نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: مشکل در تعویض ویندوز 8 اورجینال لبتاب asus x550cc

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در تعویض ویندوز 8 اورجینال لبتاب asus x550cc

سلام من یک لب تاب asus x550cc خریدم که موقع خرید روش ویندوز 8 اورجینال بود حالا میخوام سون نصب کنم اما نمیشه از نمایندگی که پرسیدم گفت نمیشه ولی تو یایت اسوس که رفتم درایورها رو واسه ویندوز سون هم گذاشته بود کسی میدونه چطوری میشه عوضش کرد؟حتی اجازه نصب ویندوز 8 بهم نمیده فقط باید ویندوز خودش رو ریکاوری بکنی ولی من میخوام درایو c رو فرمت و خودم ویندوز نصب کنم.ممنون از لطفتون

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط khatere20
    سلام من یک لب تاب asus x550cc خریدم که موقع خرید روش ویندوز 8 اورجینال بود حالا میخوام سون نصب کنم اما نمیشه از نمایندگی که پرسیدم گفت نمیشه ولی تو یایت اسوس که رفتم درایورها رو واسه ویندوز سون هم گذاشته بود کسی میدونه چطوری میشه عوضش کرد؟حتی اجازه نصب ویندوز 8 بهم نمیده فقط باید ویندوز خودش رو ریکاوری بکنی ولی من میخوام درایو c رو فرمت و خودم ویندوز نصب کنم.ممنون از لطفتون
    یه عکس از صفحه ارور بزارین
    اگه کلمه efi تو بخش خطا بود باید از طریق بایوس ، بایوس uefi رو غیرفعال کنید.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

سلام
    من یه مشکل دارم در رابطه با همین لپ تاپ x550cc اینکه پس از در گیری با ویندوز 8 تصمیم به عوض کردن اون به 7 گرفتم
    بعد از اینکه نتونستم از طریق cd بوت بشم (چون توی ستاپ اصلا" درایو cd رو نشون نمیداد واسه بوت)تصمیم گرفتم هارد رو به طور کامل فرمت کنم (میدونم که عجولانه بود)سرزنش فایده ای نداره(خامی کردم)
    خلاصه اینکه هارد را در آوردم از لپ تاپ گذاشتم روی pc و از طریق cd ویندوز xp فرمتش کردم و سه پارتیشن ساختم گفتم شاید درست شه!!!!!

بکاپ هم روی cd ندارم
    الان هم که هارد رو گذاشتم توی لپ تاپ مستقیم میره توی تنظیمات setup اضافه میکنم که boot configuration قسمت fast bootش enabled و قسمت launch csm ش disabled و مسدود (غیر قابل تغییر) میباشد و در همان تب boot ،قسمت boot option priorities که پیش از فرمت هارد .....Windows Boot Manager رو نشون میداد (که مشخصات هارد رو داشت!) الان دیگه خالیه add new boot option هم دیگه نیست و فقط delete boot option مونده در ضمن از تب advanced قسمت sata configuration مشخصات هارد و درایو cd م رو زده پس ایندو سالمن انشاالله
    همونطور که میدونید الان دیگه f9 هم دیگه جواب نمیده
    لطفا هر جه سریع تر پاسخ کاملی برای معجون سوالات من پیدا کنید لطفا"

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ashkiss
    سلام
    من یه مشکل دارم در رابطه با همین لپ تاپ x550cc اینکه پس از در گیری با ویندوز 8 تصمیم به عوض کردن اون به 7 گرفتم
    بعد از اینکه نتونستم از طریق cd بوت بشم (چون توی ستاپ اصلا" درایو cd رو نشون نمیداد واسه بوت)تصمیم گرفتم هارد رو به طور کامل فرمت کنم (میدونم که عجولانه بود)سرزنش فایده ای نداره(خامی کردم)
    خلاصه اینکه هارد را در آوردم از لپ تاپ گذاشتم روی pc و از طریق cd ویندوز xp فرمتش کردم و سه پارتیشن ساختم گفتم شاید درست شه!!!!!

بکاپ هم روی cd ندارم
    الان هم که هارد رو گذاشتم توی لپ تاپ مستقیم میره توی تنظیمات setup اضافه میکنم که boot configuration قسمت fast bootش enabled و قسمت launch csm ش disabled و مسدود (غیر قابل تغییر) میباشد و در همان تب boot ،قسمت boot option priorities که پیش از فرمت هارد .....Windows Boot Manager رو نشون میداد (که مشخصات هارد رو داشت!) الان دیگه خالیه add new boot option هم دیگه نیست و فقط delete boot option مونده در ضمن از تب advanced قسمت sata configuration مشخصات هارد و درایو cd م رو زده پس ایندو سالمن انشاالله
    همونطور که میدونید الان دیگه f9 هم دیگه جواب نمیده
    لطفا هر جه سریع تر پاسخ کاملی برای معجون سوالات من پیدا کنید لطفا"
    برو تو بایوس security boot menu رو دیسیبل کن
    بعد launch csm رو اینیبل کن
    بعد وقتی ریست کردی esc رو بزن

​منبع: اقا سبحان110
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت m.amjad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام آقا لطفا یکی به داد من برسه لپ تاپ من hp dv6 7300 ویندوز 8 اورجینال روش نصب بود بعد 1 سال دیشب اذیتم کرد رفتم عوضش کنم فرمتش کردم البته روز اول ازش بکاپ گرفتم رو ۶ dvd ولی الان نمی تونم ریکاوری کنم؟

8. عضو ثابت m.amjad آواتار ها
    نمایش اطلاعات

متاسفانه پارتیشن ریکاوری رو اشتباهی فرمت کردم هیچ راهی نداره ویندوز اورجینال برگردونم دوباره؟

9. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط khatere20
    سلام.خدمت دوستان گلم عرض کنم که هاردیی که اکثر لپ تاپ ها استفاده میکنند از نوع gpt هستن ،برای اینکه بتونین دوباره ویندوز نصب کنین باید به Mbr تبدیل کنین مشکل در نصب ویندوز 8 (هارد دیسک GPT) - صفحه 2
    ویرایش توسط The king : 18-02-2015 در ساعت 12:13 دلیل: حذف لینک

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •