو وارد دنیای گنو لینوکس کنم.
    خوب! اول می گم که چرا وارد گنو لینوکس شدم:
    من آدمی هستم که به شخصی سازی و گرافیک خیلی اهمیت می دادم و می دم و از طرفی سیستم عاملم win 7 بود،یه سیستم عامل نسبتا خشک با ظاهری تکراری
    همین طور که می دونید ویندوز قابلیت شخصی سازی بسیار پایینی داره و این برای من خیلی سخته که نتونم حداقل شکل سیستم عاملم رو تغییر بدم؛ بنابراین به دنبال سیستم عاملی گرافیکی و با قابلیت شخصی سازی بیشتر نسبت به ویندوز گشتم تا در برنامه ی صفرویک (الآن اسمش شده برخط) با گنولینوکس و ویژگی هاش آشنا شدم و کار با اونو شروع کردم،خیلی هم راضیم چون این سیستم عامل ها عین خمیر می مونن،هر جور که دلت می خواد و به هر شکلی که دلت بخواد می تونی تغییرش بدی(این از open source بودنش نشئت می گیره)
    یه ویژگی دیگه که باعث شده گنولینوکس لیلی من باشه اینه که میزکار های متفاوت و متنوعی داره یعنی مثل ویندوز نیست که فقط و فقط یه شکل داشته باشه(یه نوار با دکمه استار اون پایین و ..)
    برای تفهیم بیشتر به این عکسا نگاه کنید:

همه ی این عکسا از یه سیستم عامل گرفته شده ولی همون طور که می بینید شکل هاشون با هم سر تا پا فرق می کنه،این باعث می شه که کاربر با آزادی کامل (موقع لاگین) میزکارش رو طبق سلیقه ی خودش انتخاب کنه.
    فقط این سه تا میزکار نیستنا!خیلی میزکار داریم تو گنو لینوکس!!!، من که 6 ماهه لینوکس کار می کنم حدود 10 تا میزکار می شناسم: حتی یه میز کار هم داریم که برای بچه است و خیلی ساده و خوشگل که نظر بچه ها رو جلب می کنه و خیلی چیزا بهشون یاد می ده(البته خودم تا حالا نصبش نکردم)
    عکسایی که بالا دیدین یکم خشک به نظر می رسند چون میز کار های خالصن؛ ولی بعد یکم وقت گذاشتن و سلیقه به خرج دادن می تونید خیلی گرافیکی و زیبا ترش کنید،حالا به عکسای پایین نگاه کنید:(لینک عکسا رو تو یه تب جدید باز کنید تا جزئیات رو بهتر ببینید)

2 از این ها همون میزکار هان ولی بعد از یکم شخصی سازی!

برای دیدن عکسای بیشتر به این لینک برید و تو صفحات تاپیک یه گشتی بزنید و حظ کنید(بهتر 40 صفحه آخر رو ببینید که به تاریخ روز نزدیک ترند)
    عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس
    یه چیز دیگه که توی گنو لینوکس دیدم software center هستش که خیلی کار نصب نرم افزار رو راحت کرده و دیگه لازم نیست واسه یه نرم افزار کل اینترنت رو بگردم(البته بعضی از نرم افزار ها توش نیستن که تعداد و استفاده شون کمتره نسبت به بقیه)
    software center یه جور برنامست که توش لیست نرم افزار ها+توضیح درباره اون نرم افزار +دکمه Download و نصبش وجود داره
    حتما می گید "خوب win 8 هم یه همچین چیزی داره" ولی با مقایسه تعداد نرم افزار ها متوجه برتری software center می شید، البته فکر کنم یه چیزی شبیه این رو مک داشته ولی من چیز زیادی از مک نمی دونم.
    تعداد نرم افزار های سافتور سنتر اوبونتو = بیش از40000
    تعداد نرم افزار های app store ویندوز 8 = حدود 9000
    البته آماری که من دادم واسه چند ماه پیشه ها!!آمار جدید ندارم ،اگه یه روزی هم تعداد نرم افزار های app store بیشتر شه باز هم یه مشکلی هست اون هم اینه که تعداد زیادی از نرم افزار هاش 30 روزه هستند یعنی نسخه آزمایشین و بعدش باید پول بدید و از اونجایی که تو ایران زندگی می کنیم بعید می دونم کار راحتی باشه(باید اعتراف کنم سافتور سنتر هم نرم افزار غیر رایگان هم داره ولی تعدادشون اونقدر کمه که به چشم نمیان)
    گنو لینوکس ویژگی های دیگه ای هم داره که باعث جذابیت بیشترش می شه ولی از اون جایی که متن داره خیلی طولانی می شه و من نمی خوام سرتون رو درد بیارم واگذارشون می کنم به خودتون(حالا یکیشو می گم حال کنید:"گنو لینوکس ویروس نداره" )
    خوب رسیدیم به آخرای مطلب،می خوام یه خلاصه و بهتون یه پیشنهاد دوستانه کنم
    من عاشق شخصی سازی و گرافیکم و هردو شون رو به نحو احسن توی گنو لینوکس پیدا کردم.
    گنو لینوکس open source هستش بنابراین هر جوری که دلتون بخواد می تونید تغییرش بدید و در حین آزادی عمل خیلی چیزها یاد بگیرید
    و پیشنهاد و درخواستم اینه که حداقل یه ساعت هم که شده درباره گنو لینوکس تحقیق کنید، پشیمون نمی شید!
    و در آخر به قول یکی از اعضای انجمن فارسی اوبونتو (که احتمالا از داورای مسابقه هست): "کیبردتون آزاد"
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 30-01-2013 در ساعت 18:28 دلیل: تغیرر سایز عکس ها و پیوست آن ها

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

قدرتمند، امنیت، پایدار، به روز بودن، نرم افزارهای مطمئن، رایگان بودن و و و

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •