صفحه 3 از 15 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 146

موضوع: مباحث لينوكس

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: گنو / لینوکس

من تجربه نصب با wubi رو نداشته ام ولی فکر کنم دلیلش این باشه که
    شما در نصب Wubi گرابی نصب نمیکنید و بوت لودر ویندوز زحمت لود اوبونتو رو میکشه
    حالا اگه شما گراب رو بروز کنید طبیعتا بعد از بروز رسانی خودش رو مجدد کانفیگ میکنه و این امر باعث میشه که گراب بر روی MBR شما نوشته بشه
    حالا چون گراب روی MBR نوشته شده شما به بوت لودر ویندوز دسترسی ندارید درنتیجه گراب دنبال پارتیشن حقیقی بوت لینوکس میگرده که در حالت نصب Wubi این پارتییشن به صورت حقیقی وجود نداره
    در نهایت شما با خطای " سیستم عاملی پیدا نشده " مواجه میشید و دیگه ویندوز رو هم نمیتونید بوت کنید
    اگه استفاده شما از اوبونتو از حالت تست خارج شده پیشنهاد میکنم که نصب فرش رو داشته باشید که این مشکلات رو نداشته باشه
    اگه هم فعلا نیمخواید نصب فرش داشته باشید ، راه حلش اینه که از آپدیت گراب جلوگیری کنید ، آپدیت بقیه قسمت ها صدمه ای به جایی وارد نمیکنه
    موفق باشید

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: دریاف رایگان سی دی10.10 ubuntu

نوشته اصلی توسط gafff
    با سلام
    من فایل ubuntu رو با حجم 4 گیگ! دارم از سافت گذر دانلود میکنم ولی تو سایت خودش همون ورژن با حجم 700 مگابایت! من تا حالا با اوبونتو کار نکردم دوستان لطفا راهنمایی کنید
    جواب شما رو در قسمت نظرات دادم اگه ابهامی هست مطرح کنید
    این هم نقل قول از همون نظر
    دوست عزیز
    سافت گذر نسخه دی وی دی اوبونتو رو گذاشته و من پیشنهاد میکنم شما همون نسخه سی دی که 700 مگ هست رو دانلود کن چون نسخه تک دی وی دی که سافت گذر گذاشته شامل همون سی دی 700 مگی میشه به علاوه بسته های زبانی که اصلا به درد نمیخوره و هیچ نرم افزار اضافی داخلش گنجونده نشده ( مگر اینکه همه 8 تا دی وی دی رو از سایت خود اوبونتو بگیری که شامل تمامی مخازن رسمی و نرم افزار های مجود در این مخازن میشه)
    مثلا شما توی نسخه دی وی دی بسته ی زبانی چینی و ژاپنی و هلندی و ... رو داری در صورتی که در اصل شما فقط به بسته زبانی فارسی احتیاج داری که بعد میتونی به راحتی فعالش کنی
    پس بهتره که نسخه سی دی رو دانلود کنی که بی خود 3 گیگ و خورده ای اضافه نگیری
    خود سافت گذر هم بهتره نسخه سی دی رو قرار بده

در ضمن سافت گذر عزیز اوبونتو محبوب ترین و پرکاربرترین توزیع گنو لینوکس هست ولی بهترین نیست

موفق باشید

3. عضو ممتاز esmaeel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تغيير منوي بوت لينوكس

همه ما مي‌دانيم كه گراب2 به عنوان بارگذار بوت پيشفرض اوبونتو (محبوب‌ترين سيستم‌عامل لينوكس) قرار دارد، اما اصلا نمي‌توان آن را به عنوان بوت لودر زيبايي در نظر گرفت، با اين ترفند مي‌خواهيم اين بوت لودر را زيبا كنيم.
    براي اين كار از افزونه‌اي به نام BURG استفاده مي‌كنيم كه بوت لودر جديدي بر اساس گراب است. اين بوت لودر رابط گرافيكي زيباتري دارد و از قالب‌ها هم پشتيباني مي‌كند.
    براي نصب برگ، دستور زير را اجرا كنيد:

sudo add-apt-repository ppa:bean123ch‌/‌burg && sudo apt-get update

بعد از اين كه اجراي اين دستور خاتمه يافت، پنجره ترمينال را بسته و Synaptic Package Manager را باز كنيد.
    به دنبال بسته burg گشته و آن را براي نصب انتخاب كنيد و سپس دكمه Apply را بزنيد.
    پنجره‌اي باز مي‌شود، در پنجره اول هيچ تغييري ندهيد و گزينه Forward را انتخاب كنيد. در پنجره دوم، بايد به Burg بگوييد كه كجا نصب شود. درايو root اوبونتو را انتخاب كنيد. اگر ‌
    ‌boot/ را در درايو ديگري قرار داديد، آن را انتخاب كنيد.
    با وارد كردن دستور زير مطمئن خواهيم شد كه برگ درست نصب شده است.
    sudo update-burg
    حالا اگر سيستم را مجدد راه‌اندازي كنيد، خواهيد ديد كه صفحه بوت لودر گراب با برگ جايگزين شده است. در صفحه بوت، كليد
    F1 براي راهنما، F2 براي فهرستي از قالب‌ها و F3 براي تغيير رزولوشن به كار مي‌رود.
    منبع:جام جم آنلاین
    نمایش امضاء

4. عضو ممتاز esmaeel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض حذف پنجره‌هاي مزاحم پيجن در لينوكس

اطلاع‌رساني‌هاي اوبونتو يكي از نقاط قوت اين سيستم‌عامل است، اما استفاده بي رويه برخي نرم‌افزارها از اين قابليت، تاثير منفي روي استفاده از سيستم مي‌گذارد.
    يكي از اين ابزارها، مسنجر پيجن است كه با ارسال وقت و بي‌وقت پيغام اطلاع رساني، مزاحم استفاده مناسب از سيستم‌عامل مي‌شود. براي غيرفعال كردن اطلاع‌رساني‌هاي پيجن، از روش زير استفاده كنيد:

پيجن را باز كرده و به بخش Tools -» Plugins برويد.

حالا گزينه libnotify را انتخاب كرده و دكمه configure plugin را كليك كنيد. حالا هر پيغامي را كه تمايل نداريد نمايش داده شود حذف كنيد و سپس پنجره را ببنديد.
    منبع:جام جم آنلاین
    نمایش امضاء

5. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث لينوكس

آموزش کامل نصب لینوکس...
    دانلود از لینک مستقیم!

6. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ایا مثل ویندوز به یک درایو اختصاصی برای نصب نیاز داره یا نه مثل برنامه های جانبی فقط یک فضای خالی نیاز داره ؟

7. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahro14' pid='11587' dateline='1315655792
    ایا مثل ویندوز به یک درایو اختصاصی برای نصب نیاز داره یا نه مثل برنامه های جانبی فقط یک فضای خالی نیاز داره ؟
    دوست عزیز همه چیز در فایل آموزشی توضیح داده شده است.
    به گمانم باید در درایو جداگانه نصب شود.

8. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

جهت دريافت CD رايگان سيستم عامل لينوكس اوبونتو ابتدا به آدرس :‌ https://shipit.ubuntu.com
    این لینک باز نمیشه ?!

9. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من مجموعه کینگ دارم تو کینگ 10 ubuntu10.04 lts desktop edition هست وقتی میذارم وارد بوت بشه اصلا مسئله نصب در میان نیست خود به خود اجرا میشه و میشه با هاش کار کرد !
    جریان چیه ؟

10. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان کمک کنید دیگه

صفحه 3 از 15 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •