صفحه 4 از 4 اولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 40

موضوع: مشکل نشناختن (پاک شدن آیکون) دی وی دی رایتر در ویندوز 8

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

شما وقتی میگی اون موقعه با این روش حل میشده الان حل نمیشه خوب احتمالا مشکلتون متفاوت هست شما توی حالت safe mode هم امتحان کنید ببینید جواب میگیرید؟
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط si ya 30
    تعجب کردم. اولین بار هست که میام اینجا مشکلم را مطرح می کنم ولی جواب نمی گیرم. واقعا کسی اینجا یست که مشکل ما را بتونه حل کنه؟!!!!اون دستور را کسی نمیدونه چیه. قبلا سیستم هایی که این مشکل داشتند را با یک بار اجرای دستور توی command prompt admin و ری استارت سیستم مشکل حل می شد اما الان نمیشه.
    دوست عزیز

به راهنمایی های دیگر دوستان که در آدرس زیر موجود است عمل کنید ببینید آیا مشکلات تان برطرف می شود یا خیر؟ (لطفا بعد از انجام آن ها اطلاع رسانی نمایید):

:Link Button:

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط si ya 30
    راستی اون دستوری که توی cmd (admin) می نوشتم و قبلا که این مشکل را داشتم حل می شد اینه .
    دوستانی که مشکل منو داشتند امتحان کنند ببینند نتیجه ای برای اونا داره؟
    Could you please try to do following and let us know if solved the problem.

1. Run Command Prompt as an Administrator. Type cmd in Windows 8 Metro UI and press cltr+shift+enter

2. Type following and say enter

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Cont roller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

3. Reboot the system
    دوست عزیز، من همین الان تستش کردم و سیستم رو هم ریبوت کردم و دیویدی رایتر بالا اومد،اما اینکه موقتی باشه یا دائم باید چند روز بگذره تا متوجه بشم،شاید اصلا ربطی به این دستور نداشته باشه و دلیل اینکه درایو بالا اومد بخاطر ریبوتی باشه که کردم
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsen aghamirzai
    دوست عزیز با تشکر از شما ولی نشد ایا راهی هست وقتی درایو نوری رو با دیسک بوت اجرا میکنم یک تنظیماتی روش اعمال کنم تا درست بشه
    در برخی سیستم ها بعد از نصب ویندوز 8 و نصب درایورها گاهی مشاهده میشود که درایو DVD پس از ریستارت سیستم در My Computer موجود نیست.
    راه حل این مشکل بسیار ساده می باشد. تنها کافیست نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید، مشکل حل خواهد شد.
    منبع سایت گردو اینم امتحان کنید

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

این کارها یی که توی این تایپک هم دوستان گفته بودند انجام دادم نتیجه نداشت تا این که یه دی وی دی بوتیبل گذاشتم روی سیستم و اومدم از طریق بوت روی دی وی دی .بعد سیستم را ری استارت کردم .مشکل حل شد.
    دلیلش را نفهمیدم چی بود ولی فعلا که مشکل حل شد.

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdinim
    در برخی سیستم ها بعد از نصب ویندوز 8 و نصب درایورها گاهی مشاهده میشود که درایو DVD پس از ریستارت سیستم در My Computer موجود نیست.
    راه حل این مشکل بسیار ساده می باشد. تنها کافیست نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید، مشکل حل خواهد شد.
    منبع سایت گردو اینم امتحان کنید
    با تشکر از شما ولی من گفتم اگه این مشکل برای لب تاب پیش اومد چیکار کنیم
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsen aghamirzai
    صرفا جهت کنج کاوی کسانی لب تاب استفاده میکنند باید چیکار کنند چون من روی لب تاب های زیادی ویندوز8 نصب کردم؟
    سلام دوست من!
    فکر می‌کنم با بیرون آوردن DVD-Writer و روشن کردن لپ‌تاپ و سپس خاموش کردن آن و جا زدن DVD-Writer، مشکل حل بشه! (البته بهتره زمانی‌که در این حالت می‌خواین ویندوز ۸ را خاموش کنید، هنگام زدن گزینه‌ی Shutdown، کلید Shift را نیز نگه دارید تا کامل خاموش شود!)
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

سلام بر اهل علم
    اگر همه راهها را امتحان کردید و رایتر پیدا نشد لطفا این راه را نیز امتحان کنید 100 درصد درست میشه تظمینی میبایست به پشت هارد
    بری کنار پورتی که مربوط به برقه یک پورت 4 تایی وجود داره ان نباید هیچ اتصالی بین هیچ دو سیمی نداشته باشه اگر دارد ان متصل کننده را جدا کن وسپس به پشت رایتر برو فقط باید یک اتصال جنب پورت ideباید وصل باشد (دو قسمت نری کنار پورت کابل ide )
    هزینه آموزش سالی 1000 صلوات برای شادی ارواح مادر و پدرم

16. نمایش اطلاعات

سلام به همه.با همون روش عوض کردن جای کابل sata مشکل من که حل شد

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان امیدوارم مشکل حل شده باشه..
    برادر من هم مشکل ناپدید شدن درایو dvd را در ویندوز 10 داشت (روی لپتاپ) و با راه حل زیر مشکل حل شد. اگه هنوز این مشکل را دارید این راه هم امتحان کنید شاید نتیجه بگیرید:
    حل مشکل عدم شناسایی درایو CD یا DVD توسط ویندوز

18. نمایش تشکر

صفحه 4 از 4 اولین ... 234

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •