صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 40

موضوع: مشکل نشناختن (پاک شدن آیکون) دی وی دی رایتر در ویندوز 8

1. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mourners
    خب شما سیستمتو خاموش کن یکبار سیم درایو نوریرو از داخل کیس جدا کن بعد سیستمتو روشن کن

بعد دوباره سیستمتو خاموش کن حالا کابلارو وصل کن سیستمتو روشن کن ببین درست میشه

++

به نظرم بهترین گزینه آپدیت بایوس
    مشکل رفع نشد!!!!!!!!
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsen aghamirzai
    موثر واقع نشدولی یک نکته وقتی یک dvdبوت رو مذارم و ریست میکنم درایو بر میگرده ولی بعد از این که dvdرو در مییارم و ریست میکنم باز از بین میره
    بهتره هست یک بار کاملا درایو نوری رو از دیوایس منیجر پاک کنید بعد با برنامه ویندوز منیجر 8 سیستم تعییر کنید کلی نه فقط قسمت درایو نوری رو بعد سیستم ریستارت کنید و دوباره از دیوایس منیجر جستجو رو بزنید درایو نوری نصب بشه و بعد دوباره مشکلی بود یک بار با برنامه ویندوز منیجرم فیکسش کنید
    باز اگه مشکل حل نشد اعلام کنید تا راه های دیگه رو تست کنیم

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mahdinim
    بهتره هست یک بار کاملا درایو نوری رو از دیوایس منیجر پاک کنید بعد با برنامه ویندوز منیجر 8 سیستم تعییر کنید کلی نه فقط قسمت درایو نوری رو بعد سیستم ریستارت کنید و دوباره از دیوایس منیجر جستجو رو بزنید درایو نوری نصب بشه و بعد دوباره مشکلی بود یک بار با برنامه ویندوز منیجرم فیکسش کنید
    باز اگه مشکل حل نشد اعلام کنید تا راه های دیگه رو تست کنیم
    دوست عزیز با تشکر از شما ولی نشد ایا راهی هست وقتی درایو نوری رو با دیسک بوت اجرا میکنم یک تنظیماتی روش اعمال کنم تا درست بشه
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت reza9 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آره دوستان این مشکل رو من هم دارم

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza9
    شما بهتره راه حل هایی که بقیه ی دوستان پیشنهاد کردند رو انجام بدید اگه نتیجه گرفتید لطفا اطلاع بدید در ضمن ایا شماپس از اینکه نرم افزار خاصی نصب کردید دچار این مشکل شدید؟
    نمایش امضاء

8. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان یک مشکل جدید بر خوردم و اون اینه که ایکون درایو نوری از رو سیستم پاک شده با اینکه مینبورد اونو میشناسه ولی تو ویندوز نمیاد توDevice Managerتوبخش هیدن میشه پیداش کرد ولی هرچی با هاش ور میرم نمی تونم برگردونمش کسی میتونه کمکم کنه؟
    ویندوز من:Microsoft Windows 8 Enterprise RTM x64 MSDN
    نوشته اصلی توسط reza9
    دوستان عزیز

روش زیر رو هم تست نموده و نتیجه را اعلام نمایید :

حل مشکل ناپدید شدن درایو DVD در ویندوز ۸

در برخی سیستم ها بعد از نصب ویندوز 8 و نصب درایورها گاهی مشاهده میشود که درایو DVD پس از ریستارت سیستم در My Computer موجود نیست.

راه حل این مشکل بسیار ساده می باشد. تنها کافیست نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید، مشکل حل خواهد شد.

منبع : گردو

:Link Button:

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

صرفا جهت کنج کاوی کسانی لب تاب استفاده میکنند باید چیکار کنند چون من روی لب تاب های زیادی ویندوز8 نصب کردم؟
    نمایش امضاء

11. عضو ثابت mourners آواتار ها
    نمایش اطلاعات

صرفا جهت کنج کاوی کسانی لب تاب استفاده میکنند باید چیکار کنند چون من روی لب تاب های زیادی ویندوز8 نصب کردم؟
    واسه من مشکلی به وجود نیومد بعد نصب ویندوز 8 برای درایو نوری
    نمایش امضاء

12. عضو ثابت mohsen aghamirzai آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mourners
    واسه من مشکلی به وجود نیومد بعد نصب ویندوز 8 برای درایو نوری
    من هم تعجب کردم چون از اول وقتی که build:9200 اومد و من نصب کردم به همچنین مشکلی بر نخورده بودم
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

تعجب کردم. اولین بار هست که میام اینجا مشکلم را مطرح می کنم ولی جواب نمی گیرم. واقعا کسی اینجا یست که مشکل ما را بتونه حل کنه؟!!!!اون دستور را کسی نمیدونه چیه. قبلا سیستم هایی که این مشکل داشتند را با یک بار اجرای دستور توی command prompt admin و ری استارت سیستم مشکل حل می شد اما الان نمیشه.

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •