سلام دوستان من هم dvd این سیستم عامل را از سایت خریده ام که دقیقا همین مشکل را دارم!
dvd بوتیبل نیست و وقتی بازش می کنم داخل اون یه پوشه به نام Lion_1073 هست و توی اون پوشه 4 تا فایل هست که نمی دونم با اونها چکار کنم.
ممنون می شم سریعا پاسخ بدید.
سلام دوست عزیز با تیم فنی مطرح کردم گفتند در انجمن مطرح کنم
سلام
خیلی ممنون از پیگیری شما
و با عرض شرمندگی از اینکه نتوانستیم پاسخ شما رو بدهیم، من فکر کنم شما به ارتباط با ما نفرمودید که در انجمن مطرح شده و پاسخی دریافت نکردید!
شما حتما بفرمایید که در انجمن مطرح شده و پاسخی دریافت نکردید و اینکه بفرمایید بنده شما رو به بخش فنی ارتباط با ما راهنمایی کردم، باید پاسختان را بدهند
دلیل این هم که نمی دانیم اینست که این پک را دانلود نکرده ایم در حالی که بخش فنی تمامی محصولات را دانلود و تست نموده اند.
بازم شرمنده از اینکه اذیت شدید
آقای مدیر محترم انجمن سافتگذر ما که هرچی پیام شما رو خوندیم متوجه نشدیم آخرش چی شد از بس آخوندی نوشتید.(بفرمایید و نفرمودید نمی دانیم و نموده ایم و ....)
من یک دی وی دی از شما خریدم.(Mac OSX Mountain Lion v10.8)
حالا که بوت نداره چه کارش کنم.
یه پوشه توشه و تو اون پوشه یه فایل به نام InstallESD_Softgozar.com.dmg هست.
تکلیف من و دیگر دوستان که این مشکل رو دارن چیه؟
البته شما یه توضیح استفاده رو تو سایت گذاشتید که انگلیسیه و من هم بی سواد
لطف کنید و کار ما رو راه بندازید.
با سلام .
دوستان بنده قبلا مکینتاش رو نصب کردم و اطلاعاتی در مورد اون دارم.
دوستان لطفا اون فایلی رو که در پوشه وجود داره با برنامه 7zip باز کنید و نام فایل هایی که درون اون وجود داره رو در انجمن بگید تا راهنماییتون کنم
سلام
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم و من می خواهم که Mac را در یک مجازی ساز (ترجیحاً vmware) نصب کنم. فایل مربوطه رو با 7zip باز کردم و شامل موارد زیر بود:
0.ddm
1.free
2.Apple_partition_map
3.Apple_Driver_ATAPI
4.free
5.hfs
6.free
در لیست بالا حجم همه موارد کم است ولی قسمت hfs حجمی حدود 4 گیگابایت دارد. حال چگونه باید شرایط نصب را مهیا کنم؟
با سلام.
دوستان اونطور که من متوجه شدم این دی وی دی که سافتگذر به فروش میرسونه بوتیبل نیست وبرای این که این دی وی دی بوتیبل mac osx lion رو بسازید باید نسخه قبلی مکینتاش یعنی (snow leopard)رو روی سیستمتون نصب شده داشته باشید
من این جا لینک اموزش کامل ساخت دی وی دی بوتیبل (mac osx lion ) رو میزارم.
آموزش ساخت دی وی دی Bootable لایون برای بوت در PC : آموزش ها - Mac Training
این اموزش متعلق به سایت MOBILE4PERSIAN.NET هست
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها