نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: ارور 720 هنگام کانکت شدن با pptp در ویندوز 8

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ارور 720 هنگام کانکت شدن با pptp در ویندوز 8

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده با ویندوز 8 ام به مشکل برخوردم و گویا این مشکل رایج هست در ویندوز 8 اونم اینه که من نمیتونم از این پروتکل استفاده کنم در ویندوزم در صورتی که در ویندوز 8 دیگه تونستم کانکت بشم همینطور توی همین ویندوز 8 که دارم میتونستم کانکت شم اما نمیدونم چیشد که دیگه نتونستم کانکت شم و ارور 720 موقع کانکت شدن میگیرم

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

2. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز اگر از سرویس وی پ ا ن استفاده می کنید بگم با پشتیبانی اون شرکت در مبان بزار اگر نه کلن استفاده نمی کنید پس یه جای کارتان ایراد دارد

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    دوست عزیز اگر از سرویس وی پ ا ن استفاده می کنید بگم با پشتیبانی اون شرکت در مبان بزار اگر نه کلن استفاده نمی کنید پس یه جای کارتان ایراد دارد
    مربوط به وی پی ان هست اما از طریقه شرکت به نتیجه ایی نرسییدم با استفاده از این وی پی ان من پینگ تایمم رو کاهش میدم قبلا استفاده میکردم مشکلی وجود نداشت اما نمیدونم در اثر چی این مشکل به وجود اومد توی فروم های خارجی هم سرچ زدم روی ویندوز 8 این مشکل رو داشتن به نتیجه ایی نرسیدن
    من نمیخوام مجبور شم ویندوزم رو عوض کنم خواهشا دوستانی که میتونن کمک کنن دریق نکنند

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

همانطور که می دانید کانکشن vpn پورت هاش بسته شده است هم ppt هم l2pt یه سرور ها هستن باز می شوند ولی باز هم می بندن جدید رو سرور ایرانی این کار می نن ولی باز هم می بندن

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز max89 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز توضیحات این لینک را مطالعه کنید و راه حل ارائه شده در این لینک را اجرا کنید.

عنوان: Event ID 720 : VPN Error 720
    مشاهده صفحه

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    همانطور که می دانید کانکشن vpn پورت هاش بسته شده است هم ppt هم l2pt یه سرور ها هستن باز می شوند ولی باز هم می بندن جدید رو سرور ایرانی این کار می نن ولی باز هم می بندن
    نه عزیز مشکل اینجاست که من با ویندوز 7 مشکلی ندارم حتی یه ویندوز 8 دیگه روی لب تاپ دارم با اونم هم مشکلی ندارم و راحت کانکت میشه نمیدونم روی این ویندوزی که دارم چه اتفاقی افتاده...

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط max89
    دوست عزیز توضیحات این لینک را مطالعه کنید و راه حل ارائه شده در این لینک را اجرا کنید. Event ID 720
    8.JPG
    اول از همه ممنون از اینکه خواستین راهنمایی کنین

من آموزشی که گزاشته بودین رو نیگاه کردم منتهی نشد یعنی این علامت اختار که وجود داره ازبین نرفت و حتی نمیشه پاک کرد و دوباره نصب کرد احتماله قوی باید مشکل از اینجا باشه

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان عزیز ویندوز 8 و 8.1 در مورد کانکشن PPTP مشکل دارن! و این مشکل ظاهراً حل نشده و واقعاً نمی دونم باید کجا دنبال راه حلش گشت! یه چیز عجیبیه اصن! بی هیچ دلیلی کانکشنی که قبلاً وصل میشد به راحتی، یهو از کار افتاد و با ارور 720 مواجه شد! یه سری نرم افزار ها مثل Cisco AnyConnect تأثیر میذارن امّا در خیلی از موارد به هیچ چیز ارتباط نداره!
    اگه کسی بتونه این معمّا رو حل کنه واقعاً شاهکار کرده!
    در ضمن هیچ ربطی به قندشکن نداره، کانکشن VPN مصارفی غیر از دور زدن فیلترینگ داره! در هر صورت مشکل وجود داره در ویندوز 8.1 برای کانکشن های PPTP.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •