صفحه 15 از 15 اولین ... 5131415
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 146 از مجموع 146

موضوع: مباحث لينوكس

1. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان کسی آموزشی برای نصب برنامه یا بازی از طریق مترو رو برای لینوکس بلد نیست؟
    کتابش زیاده لطف کنید کتاب ندین!اگه میشه فارسی باشه...
    یه کتاب تو انجمن بود اونم انگلیسی./حالا از طریق متروهم نبود بدون عیب تشریف داره ها/فقط بفهمم چجوری نصب کنم چون تا به حال فقط از مرکز نرم افزاری خودش برنامه گرفتم.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    ببخشید میخواستم بدونم عایا اوبونتو 14.04 را که سافت گذر گذاشته قابل نصب روی هارددیسک را داره یا نه آخه من قبلا اوبونتو 13 را دانلود کرده بودم از سایت خود اوبونتو فقط دیسک لایو بود الان میخواستم مطمئن شم چون میخوام دانلود کنم ممنون میشم هرچه سریع تر جوابما بدید
    لینک اوبونتو در سایت

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasantavasoli
    سلام دوستان
    ببخشید میخواستم بدونم عایا اوبونتو 14.04 را که سافت گذر گذاشته قابل نصب روی هارددیسک را داره یا نه آخه من قبلا اوبونتو 13 را دانلود کرده بودم از سایت خود اوبونتو فقط دیسک لایو بود الان میخواستم مطمئن شم چون میخوام دانلود کنم ممنون میشم هرچه سریع تر جوابما بدید
    لینک اوبونتو در سایت
    بله دوست عزیز نسخه نصبی هست
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

با عرض سلام و خسته نباشید
    لینوکس red hat , oracel linoux رو از سایت سافت گذر دانلود کردم موقع نصب ارور میده که سخت افزار شما رو نمی شناسم با سایت red hat تماس حاصل بفرمائید آیا نسخه هست که مشکل منو حل بکنه هر ورژنی روی لپ تاپم نصب کردم نصب نشده

با تشکر

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

سلام.یه سوال داشتم.من قصد دارم ubuntuرو نصب کنم.ولی ظاهرا کنار ویندوز 8 قابلیت نصب نداره و بوت ویندوز رو می پرونه.شما راه حلی برای این مشکل سراغ دارین؟

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط perfect1373
    سلام.یه سوال داشتم.من قصد دارم ubuntuرو نصب کنم.ولی ظاهرا کنار ویندوز 8 قابلیت نصب نداره و بوت ویندوز رو می پرونه.شما راه حلی برای این مشکل سراغ دارین؟
    کد:
    http://linuxseason.ir/5411/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-ubuntu-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7.html

صفحه 15 از 15 اولین ... 5131415

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •