سلام
بچه ها فردی رو در نظر بگیرید که فقط تا حالا با ویندوز کار کرده و اصلا از لینوکس سر در نمیاره
شبیه ترین توزیع لینوکس به ویندوز برای این کاربر خانگی که کار کردن باهاش ساده باشه کدوم توزیع لینوکس هست؟ که بره یاد بگیره
سلام
بچه ها فردی رو در نظر بگیرید که فقط تا حالا با ویندوز کار کرده و اصلا از لینوکس سر در نمیاره
شبیه ترین توزیع لینوکس به ویندوز برای این کاربر خانگی که کار کردن باهاش ساده باشه کدوم توزیع لینوکس هست؟ که بره یاد بگیره
سلام
برای شروع Mint یا Ubuntu
نمایش امضاءگمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد
فکر کنم Ubuntu رو انتخاب کنید بهتر باشه چون انجمن پشتیبانی فارسی هم داره
نمایش امضاءگمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد
سلام
این رو نگاه بندازید فکرکنم کاملا مشکلتون حل شهchoosing-a-linux-distro.jpg
موفق باشید
همه توضیع های لینوک شبیه هم حستن و فقط توی خط فرمانهایی که در ترمینال استفاده میشن کمی با هم فرق میکنن
اوبونتو به نظر من برای شروع خیلی توزیع خوبی هست،شما میتونید به عنوان یه کاربر خونگی به راحتی ازش استفاده کنید و با محیط لینوکس آشنا بشید
اکثر توزیع ها بر پایه اوبونتو،دبیان یا رد هت هستن ( اگر اشتباه نکنم )
مثلا همین mint بر پایه اوبونتو ساخته شده و فقط ظاهرش با اوبونتو فرق میکنه که اونم با نصب دسکتاپ روی اوبونتو مشکل حل میشه و لینوکس شما شبیه مینت میشه
تنها مشکلی که ممکنه اوایل کار داشته باشید اینه که بعضی بازیها و برنامه های ویندوز نسخه لینوکس ندارن که در مقابل نرم افزارهای مشابه اونها وجود داره ( مثلا فوتوشاپ در ویندوز و مشابه اون gimp در لینوکس )
و اینکه بازم میتونید بازیها و برنامه های ویندوز رو از طریق نرم افزار wine در لینوکس اجرا کنید
مثلا من بازی euro truck simulator رو با همین نرم افزار به سادگی توی لینوکس نصب و اجرا کردم
در آخر پیشنهاد میکنم حتما اوبونتو ( یا هر توزیعی که خاستید ) رو نصب کنید و از دنیای لینوکسی لذت ببرید،واقعا دنیای متفاوت و خاصیه،سیستم عامل بسیار پایدار،سریع،محیط زیبا،مشکلاتش هم شیرینه :دی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بوک مارک ها