نمایش امضاء
Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice
یادش گرامی!
بهتره هست یک بار کاملا درایو نوری رو از دیوایس منیجر پاک کنید بعد با برنامه ویندوز منیجر 8 سیستم تعییر کنید کلی نه فقط قسمت درایو نوری رو بعد سیستم ریستارت کنید و دوباره از دیوایس منیجر جستجو رو بزنید درایو نوری نصب بشه و بعد دوباره مشکلی بود یک بار با برنامه ویندوز منیجرم فیکسش کنید
باز اگه مشکل حل نشد اعلام کنید تا راه های دیگه رو تست کنیم
نمایش امضاء
Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice
یادش گرامی!
نمایش امضاء
یادش گرامی!
دوستان عزیز
روش زیر رو هم تست نموده و نتیجه را اعلام نمایید :
حل مشکل ناپدید شدن درایو DVD در ویندوز ۸
در برخی سیستم ها بعد از نصب ویندوز 8 و نصب درایورها گاهی مشاهده میشود که درایو DVD پس از ریستارت سیستم در My Computer موجود نیست.
راه حل این مشکل بسیار ساده می باشد. تنها کافیست نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید، مشکل حل خواهد شد.
منبع : گردو
:Link Button:
صرفا جهت کنج کاوی کسانی لب تاب استفاده میکنند باید چیکار کنند چون من روی لب تاب های زیادی ویندوز8 نصب کردم؟
نمایش امضاء
یادش گرامی!
نمایش امضاء
"ترجیح می دهم مردم از چیزی که هستم متنفر باشند، تا اینکه عاشق چیزی که نیستم بشوند ."
kurt cobian
نمایش امضاء
یادش گرامی!
تعجب کردم. اولین بار هست که میام اینجا مشکلم را مطرح می کنم ولی جواب نمی گیرم. واقعا کسی اینجا یست که مشکل ما را بتونه حل کنه؟!!!!اون دستور را کسی نمیدونه چیه. قبلا سیستم هایی که این مشکل داشتند را با یک بار اجرای دستور توی command prompt admin و ری استارت سیستم مشکل حل می شد اما الان نمیشه.
بوک مارک ها