نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل در شناسوندن وایرلس در ابونتو 11.10

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در شناسوندن وایرلس در ابونتو 11.10

سلام

من ابونتو 11.10 رو نصب کردم کلا نمیدونم چجوری بهش وایرلسم رو بشناسونم ، لطفا اگر کسی راهشو بلده مرحله به مرحله بگه منم انجام بدم .

با تشکر.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اوستا محسن ، من توی انجمن گوگل پلاس مطرح کردم این سئوال رو ، یکی جواب داد و بهم گفت واضح تر مشکلت رو مطرح کن . من که دقیق نمیدونم مشکل از چه قراره ، ببین شاید تونست کمکت کنه
    آدرس پستش هم اینه :

https://plus.google.com/100777472924...ts/ZjjqScSnPiw

ببخشید دیگه خودم هیچ چی بلد نیستم

--------------

گفت که :
    چرا ۱۱.۱۰؟ دیگه پشتیبانی نمیشه که!

حالا مشکل توی کدوم قسمته؟ دیوایس وایرلس رو نمیشناسه یا میشناسه و اسکن نمی‌کنه؟ یا اسکن می‌کنه و نمیشه به شبکه وصل شد؟
    من اگه بیام بگم کامپیوترم مشکل داره مسلما کسی نمی‌تونه تشخیص بده مشکلش چیه. لطفا موقع طرح سوال یکم تشریح کنین تا با کمک دوستان بتونیم مشکل رو بفهمیم و بعد در پی حلش برآییم
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsen_padra
    سلام

من ابونتو 11.10 رو نصب کردم کلا نمیدونم چجوری بهش وایرلسم رو بشناسونم ، لطفا اگر کسی راهشو بلده مرحله به مرحله بگه منم انجام بدم .

با تشکر.
    سلام

1 - ترمینال را باز کنید ( با زدن کلیدهای CTRL+ALT+T )

2 - دستور rfkill list را وارد کنید

۳ - اگر در خروجی و جلوی WireLess LaAN : Hard Blocked و یا WireLess LaAN : Soft Blocked نوشته شده بود Yes دستور rfkill unblock all را وارد و اجرا کنید

4 - روی آیکون جستجو یا Search Your Computer and Online که معمولا اولین آیکون از بالا ی صفحه هست کلیک کرده در باکس جستجو کلمه ی update را تای‍‍ب کنید

۵ - بعد از چند ثانیه آیکونی بنام Softwarw & Updates نمایان میشه روی اون کلیک کرده و تب Additional Drivers را انتخاب کنید.

6 - دی وی دی اوبونتو را در درایو بزارین و در پایین صفحه installable from CD/DVD را کلیک کرده و سپس DVD خودتون را انتخاب کنید.

۷ - یادتون باشه که حتما دکمه ی سخت افزاری وای فای را روشن کنید.

۸ - حالا در گوشه ی صفحه در نزدیک ساعت بر روی آیکون شبکه که بصورت دو فلش برعکس هست کلیک کنید و Enable Wi-fFi را انتخاب کنید.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

مرسی دوستان مشکلم حل نشد بازم ، باید یه فکر دیگه بردارم واسش . در هر صورت ممنوم که پاسخ دادید.

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •