شما وقتی میگی اون موقعه با این روش حل میشده الان حل نمیشه خوب احتمالا مشکلتون متفاوت هست شما توی حالت safe mode هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید؟
شما وقتی میگی اون موقعه با این روش حل میشده الان حل نمیشه خوب احتمالا مشکلتون متفاوت هست شما توی حالت safe mode هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید؟
نمایش امضاءمحتاجیم به دعا
خدایا به امید تو
خدایا تنها امیدم تویی
دوست عزیز
به راهنمایی های دیگر دوستان که در آدرس زیر موجود است عمل کنید ببینید آیا مشکلات تان برطرف می شود یا خیر؟ (لطفا بعد از انجام آن ها اطلاع رسانی نمایید):
:Link Button:
در برخی سیستم ها بعد از نصب ویندوز 8 و نصب درایورها گاهی مشاهده میشود که درایو DVD پس از ریستارت سیستم در My Computer موجود نیست.
راه حل این مشکل بسیار ساده می باشد. تنها کافیست نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید، مشکل حل خواهد شد.
منبع سایت گردو اینم امتحان کنید
این کارها یی که توی این تایپک هم دوستان گفته بودند انجام دادم نتیجه نداشت تا این که یه دی وی دی بوتیبل گذاشتم روی سیستم و اومدم از طریق بوت روی دی وی دی .بعد سیستم را ری استارت کردم .مشکل حل شد.
دلیلش را نفهمیدم چی بود ولی فعلا که مشکل حل شد.
نمایش امضاء
Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice
یادش گرامی!
سلام دوست من!
فکر میکنم با بیرون آوردن DVD-Writer و روشن کردن لپتاپ و سپس خاموش کردن آن و جا زدن DVD-Writer، مشکل حل بشه! (البته بهتره زمانیکه در این حالت میخواین ویندوز ۸ را خاموش کنید، هنگام زدن گزینهی Shutdown، کلید Shift را نیز نگه دارید تا کامل خاموش شود!)
نمایش امضاءMo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
سلام بر اهل علم
اگر همه راهها را امتحان کردید و رایتر پیدا نشد لطفا این راه را نیز امتحان کنید 100 درصد درست میشه تظمینی میبایست به پشت هارد
بری کنار پورتی که مربوط به برقه یک پورت 4 تایی وجود داره ان نباید هیچ اتصالی بین هیچ دو سیمی نداشته باشه اگر دارد ان متصل کننده را جدا کن وسپس به پشت رایتر برو فقط باید یک اتصال جنب پورت ideباید وصل باشد (دو قسمت نری کنار پورت کابل ide )
هزینه آموزش سالی 1000 صلوات برای شادی ارواح مادر و پدرم
سلام دوستان امیدوارم مشکل حل شده باشه..
برادر من هم مشکل ناپدید شدن درایو dvd را در ویندوز 10 داشت (روی لپتاپ) و با راه حل زیر مشکل حل شد. اگه هنوز این مشکل را دارید این راه هم امتحان کنید شاید نتیجه بگیرید:
حل مشکل عدم شناسایی درایو CD یا DVD توسط ویندوز
نمایش امضاءآموزش اضافه کردن تقویم شمسی 1393 به تقویم ویندوز 8 و ویندوز 8.1
آموزش حذف هیستوری Run
روش بستن کامل برنامه ها (Apps) های ویندوز 8 و 8.1
نحوه لوگین شدن به ویندوز 8 & 8.1 بدون نیاز به وارد کردن پسورد
طریقه صحیح فعال سازی Microsoft .Net Framework 3.5 در ویندوز 8 و 8.1 به صورت آفلاین.
فیلم آموزش نصب صحیح زبان فارسی در ویندوز XP-Vista-7-8
بوک مارک ها