منم چنین مطلبی را در اینترنت خوندم اما نمیدونم حقیقت داره یا نه. دوستان کسی از صحت این موضوع مطلع هست؟
منم چنین مطلبی را در اینترنت خوندم اما نمیدونم حقیقت داره یا نه. دوستان کسی از صحت این موضوع مطلع هست؟
سلام
دوستان بنده قصد دارم که از لینوکس، توزیع اوبونتو استفاده کنم. این تاپیک و ایجاد کردم تا تمام سوالاتم و در همین تاپیک بنویسم تا مجبور نشوم برای هر سوال تاپیکی جداگانه ایجاد نکنم. اگر دوستان من و راهنمایی کنن ممنون میشم :)
در حال حاضر من نسخهی 15.10 و به صورت دوآل بوت (در کنار ویندوز 8.1) نصب کردم. اما به دلایلی قصد دارم که آخرین نسخه یعنی 16.04LTS و نصب کنم. البته نمیخوام که از طریق خود سیستم عامل به نسخهی جدید آپدیت کنم، بلکه میخوام نسخهی جدید و دانلود و از ابتدا نصب کنم. سوال اول من این است که چطور بر روی همین توزیعی که نصب است (15.10)، نسخهی جدید و نصب کنم؟ آیا اصلا این کار شدنی است یا خیر؟ لطفا در این زمینه اگر امکانش هست راهنماییم کنید. ممنون.
نمایش امضاء«خوشبختی زمانی است که آنچه فکر میکنید، آنچه میگویید و آنچه عمل میکنید، همه هماهنگ باشد»
ماهاتما گاندی
سلام .
با توجه به تاپیک مشابه میتونید در همین تاپیک ادامه دهید .
منتقل گردید , @SinaJEE
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
آیا امکانش هست که بدون حذف پارتیشن اوبونتو، حافظه رو افزایش بدم؟ بعضی از دوستان راهنمایی کردن که از طریق Shrink این کار و انجام بدم. خواستم بدونم آیا باعث به وجود آمدن ایرادی نمیشه؟ مثلا اگه کل پارتیشن و پاک کنیم، گراب هم پاک میشه و بوت لودر از بین میره. آیا با این کار این اتفاق نمیافته؟ ممنون اگر راهنماییم کنید.
نمایش امضاء«خوشبختی زمانی است که آنچه فکر میکنید، آنچه میگویید و آنچه عمل میکنید، همه هماهنگ باشد»
ماهاتما گاندی
بوک مارک ها