صفحه 1 از 15 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 146

موضوع: مباحث لينوكس

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث لينوكس

بنده در این تاپیک سعی میکنم شما را با توزیع های مختلف لینوکس آشنا کنم تا شما هم مثل بنده از دنیای آزاد لذت ببرید
    فعلا تاپیک رو ایجاد کردم و یه اسکرین شات از صفحه خودم براتون میگذارم تا اگه سوالی بود جواب بدم
    در پست های بعدی به تحلیل و تجزیه توزیع ها می پردازیم

برای دیدن سایز اصلی عکس روی عکس کلیک کنید و یا برای خارج نشدن از تاپیک روی عکس راست کلیک کنید و بزنید open link in new tab
    موفق باشید

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: گنو / لینوکس

همیشه تو کف لینوکس بودم///

دوست عزیز اگه ممکنه اموزش نصب ubuntu رو در کنار ویندوز بزار

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

سلام
    من تنها که سیستم عامل لینوکس (Ubuntu) و مکینتاش (Mac OSx) رو قبول دارم و از ویندوز هم بیشتر قبولشون دارم
    این به این معنی نیست که از نسخه های دیگه لینوکس(Kubuntu,Xubuntu,Suse ...) و سیستم عامل های(Windows7,XP) دیگه استفاده نمیکنم بلکه من از همشون استفاده می کنم ولی باید قبول کرد که Ubuntu و Mac یه چیز دیگه هست.

بیایید تا لینوکس را در کشور گسترش دهیم....

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

به به
    خوشحالم که طرفدار های لینوکس همه جا هستند
    من خودم آموزش نصب کوبونتو رو به علاوه نصب Vbox نوشتم که میتونی از لینک زیر بخونیش
    کد:
    http://wiki.ubuntu.ir/Installation/virtualBox
    به همراه عکس هست و کامل توضیح داده شده
    در ضمن دوستان میتونن اگه نظری دارند در مورد آموزش بگن تا اصلاحش کنم
    در انتهای آموزش لینک بحث در مورد آموزش موجوده که میتونید اون رو هم مطالعه کنید

اوبونتو یا کوبونتو نصابهای شبیه به هم دارند در نتیجه با خوندن این آموزش شما نصب هر دو رو یاد میگیرید (‌در ضمن این آموزش فراتر از یه آموزش معمولیه و نکاتی که اصلا نیاز به اجراش نیست رو هم توضیح داده ، مثل اتصال خودکار پارتیشن ها )

بنده هم از توزیع آرچ استفاده میکنم ،‌توزیعی که باعث شد دیگه ویندوز نصب نکنم و کاملا مستقل بشم به دلیل اینکه فوق پایداره و تمام نیاز های یه کاربر رو با برنامه های فراوانش برطرف میکنه ولی نصبش یکم سخته
    یه کتاب برای نصب آرچ در ۱۵۰ صفحه نوشتم که در حال ویرایشش هستم
    برای شروع بهترین توزیع همین اوبونتو هست
    سوالی بود در خدمتم

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehrdad

عزیزم خیلی را حته البته اگر بخوای ورژن 10.04 یا 10.10 رو نصب کنی.
    تو ویندوز Cd اوبونتو رو میزاری و اون رو باز می کنی ،تو Cd یه فایل هست به نام wubi.exe ،اجراش کن و بعد باید انتخاب کنی که کجا نصب بشه و چه قدر بهش فضا بدی بهد هم که یوزرنیم و پسورد انتخاب می کنی(دقت کنید یوزرنیم باید با حرف کوچک باشه و بدون Space و علائم اضافه) و بعد Install رو می زنید بعد از اتمام نصب سیستم را ریستارت کنید و به اوبونتو برید و ادامه نصب و در آخر لذت بردن از اون

«در مورد دستکاری کردن لینوکس تو هاردتون هم هیچ نگران نباشید این روش بسیار مطمئن می باشد و هر موقع که خواستید می توانید آن را مانند یک برنامه در ویندوز Uninstall کنید»

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sabersylar
    نوشته اصلی توسط mehrdad

عزیزم خیلی را حته البته اگر بخوای ورژن 10.04 یا 10.10 رو نصب کنی.
    تو ویندوز Cd اوبونتو رو میزاری و اون رو باز می کنی ،تو Cd یه فایل هست به نام wubi.exe ،اجراش کن و بعد باید انتخاب کنی که کجا نصب بشه و چه قدر بهش فضا بدی بهد هم که یوزرنیم و پسورد انتخاب می کنی(دقت کنید یوزرنیم باید با حرف کوچک باشه و بدون Space و علائم اضافه) و بعد Install رو می زنید بعد از اتمام نصب سیستم را ریستارت کنید و به اوبونتو برید و ادامه نصب و در آخر لذت بردن از اون

«در مورد دستکاری کردن لینوکس تو هاردتون هم هیچ نگران نباشید این روش بسیار مطمئن می باشد و هر موقع که خواستید می توانید آن را مانند یک برنامه در ویندوز Uninstall کنید»
    ممنون از شما
    من ميخوام نسخه 10.10 رو از سايت اوبونتو دانلود كنم آيا بايد روى cd‏ كپى كنم و همين كارى كه شما گفتيد انجام بدم.

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بنده اصلا نصب wubi رو پیشنهاد نمیکنم ( درسته که خیلی کار رو راحت کرده ولی دردسر های مربوط به خودش رو داره )
    چند روز پیش یکی از بچه ها دو تا کتاب در مورد نصب و پیکر بندی اوبونتو ۱۰.۰۴ نوشته بود که برای ۱۰.۱۰ هم کاربرد داره پیشنهاد میکنم از لینک زیر خبرش رو بخونید و هر دو تا کتاب رو دانلود کنید
    کد:
    http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16336.0.html

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط emanamini
    بنده اصلا نصب wubi رو پیشنهاد نمیکنم ( درسته که خیلی کار رو راحت کرده ولی دردسر های مربوط به خودش رو داره )
    چند روز پیش یکی از بچه ها دو تا کتاب در مورد نصب و پیکر بندی اوبونتو ۱۰.۰۴ نوشته بود که برای ۱۰.۱۰ هم کاربرد داره پیشنهاد میکنم از لینک زیر خبرش رو بخونید و هر دو تا کتاب رو دانلود کنید
    کد:
    http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16336.0.html
    دوست عزیز من از دو طریقش رو نصب کردم هم از طریق wubi و هم از صریق بوت شدن cd و در هیچ کدام هم مشکلی نداشتم هر دو مثل هم بودن و تفاوتشان در این است که wubi یک هارد مجازی می سازد و در آن نصب میکند بدون هیچ تغییری در هاردتان ولی از طریق بوت شدن cd باید یک پارتیشن از هاردتان را به فرمی که لینوکس قبول کند فرمت کنید و یک سری کار های مخصوص به خود را دارد که برای مبتدیان پیشنهاد نمی شود چون طرز نمایش پارتیشن ها با ویندوز فرق دارد و ممکن است اطلاعات دیگری از هارد خود را پاک کنید.
    مشکل Wubi در اینجاست که باید آن را در یک پارتیشن جدا نصب کرد البته می شود در جای دیگری هم نصب کرد ولی مشکلش اینجاست که اگر برای مثال شما در یک پارتیشن موزیک و اطلاعات دیگر خود را دارید و اوبونتو را از طریق wubi در کنار آن ها نصب کنید دیگر در خود اوبونتو اطلاعات و موزیک های خود را نمی توانید ببینید پس برای همین بهتر است از طریق wubi در یک پارتیشن خالی و جدا استفاده نمایید.
    من برای مبتدیان wubi را پیشنهاد می کنم.

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

شما درست میفرمائید
    بنده بدین دلیل نصب مستقیم رو پیشنهاد میکنم که
    نصاب اوبونتو تقریبا راحت ترین نصاب در بین توزیع های لینوکسه و برای یاد گیری مدل پارتیشن ها و ... خیی مفیده
    در عوض توزیع اوبونتو با اینکه توزیع خیلی خوبیه ولی بیشتر به درد شروع کار با لینوکس میخوره و بهتره بعد از کسب تجربه طرف به سمت توزیع های دیگه بره
    حالا وقتی طرف با نحوه پارتیشن بندی و کلا عملکرد سیستم فایل ها در لینوکس آشنا بشه راحت تر میتونه بره سمت توزیع های پایداتر دیگه در حالیکه در اونجا ها دیگه خبری از wubi نیست
    با این حال هر جور کاربر راحت تر باشه برای من فرقی نمیکنه که با wubi یا غیر wubi
    بنده خواستم یه آموزشی در زمینه نصب مستقیم گذاشته باشم چون اونجوری مستقله (‌من کاری به مایکرو سافت ندارم و دوست ندارم اوبونتو هم به عنوان برنامه ای در زیر مجوعه محصولات این شرکت نصب بشه )
    موفق باشید و شکیبا

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بحث داغ شده.
    ‏_‏___________
    فقط ميشه يكم بيشتر در مورد wubi‏ توضيح بدين"
    چطور بايد باهاش كار كرد.

<ببخشيد زياد سوال ميكنم من در زمينه لينوكس مبتديم>

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 15 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •