صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 40

موضوع: مشکل نشناختن (پاک شدن آیکون) دی وی دی رایتر در ویندوز 8

1. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Unhappy مشکل نشناختن (پاک شدن آیکون) دی وی دی رایتر در ویندوز 8

با سلام خدمت همه
    dvd رام من چند روز که خراب شده یک دونه تازشو خریدم با ی مارک دیگه حالا اونو که وصل میکنم اصلا ویندوز بالا نمیاد همش ریستارت میشه از boot هم میخوام ویندوز عوض کنم نمیشه بازم ریستارت میشه. النم بدونه dvd رام ویندوز شروع بکار کرده. البته با یکی قبلی ویندوز بالا میاد
    یکی راهنماییم کنه چکار کنم ؟
    ویرایش توسط Mahdinim : 23-05-2013 در ساعت 15:13

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi0boy11
    با سلام خدمت همه
    dvd رام من چند روز که خراب شده یک دونه تازشو خریدم با ی مارک دیگه حالا اونو که وصل میکنم اصلا ویندوز بالا نمیاد همش ریستارت میشه از boot هم میخوام ویندوز عوض کنم نمیشه بازم ریستارت میشه. النم بدونه dvd رام ویندوز شروع بکار کرده. البته با یکی قبلی ویندوز بالا میاد
    یکی راهنماییم کنه چکار کنم ؟
    جای جامپر dvd Rom رو عوض کن شاید درست بشه

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    جای جامپر dvd rom رو عوض کن شاید درست بشه
    میشه بیشتر توضیح بدی .جامپر کجاست؟چی هست؟

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Unhappy حذف شدن (پاک شدن آیکون) دی وی دی رایتر در ویندوز 8

با سلام من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی دارم. حدود 4 ماه پیش نصبش کردم و تا امروز باهاش هیچ مشکلی نداشتم . ولی امروز که سیستمم را روشن کردم دیدم که دی وی دی رایتر هام توی my computer نیست حتی توی دیوایس منیجر هم نیست. قبلا این مشکل برام پیش اومده بود توی ویندوز قبلیم (اون هم ویندوز 8 بود 64 بیتی) . اون زمان تمام فروم های فارسی را زیر و رو کردم چیزی دست گیرم نشد ..اکثرا نوشتند که یا مادربردت مشکل داره یا دی وی دی رایترت . یا بعضا می گفتند که کابل ساتای دی وی دی رایتر را توی یکی دیگه از سوکت ها بزن. خلاصه با این کارها مشکلم حل نشد. ولی توی یه فروم خارجی سوال را مطرح کردم که یکی پیدا شد یه دستور بهم داد گفت توی CMD بزن و سیستم را یه بار خاموش روشن کن . ما هم این کار را کردیم و جواب گرفتیم . دی وی دی رایتر هام دوباره نمایش داده شد. الان همون مشکل را دارم با این تفاوت که با تایپ همون دستور توی CMD هم مشکل حل نشد. مطمئن هستم ویندوز ویروس نداره چون با دیسک نجات نورتون و کسپر گذاشتم ویروس یابی کرد. مطمئن هستم دی وی دی رایتر هام سالم هست چون یه ویندوز ایکس پی به صورت مجازی نصب کردم که روی اون جواب میده. در ضمن دی وی دی رایتر هام یکی plextor و دیگری pioneer هست. راستی یکی از دی وی دی رایترهام را هم اصلا برقش را دراوردم تا ببینم اون یکی تنهایی باشه فرقی می کنه ولی بیفایده بود. قبلا هم این موضوع توسط یکی دیگه از کاربرا مطرح شده بود که مدیر انجمن دلیلش را ازمایشی بودن ویندوز مطرح کرده بود. ولی ویندوز من نسخه نهایی هست و تمامی اپدیت ها را هم تا امروز نصب کردم. دی وی دی رایترها توسط مادربرد شناسایی میشه توی بایوس هست . ولی توی ویندوز نیست. راستی بایوس مادربرد را هم اپدیت کردم فرقی نکرد.
    main: giga p55 ud3l
    خواشا نگین ویندوز را عوض کن که اصلا امکانش نیست .
    ویرایش توسط Mahdinim : 20-05-2013 در ساعت 05:56

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شما تو دیوایس منجیر خود یه بار serch hardware کن ببین میاره یا نه یه دیسک زار ویندوز ببین با بوت میاره بالا یا نه اگر نه احتمال هست از دی وی دی شما باشه

9. نمایش تشکر

10. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط si ya 30
    با سلام من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی دارم. حدود 4 ماه پیش نصبش کردم و تا امروز باهاش هیچ مشکلی نداشتم . ولی امروز که سیستمم را روشن کردم دیدم که دی وی دی رایتر هام توی my computer نیست حتی توی دیوایس منیجر هم نیست. قبلا این مشکل برام پیش اومده بود توی ویندوز قبلیم (اون هم ویندوز 8 بود 64 بیتی) . اون زمان تمام فروم های فارسی را زیر و رو کردم چیزی دست گیرم نشد ..اکثرا نوشتند که یا مادربردت مشکل داره یا دی وی دی رایترت . یا بعضا می گفتند که کابل ساتای دی وی دی رایتر را توی یکی دیگه از سوکت ها بزن. خلاصه با این کارها مشکلم حل نشد. ولی توی یه فروم خارجی سوال را مطرح کردم که یکی پیدا شد یه دستور بهم داد گفت توی CMD بزن و سیستم را یه بار خاموش روشن کن . ما هم این کار را کردیم و جواب گرفتیم . دی وی دی رایتر هام دوباره نمایش داده شد. الان همون مشکل را دارم با این تفاوت که با تایپ همون دستور توی CMD هم مشکل حل نشد. مطمئن هستم ویندوز ویروس نداره چون با دیسک نجات نورتون و کسپر گذاشتم ویروس یابی کرد. مطمئن هستم دی وی دی رایتر هام سالم هست چون یه ویندوز ایکس پی به صورت مجازی نصب کردم که روی اون جواب میده. در ضمن دی وی دی رایتر هام یکی plextor و دیگری pioneer هست. راستی یکی از دی وی دی رایترهام را هم اصلا برقش را دراوردم تا ببینم اون یکی تنهایی باشه فرقی می کنه ولی بیفایده بود. قبلا هم این موضوع توسط یکی دیگه از کاربرا مطرح شده بود که مدیر انجمن دلیلش را ازمایشی بودن ویندوز مطرح کرده بود. ولی ویندوز من نسخه نهایی هست و تمامی اپدیت ها را هم تا امروز نصب کردم. دی وی دی رایترها توسط مادربرد شناسایی میشه توی بایوس هست . ولی توی ویندوز نیست. راستی بایوس مادربرد را هم اپدیت کردم فرقی نکرد.
    دوست عزیز بنده هم مشکل شما رو دارم و داشتم :) ، ویندوزم هم مثل شماست، شانسکی یه بار کار میکنه یه بارم کار نمیکنه و انگار که اصلا دیویدی رایتر ندارم :)) ، مشکل هم فکر نکنم سخت افزاری باشه چون دیگه زایست که نرم افزاریه ،شما هم با ری استارت کردن سیستم احتمالا مشکلتون حل خواهد شد.
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

ایشون چون از دیروز میگن شده پس سیستمشون ریست شده حتما به نظر من شما یک کاری کن جواب میگیری
    شما بیا و درایور رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن ببین درست میشه

یک چک سخت افزاری هم بکنی خوبه راستی ویندوز عوض کردن با وجود این که بسیار چیز بدی هست ولی بعد از مدتی باید انجام بشه
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط si ya 30
    سلام دوست من!
    یه کم مشکل‌تون عجیبه و تا به حال چنین مشکلی ندیدم.
    هرچه هست مشکل‌تون نرم‌افزاری هست.
    ممکنه تداخل نرم‌افزاری پیش اومده یا تنظیم خاصی انجام دادین که این‌طور شده.
    آنتی‌ویروس‌تون چیه؟!
    Virtual Clone Drive نصب دارین؟! اون نشون داده می‌شه؟! ایمیج هم باز می‌کنه و مشکلی نداره؟!
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

[QUOTE=mehran34;49965]ایشون چون از دیروز میگن شده پس سیستمشون ریست شده حتما به نظر من شما یک کاری کن جواب میگیری
    شما بیا و درایور رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن ببین درست میشه

یک چک سخت افزاری هم بکنی خوبه راستی ویندوز عوض کردن با وجود این که بسیار چیز بدی هست ولی بعد از مدتی باید انجام بشه [
    چک سخت افزاری کردم سیستم کاملا سالم است.
    برای نصب ویندوز هم معتقدم باید مشکل پیدا بشه و یه راه حل مناسب برای اون ارائه بشه. تا این که بخوام ویندوز عوض کنم (صورت مسا له را پاک کنم)

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کلا هر چی نرم افزار که مربوط به ساخت یه درایو مجازی باشه مثل alcohol /virtual clone drive/ deamon tools/ و .. نصب میشند ولی نمیتونند درایو مجازی بسازند.
    انتی ویروس نود 64 بیتی نصب دارم.
    الان هم پاکش کردم ولی تاثیری نداشت.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •